Ще уволня Борисов!? Ама за малко!

София осъмна с нестандартен билборд, който бе свален за часове
Обновена: 11 юли 2011 20:24 | 11 юли 2011 18:55,
437
Ще уволня Борисов!? Ама за малко!
Снимка: Булфото

Неизвестен засега мераклия реши публично да "уволни" премиера Бойко Борисов. Инициативата му обаче продължи само няколко часа.

Мераклията използва нестандартна идея – София осъмна с билборд с надпис "Ще уволня Бойко Борисов!", който беше поставен на Ботевградско шосе.

Няколко часа след това обаче плакатът беше срязан. На мястото ясно личаха остатъците от бял винил по рамката на съоръжението.

Все още не е известен авторът на посланието. Постерите бяха с един и същи надпис и от двете страни, а до него имаше празно бяло поле.

Нестандартният призив за уволнение се появи само седмица след акцията във Facebook "Един ден без Бойко Борисов", която събра 35 хил. привърженици.

Инициаторите предлагаха на 5 юли, когато беше годишнината от последните избори, спечелени от ГЕРБ, да не се споменава името на премиера.

След това страницата беше изтрита и на нейно място се появи нова "Ден без Бойко Борисов", която предлага продължение на инициативата на 13 септември.

Още по темата
 Инициаторите изпращат съобщение на желаещите да се присъденият към групата да намерят още 2-ма човека от познатите си, които да се съгласят да се присъединят към страницата и "да са готови за бунт". Техните двама пък трябвало да намерят още по двама.

"Ако един от вас издъни работата и не му се занимава, и си каже: "А-а, то другите ще се оправят...", накрая нищо няма да стане. Затова действайте", призовават инициаторите. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


437
Още по темата: Бойко Борисовбилборд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
347
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
айде, извършителят,обратно в дупката !
346
0
 
3
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
вси пок в България има законност повече или по малко! Ще се свали борко не е проблем1 Проблема е кой ще е следващият? Ако ще сменяме борко за мутрата алексей не благодаря!Все още държавата е абдикирала от много функции!Митниците не събират такси!Народа не плаща данъци! Богатите крадът и изнасят капитали начело с държавата! дават се пари по еврофондове и после 90% от тях се реинвестират на Запад вместо да останат в България но на хартия са дадени!Нашите пари също се инвестират в САЩ и ЕС!
345
6
 
5
 
! Отговори
Azz преди 12 години
мушмороци, що не излезе автора на площада пред МС с тоя плакат в ръка и да поиска среща с премиера за да го уволни? демокрация, ама анонимна...шумкарски бандитизъм практикувате, а не демокрация!
344
2
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
нали някой е платил за този билборд 2 Ако е пратено има право да стои ако е незаконно поставен да трябва да се свали1 това е демократично и според правилата1 сега авторите нека кажат платили ли са за този билборд2 тогава нещата могат да се отнесат и до европейските съдилища! Аз ще сваля бойко не е нито противозаконно нито против конституцията1 Въпросът е за законността на билборда..платено ли е за рекламното каре!
343
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да е жив и здрав премиера! Да ни управлява дълги години,напук на форумните мишки....
342
6
 
7
 
! Отговори
ЛОША ПАМЕТ преди 12 години
НИМА НАЙ ЛОШОТО УПРАВЛЕНИЕ???- ДЪРЖАВИ КОИТО СА НА ГОДИНИ ПРЕД НАС В ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ ПОЧТИ СЕ ЗАДЪХВАТ И УСУКВАТ МАКО ПО-МАЛКО ВЕЧЕ И НАРОДА СИ СА А ИМАТ ИКОНОМИКА СА В ПОЗА ПАРТЕР - НИЕ ХУБАВЦИТЕ, ДЕТО ОСТАВИХМЕ КОЙ ЛИ НЕ ДА НИ РАЗГРАБВА И РАЗРУШАВА ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ ДОБРЕ И ДА Е ПЕСЕН НЯКВА ????МАСОВО ПРЕДНИТЕ ПРЕЦАКВАХА БЪЛГАРИЯ!!! КАКВО ИСКАТЕ СЕГА БЕ-АЛОООО ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ... КАК ДА СТАНЕ??? ВИЕ ПАК СЕ РАДВАЙТЕ АКО ОСТАНЕ ИМЕТО БЪЛГАРИЯ КАТО НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ИМЕ НА ТЕРИТОРИЯ...РЕВЛОВЦИ СМЕ НИЕ
341
3
 
