Дянков информира ПГ на ГЕРБ за казуса "Митрева"

Герберите решават съдбата на шефката на НОИ следобед
Обновена: 17 май 2011 09:35 | 17 май 2011 09:33,
59
Дянков информира ПГ на ГЕРБ за казуса "Митрева"
Снимка: Архив Булфото

Вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков ще се срещне с парламентарната група на ГЕРБ, за да ги информира за казуса „Митрева“.

Още по темата

След заседанието от партията ще излязат с официална позиция по казуса. Те реално ще решат съдбата на Митрева, защото само Народното събрание може да я освободи от поста й.

Преди дни премиерът Борисов обяви, че трябват кадрови промени в ръководството на института заради несъгласие с управлението на финансите, съсредоточени в него. Освен това намекна, че  Христина Митрева е навършила пенсионна възраст.

Митрева му отговори в съобщение до медиите. Тя обяви, че не смята да подава оставка. Фактът, че е в пенсионна възраст, по никакъв начин не означава, че трябва да се пенсионира, тъй като Кодексът на труда позволява на хората да работят и след това, пише в съобщението.

В понеделник Дянков се срещна с шефката на НОИ. Двамата са обсъждали методиката, използвана от НОИ за изчисляване на приходите от държавното обществено осигуряване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
0
 
! Отговори
ив 05 преди 12 години
Защо плюете има толкова млади хора със ценс и езици тя е в пенсия нека освободи мястото за по млад човек тя пак ще работи някаде но младите специалисти едва ли ще работат за 580 лева затова бягат децата прави са не 2000а20000ще избягат такава ни е държавата А РОДИНАТА НИ Е ПРЕКРАСНА
57
1
 
8
 
! Отговори
Jordan преди 12 години
Колкото и странно да ви звучи - Митрева е кадърен специалист. Работил съм с нея в застрахователно дружество "България" и мога откровено да кажа, че тя беше мозъка на застраховките "Живот" на дружеството. Прекрасен актюер. Така че сегашната ситуация с Боко тиквата ми се струва супер нагласена и тя е нарочена за бушон. Дано удържи позициите си.
56
0
 
3
 
! Отговори
do 50 преди 12 години
Троева и в момента се правят конкурси, и в момента на страницата на министерство на финансите има обявление за старши експерт със следните изисквания 3 г. стаж, висше по икономика , и писмен и говорим англииски, предвидената заплата е 581 лв. :))) кога намериш качествен старщи специалист отговарящ на изискванията за 581 лв. ела ми се похвали :)))
55
0
 
3
 
! Отговори
абе преди 12 години
като има такова огромно недоволство от всичко,що няма стачки тука бе?Какво пишете само по форумите,бунтувайте се,правете нещо...
54
0
 
2
 
! Отговори
ГЕРБ преди 12 години
:)) до 53!От онези, които работят по 12 часа на ден, тези с няколко езика, същите който плащат пенсиите и заплатите на армията и полицията и на всички държавни чиновници. За да има все още някой лев в хазната, не е виновен Дянков, а хората които са все още тук и работят.Не отричам всичко това което споделяте тук :)), но примера е лош!
53
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
боко какви ги забърка пак с крадеца дянков.митрева да си ходи не става бабетката.долу герб некадърниците крадливи.
52
1
 
9
 
! Отговори
ех, 49 преди 12 години
Какви "млади хора", бе 49, КОИ млади хора. От ония, чалгаджиите ли, от дрогираните, от официалните и неофициални *** ли, от ония с купените дипломи, от ония, на които от три думи две са "е.а си майката", или от тези, които се надбягват с бабичките в трамвая за да седнат, и когато естествено ги изпреварят, се кльосват на седалките с неописуемо чувство за "постижение" в тъпите погледи ... На всичко отгоре 90 % от младите са с манталитета на Калинка, те не я осъдиха, напротив - завиждаха и.
51
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Казусът" не е Митрева, казусът е Дянков. Каквито и "услуги" да върши, в крайна сметка, всичко ще е за сметка на правителството. Добре е то да разбере това. Вече и най-простите хора в България то разбраха. А криенето на главата в пясъка е ...
50
0
 
