Ще уволня Борисов!? Ама за малко!

София осъмна с нестандартен билборд, който бе свален за часове
Обновена: 11 юли 2011 20:24 | 11 юли 2011 18:55,
437
Ще уволня Борисов!? Ама за малко!
Снимка: Булфото

Неизвестен засега мераклия реши публично да "уволни" премиера Бойко Борисов. Инициативата му обаче продължи само няколко часа.

Мераклията използва нестандартна идея – София осъмна с билборд с надпис "Ще уволня Бойко Борисов!", който беше поставен на Ботевградско шосе.

Няколко часа след това обаче плакатът беше срязан. На мястото ясно личаха остатъците от бял винил по рамката на съоръжението.

Все още не е известен авторът на посланието. Постерите бяха с един и същи надпис и от двете страни, а до него имаше празно бяло поле.

Нестандартният призив за уволнение се появи само седмица след акцията във Facebook "Един ден без Бойко Борисов", която събра 35 хил. привърженици.

Инициаторите предлагаха на 5 юли, когато беше годишнината от последните избори, спечелени от ГЕРБ, да не се споменава името на премиера.

След това страницата беше изтрита и на нейно място се появи нова "Ден без Бойко Борисов", която предлага продължение на инициативата на 13 септември.

Още по темата
 Инициаторите изпращат съобщение на желаещите да се присъденият към групата да намерят още 2-ма човека от познатите си, които да се съгласят да се присъединят към страницата и "да са готови за бунт". Техните двама пък трябвало да намерят още по двама.

"Ако един от вас издъни работата и не му се занимава, и си каже: "А-а, то другите ще се оправят...", накрая нищо няма да стане. Затова действайте", призовават инициаторите. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


437
Още по темата: Бойко Борисовбилборд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
327
3
 
10
 
! Отговори
въпрос преди 12 години
Да не би да е бил Алексей Петров?
326
0
 
12
 
! Отговори
ааааа... преди 12 години
и ако си мислите ,че ше се появи политически месия дето ще стори чудо - ПАК СЕ ЛЪВЕТЕ!!! МЕЧТАТЕЛИ сте ако се надявате на социален рай ,както през средните години на социализма -ОГЛЕДАЙТЕ СЕ! - Във светът нещата се промениха- станахме много на клона и ако си мислите ,че някой ще остави хленчеща нация на съществува - ОТНОВА САМОИЗМАМА!!! БЕЗ МОБИЛИЗАЦИЯ НА ОБЩЕСТВОТО СМЕ ОБРЕЧЕНИ - СВЕТЪТ Е ОГРОМЕН И НЯМА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ НИ ВЕЧЕ - ИМА НАЦИИ, КОЙТО СЪЩЕСТВУВАТ И СТРОЯТ - НИЕ РУШИМ !КАК ДА СТАНЕ???
325
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
NA BOKO TIKVATA DA GO RUGNA NA JENKA MU V MAZNATA ***
324
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интересното е ,че не агенцията поставила надписите на билбордовете ги е свалила, а цивилно облечени ченгета, със стълби и ножове директно са нарязали плата.Цецо е изпратил отряда за бързо рязане,към БОП /бюро за опазване на политиците/.Само че нещо не е разбрал!На кой Бойко вика "началника"? Кой може да го уволни? Дедо Боже! Еми да орежеш Дедо Боже е светотатство и се наказва с отнемане на апартаменти.Прекален Цецо и Богу не е драг!:)))))))))))
323
19
 
11
 
! Отговори
ако си преди 12 години
мислите ,че в вашия живот ше се промрни нещо за 3 - 4 - 5 години -ЛЪЖЕТЕ СЕ !!! 22 години е крадено и разбивано това дето се е строило поне 113 години от след османско .Хабер си нямате май,че държавата е подарена в името на лични облаги на външни ,,инвеститори,,който я источват ежемесечно и не само това !!!Тоя човек ,Б.Борисов е първия който строи нещо каквото и да е било за тези 22 години продажнически преход ! НЯМАМЕ друг изход осввен да научим децата си да работят и се борят а не да спят като
322
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За Борисов не знам, ама *** ще рови в контейнерите много скоро, майка му ще *** в гъзеца ***, ще види как се слагат банове на тоя и оня....
321
15
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чул ни Господ, колкото по-рано уволним това бедствие което ни сполетя, толкова по-добре за децата ни.По-неграмотни, по-бездарни и по-некадърни хора от герберАСТИТЕ никога не са се докопвали до властта.По-лъжлива ***-също!Боко ВЪРВИ СИ!
320
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Тя ...ПРОСТОТИЯТА ....няма почивен ден.....работи нон стоп....
319
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Boce Bokluka i Cuci Kiutuka.
318
12
 
42
 
! Отговори
Andreshko преди 12 години
Аз предлагам:Цял живот без Бойко!!!
317
2
 
6
 
! Отговори
333 преди 12 години
339Ами що не пренапишеш конституциите на целият развит свят след като "няма значение кой е на власт",а?Според празната ти тиква онези хора са по-прости от теб та си избират правителства и президенти на всеки 4 години.Я оди им обЯсни колко са загубени.Като те гледам колко ти е акъла искрено се съмнявам че се справяш с каквато и да е работа.
316
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
338Визирам Боко-тиквата и Цецо-пудела.А за комбайнера не съм компетентен на кого и какъв агент е.
315
6
 
12
 
! Отговори
до 333 преди 12 години
Ами в моята работа няма значение. аз не разчитам на държавни поръчки или от пари от ЕС. Нито от канали през минтници и други такива. ако човек иска да се развива никой не може да го спре. а правителството може да попречи само на хората които търсят вината във всичко останало, но не и в тях.
314
15
 
3
 
! Отговори
за 336 преди 12 години
Тракторчето ли визираш - той беше арестуван по сикане на САЩ /ЕС като агент на руснаците и може би израелците. но медиите са или купени или уплашени няма как да го прочетеш у нас...затова се мисли за недосегаем, У нас руските агенти са на почит -доганя, хамстера, лостов, тракторът
313
8
 
7
 
! Отговори
ха ха преди 12 години
тракторчето се е накензал от страх и си е махнал плакатите
312
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам защо никой до сега не се е сетил че трябва да има закон.........който забранява на служители от силовите служби да влизат в политиката?!Първо тези служби са ДЕПОЛИТИЗИРАНИ.И второ в тях хората работят със класифицирана информация с която в последствие може да злоупотребят.
311
6
 
9
 
! Отговори
Уволняващ ББ преди 12 години
Отивам да си сменя *** *** и пак ще ''уволнявам''
310
3
 
2
 
! Отговори
за 330 преди 12 години
как д ане знаят, само че днес-а правят дудуци на руснаци, *** и шумкари
309
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
331За образованието си 100% прав но за това че няма значение кой е на властопределено не си!
308
0
 
1
 
! Отговори
жени преди 12 години
евгени радев още ли държи билбордовете в софия? Имал си златни врати у вас, казват, а жив ли си? И другарят-оплодител на месии- софиянски ти бил на сватбата, но не танцувал с оловните обувки в заем от мащехата на Снежанка...Поздрави Стилиянка Алексиева- тя още ли мери капачки?