Появява се нова националистическа партия

Отцепници създават алтернатива на "Атака"
Обновена: 20 юни 2011 18:57 | 20 юни 2011 18:55,
238
Появява се нова националистическа партия
Кирил Гумнеров, Валентин Николов и Огнян Пейчев. Снимка: Dnes.bg

“Има нужда от нова националистическа партия, защото в този сегмент в политическото пространство вече има вакуум”, заяви за БТА Кирил Гумнеров, един от последните трима напуснали парламентарната група на "Атака".

Гумнеров коментирал, че бивши координатори на "Атака" по места са му се обадили с идеята за създаване на нов патриотичен проект, след като той и колегите му излязоха от групата и станаха независими депутати.

Той уточнил, че става дума за 17-18 души, които смятали, че е крайно време да се създаде нова националистическа формация, тъй като "Атака" е отстъпила своите позиции сред хората.

“Идеята е още в суров вид, предстоят ни срещи с тях през следващите седмици”, обяснил Кирил Гумнеров.

Още по темата

Според него вариантът да се създаде нова структура е много добър и с течение на времето е обречен на успех, тъй като все още няма оформена алтернатива на "Атака".

Гумнеров подчертал, че такава формация трябва да се появи, независимо дали ще тръгне от напусналите групата депутати или от координаторите по места.

“Проектът е сериозен и ще отнеме повече време, така че не бихме могли да участваме в предстоящите избори наесен, защото не може да се подготвят нещата в толкова кратки срокове”, уточнил той.

Кирил Гумнеров и другите двама напуснали групата на "Атака" – Валентин Николов и Огнян Пейчев, изпратили и съобщение за вероятните собственици на офшорките на Сейшелските острови, към които част от депутатите на "Атака" били поръчители.

Вероятните собственици били Христо Косев Христов, който е починал преди година, и Камен Тодоров Петров, вуйчо на съпругата на Волен Сидеров и портиер на централата на партията, твърдят отцепниците от "ПГ на "Атака" пред БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
1
 
11
 
! Отговори
електорат преди 12 години
ЩОМ Е ПОЗВОЛЕНО ВСЕКИ *** ДА СИ НАПРАВИ ПАРТИЯ -ЗАЩО НЕ . ПОНЕ ВСИЧКИ ДА СЕ СЪБЕРАТ НА ЕДНО МЯСТО , НО Е ОПАСНО ЗАЩОТО ЩЕ ИМАТ 100%ВЛАСТ В ПАРЛАМЕНТА
195
1
 
10
 
! Отговори
онбашията преди 12 години
кой ще им е хитлера на тия? или са тръгнали за риба без въдица....
194
1
 
16
 
! Отговори
хаха преди 12 години
Абе, това тримата *** ли са ,или тримата от запаса ?
193
1
 
10
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Тези ...персони на снимката са ми неприятни само като ги...гледам,без да гипознавам;излъчват негативна...енергия и едва ли българския национализъм ...плаче за тях.Чудя се на акъла на Сидеров,как гие...главил за дупетати.Свършиха...хубавите хора,че...опрял до...тях;хак му е.
192
1
 
10
 
! Отговори
редактор преди 12 години
Сбъркали са името на човека! Той не е Гувнаров, а е Говняров!
191
2
 
8
 
! Отговори
оле преди 12 години
Национализма процъфтява в България.Ще видим докъде ще му стигне края.
190
1
 
10
 
! Отговори
Засада преди 12 години
Хвани единия -> удари другия
189
1
 
12
 
! Отговори
Мунчо преди 12 години
Тоз дебелият толуп като го го гледам тази шия не е само от туршия...
188
1
 
18
 
! Отговори
Луд Колю Деликолев преди 12 години
Туй дебелото на снимката с големите бузи сега ли чак след 2 години се "сети" че се бил подписал под някакъв договор за някакви пари,за някакви офшорки и т.н.!Алооо,*** дебел,къде беше цели 2 години бе?Ако въобще е истина туй дето го разправяш защо мълчеше досега,а?Предател!!!Хората са казали-ВЕДНЪЖ ПРЕДАТЕЛ,ЦЯЛ ЖИВОТ ПРЕДАТЕЛ!Хюмнеров,Хюмнеров,*** си беше и *** си остана...
187
1
 
7
 
! Отговори
Tochniq преди 12 години
Tiq baqt sa se ugoili bate.....ele toq nai-otpred deto e ....maliiiii......to gusha to buzi to tarbuh batenca....lele maiko....gospod da pazi BG. I pak se natiskat sega na koritoto da muat......shtoto qvno usetiha 4e bez partiq nqma da gi byde za parlamenta i sega nova partiika....moje da q krystqt RODOPA ili SVINEKLAN....Basi maikata....naroda umira ot bednost, tiq shte se prysnat....i loshoto e 4e 99% ot politicite ni sa takiva. Dobre se grijim za tqh! Dobre gi HRANIM! Lek den ot mene!
186
1
 
16
 
! Отговори
Аз преди 12 години
И тоя дебелия ли иска да го храним 4 години? Аман от *** бе!
185
10
 
10
 
! Отговори
до 197 преди 12 години
Точно така и аз съм за Герб.
184
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само герб бе мушмулииии..................
183
2
 
9
 
! Отговори
А, такист преди 12 години
Нова националистическа партия има и аз съм нейн основател. Казва се "А, така". А тея мазните някоя партия - мекици и мазни филии да направят, с шипков мармалад. Може и с катми.
182
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТИКВИ
181
3
 
8
 
! Отговори
pachangel преди 12 години
"Хора от народа" е новата много по истинска националистическа партия от Атака.
180
1
 
12
 
! Отговори
Mr Язовец преди 12 години
Този дебелият какъв е борсук
179
9
 
7
 
! Отговори
стига сте ривали! преди 12 години
Първи сме по ръст на заплати в ЕС20.06.2011Независимо от тежкото икономическо положение, България продължава да е абсолютен лидер по ръст на работните заплати на годишна база в целия Европейски съюз.Това поне показва статистиката на европейската статистическа служба Евростат.През първото тримесечие на 2011 г. възнагражденията са се увеличили със 7.8%, като и през предходните четири тримесечия сме били на първо място със среден ръст от 9%.По този начин страната отчита три пъти по-бърз темп на растеж спрямо средния за ЕС, който е 2.7%.В еврозоната заплатите са се увеличили с 2.6%. Най-близо до нас са Унгария, където за една година заплатите са скочили с 5.6%, Румъния с 4.5% и Словакия с 3.8%. Точно на противоположния полюс се намират Гърция и Ирландия, където заради затягането на коланите заплатите са паднали съответно със 6.8% и 2.2%. През първото тримесечие на 2010 г. заплатите в Гърция скочиха с 14.4%, но през следващите три тримесечия те намаляваха между 2% и 6.5%.Според данните на Националния статистически институт най-голямата част от увеличението идва от сектора на услугите, където покачването на възнагражденията е с 11.1%. През първото тримесечие на 2010 година увеличението на заплатите беше 11.9%, а през 2009 - 14.4%. В индустрията, в която икономическото оживление е далеч по-голямо, отколкото при услугите, ръстът на заплатите е по-скромен - 4.4%.
178
2
 
16
 
! Отговори
Candy преди 12 години
Оф, да бе, само още една Атака ни липсва...
177
4
 
9
 
! Отговори
Член ПРЪВИ преди 12 години
Ако ще бесят комуназите се записвам