2
 
! Отговори
тракторист преди 12 години
Горе на комбайна нара най-на.........На това му се вика бългериан кънтри мурафет.
340
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
със сигурност плаката е срязан от лицимерни подлизурки,защото Б.Борисов ни е доказал,че има чувство за хумор .
339
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много ясно кой е извършителя,един от -------Трактористите,Янките,СерГейчУвците,или други подобни-----всички тези,които не мислят доброто на Бъпгария .
338
9
 
8
 
! Отговори
ДолуБ преди 12 години
До 348Браво за точното разкодиране на абревиатурата БОП / БЮРО ЗА ОПАЗВАНЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ /Както върви процеса на НАРОДНАТА ОБИЧ скоро ще им се наложи да му увеличават щата.Долу на БОЙКОВЩИНАТА
337
5
 
4
 
! Отговори
ББ преди 12 години
Не ми пука за вас некачествен материал сте.Аз мога и сам да си строя магистрали,детски градини и спортни зали !Вие отивайте да копаете картофи или да помагате на ромите да си строят еднофамилнни къщи с пари от ЕС.
336
5
 
23
 
! Отговори
Бай Митьо преди 12 години
Отникъде не личи,че става въпрос за премиера.Да не би само той да се казва Бойко Борисов.Пълна простотия е,че свалиха постера.Това ми напомня за тоталитарното време.Ако беше пич,Бойко и съпартийците му,можеха само да се посмеят и да приемат всичко за шега.А сега с действията си се ос..ха.Жалко!
335
5
 
7
 
! Отговори
1952-ра преди 12 години
"Няколко часа след това обаче плакатът беше срязан. "Твърде обезпокоително събитие за 2011 г.!Какво да очакваме?Шпиц команди от фанатизирани хлапета с тояги и ножове!Фалкелни шествия в горещите летни нощи!Опожарени офиси на опозиционни медии и разбити сървъри на неудобни сайтове!
334
7
 
14
 
! Отговори
555 преди 12 години
ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА! ДОЛУ БОЙКО БОРИСОВ!
333
6
 
19
 
! Отговори
Цеци преди 12 години
Не им достига креативност на герберчетата за да отговорят подобаващо. За това режат плакатите като вандали!
332
6
 
9
 
! Отговори
Марципанчо преди 12 години
Браво!
331
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много *** народ-са такива като 354
330
17
 
10
 
! Отговори
минувач преди 12 години
Ей ,много *** народ,ей!И аз мисля ,че е трактора .Негов човек,де.Те работят по тъмно и подмолно.Като чета и тук много писачи има ангажирани да пишат против Бойко-не стига че им опасва гащите ...Ама те не искат това ,щот са свикнали само да ги ...
329
12
 
20
 
! Отговори
аааааааааа преди 12 години
Това управление е най- големият провал за страната. Ако дойдете да видите лидера на ПП Герб в Батак великият Иван Цурев, дето никой не знае за неговото съществуване и го видите колко е ***, направо ще се отчаете. И това ще бъде кандидат за кмет. Направо нямам думи. Ако и в другите структури са такива мишки, тази партия не само няма да спечели изборите, но и в парламента няма да влезе другия път.
328
6
 
15
 
! Отговори
uha преди 12 години
абе днес нещо нема новини от др ББ.Да не са го уволнили господарите му?;-))