5
 
! Отговори
topor преди 12 години
Троева, Троева! В кой свят живееш?!?!?! Какви конкурси, каква работа?!?! Ам чи 95% от администрацията са назначени "наши хора"! Най-големият конкурс са изборите. И всички *** - аут! Но в държавата Чалгария трябва да минат още 20 години.
49
0
 
3
 
! Отговори
троева преди 12 години
ТРЯБВА ДА ИМА ТОТАЛНА СМЯНА В АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ВСИЧКИ НИВА . ДАСЕ НАПРАВЯТ КОНКУРСИ ИДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ ТЕЗИ КОИТО ГОДИНИ НАРЕД ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ ЗА ПРИСЪСТВИЕ НО НЕ И ЗА СВЪРШЕНА РАБОТА.
48
2
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ преди 12 години
Така е защото ББ залага на червени баби и стари комунисти.Дайте път на млади хора, ама не деца на комунисти, като Калинка :))).Има още кадри като Митрева, Калинка, Мозъка, бившата външна и здравна :)).
47
4
 
4
 
! Отговори
бг преди 12 години
изчезвай, дърта вещице, заедно с ГЕЙБ!Освободете народа от бездарното си присъствие!!!
46
1
 
8
 
! Отговори
ТРОЕВА преди 12 години
ДОКАТО НЕ ВЪРНАТ ОСИГУРЯВАНЕТО В НОИ НЕЩАТА ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ СЕ ЗАТЛАЧВАТ.
45
0
 
7
 
! Отговори
ДИМИТРОВА преди 12 години
ТУК ПРОБЛЕМА ИДВА ОТ ДРУГАДЕ . НАП НЕ СЪБИРАТ ДЪЛЖИМИТЕ ОСИГУРОВКИ ЗАЩОТО СИСТЕМАТА ИМ Е ТАКАВА . НЕМОЖЕ ДА СИ РИГИСТРИРАН КАТО НЯКАКЪВ СИ ОТ 2005 Г. И ДАТИ ИЗДАВАТ УДОСТОВЕРЕНИЕ ЧЕ НЕ ДЪЛЖИШ НИЩО ЧИСТ КАТО СЪЛЗИЧКА. БЕЗ ДА СИ ВНЕСЪЛ И ЕДИН ЛЕВ ПО НИТО ЕДИН ФОНД.
44
1
 
9
 
! Отговори
бг преди 12 години
тая кикимора е.а мамата на гейберите!И тя не става, и те не стават за нищо!каквото почукало, такова отворило!!!!
43
1
 
22
 
! Отговори
мами преди 12 години
Проблема не е Митрева проблема се казва ДЯНКОВ. Как може Борисов досега да не е разбрал - няма финансови познания и вярва на този човек. Отвсякаде да бъде критикуван за финансовата си политика и той да го държи на този пост. Докара народа до прасешка тояга.
42
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Казуса Митрева е като всички други казуси на ББ и се казва нагла некадърност и безхаберие.Не им пука кво става по надолу докато не стане голяма издънка.Кво да му пука,ББ пърдон ЦБ си купи нова банка.Печели поръчки в столична община,зетя и той.Икономиката процъфтява/тяхната/.
41
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е да 38-ми, явно ти си ''народа'' тогава,я и двамата бегом в лудницата че стардата от разтрояване на личността :)
40
0
 
11
 
! Отговори
4,5 преди 12 години
24Ани, взе ги ПРЕДИ, да ти ПОВТОРЯ ЛИ? ПРЕДИ ГЕРБ да гласуват закона, с който неизползвания отпуск се губи! Щото видя, че ще ги изгуби.Както го каза някой по-долу - *** народ, слаба държава!
39
4
 
38
 
! Отговори
Кублай хан преди 12 години
Митрева не е казус. Това, че ГЕРБ все още управлява България е казус.