Да си купиш телефон или да спасиш пострадало животно

За едно семейство изборът е ясен. Вече са създали цял приют
Обновена: 22 сеп 2011 07:48 | 22 сеп 2011 07:47, Екип на Dnes.bg
180

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: приют за животни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
4
 
2
 
! Отговори
Меги преди 12 години
Банкова сметка на сдружението (ПроКредит Банк):IBAN в БГ лева: BG 50 PRCB 9230 1013 2253 13IBAN в EUR: BG 91 PRCB 9230 1413 2253 18
127
0
 
15
 
! Отговори
love преди 12 години
Браво на тези българи, които ни показват, колко е красиво да си мил, колко е трогателно да изпитваш любов!!!Тъжно ми е като чета някои от коментарите, но се радвам,че човечността в България още не е умряла!! Животът ни е труден и не е чудно ,че има озлобени хора, но е чудесно,че въпреки трудностите има и човечни и състрадателни хора!!!Обичам Ви!!!
126
1
 
27
 
! Отговори
Ей, модераторите преди 12 години
Дайте някакви координати на тези хора, бре!!!! Искам да им даря една сума, как да стане?
125
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дай Боже повече такива хора.
124
1
 
29
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Браво на хората ! Поздрави ! Оставете координати за дарения !
123
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо вегетарианците са толкова агресивни? Май не ги засища трева, с която се прехранват, та се нахрърлят върху живи хора :)
122
3
 
27
 
! Отговори
Ир преди 12 години
Трогнах се от репортажа! Не става дума за животни или хора, това е доброта. Човечността, ако я имаш тя се проявява и към животните и към хората. За вегетарианците (понеже тече дискусия) - уважавам ги, но мисля, че повечето от тях не ядат месо от презумпция за собственото си здраве, отколкото от състрадание към животните.
121
1
 
4
 
! Отговори
до 146 преди 12 години
Кой каза че ти си нормален ?????????????????????????????????????
120
10
 
4
 
! Отговори
BBQ преди 12 години
Имам една неприятна новина за вегетарианците, от която може да ги полазят студени вълни и да се изпотят. Ето за какво иде реч - щом не ядете месо поради състрадание, трябва да спрете да употребявате и млечни продукти, яйца, хайвер, както и да носите вълнени и кожени изделия. Ще кажете че това е от домашни животни и не ги убивате, но само преди няколко хиляди години това са били диви животни. Сега са превърнати в някакви мутирали пленници живеещи насила отмъкнати от нормална им среда. Гледането на куче и котка също не е безобидно. Бъдите последователни в логиката си и не спирайте в разсъжденията си както ви е изгодно. Кажете честно, според вас хуманно ли вълкът да бъде изроден до облещен брахиоцефален дребосък с проблемно дишане и опасност да му изпаднат очите? Та какви били вегетарианците, състрадателни?
119
3
 
4
 
! Отговори
Томас преди 12 години
140И тоя ти коментар, говори, че ти не си отварял Библията - на християнина не е позволено да прави каквото си иска и да оправдава злите си дела с християнството - християнството не е това - на много места има предупреждения към християните какво ще последва ако вършат зли дела. Вземи отвори Библията и после я коментирай :)
118
4
 
4
 
! Отговори
Томас преди 12 години
142Само като споменеш кръстоносните походи и инквизицията е ясно, че не си отварял/а Библията - в Библията дела като тия извършени от престъпниците кръстоносци са осъдени - но за да го знаеш трябва да отвориш тази книга. Много пъти Библията е била подложена на преследване и унищожение точно от кръстоносците, от папите и от много други хора, но въпреки това е станала най-популярната книга за всички времена, да защото има влияние, Защото писано в нея е Божие Слово правени са експерименти върху затворници била им четена Библията и впоследствие много от тях са се променили, въпреки, че са били извършили тежки престъпления.
117
1
 
24
 
! Отговори
Bravo преди 12 години
Ех, какъв хубав репортаж и колко позитивна новина. Браво на хората, че в тези времена успяват да помагат на невръстни животни. Нека Господ здраве да им дава.За съжаление коментарите под новината са отражение на тъпатата ни *** действителност, пълна не от хора, а от лайн*, България се е превърнала в септична яма.
116
2
 
6
 
! Отговори
fs преди 12 години
Библията е развлекателно четиво, не трябва да се взима на сериозно, харесвам философията на библията, но не мога да повярвам, че има хора, които всъщност вярват, че тези неща описани в нея са се случили! Това е равносилно на да вярваш в Баба Яга, Дядо Коледа и т.н. Християнството се ползва просто като една гнусна политика. Само да се споменат Кръстоносните походи и Инквизицията и това е достатъчно. Но за тях винаги религиозните хора ще измислят някаква свята причина, че е трябвало да се случат.
115
5
 
22
 
! Отговори
ВЕГАН преди 12 години
Злобни и агресивни са всички, които колят и убиват. Имаше идна мисъл: "ако кланиците бяха със стъклени стени, доста хоро биха се замислили дали после да ядат месо". Месоядците могат да гледат ЗЕМЛЯНИ (Earthlings), и после да кажат дали биха искали да променят нещата.
114
0
 
2
 
! Отговори
fs преди 12 години
Аз не съм казал, че го пише, а че *** кат тебе или някви психично болни хора могат да направят подобни работи, аре не изнасилване, ама квот искаш и това 'правило' винаги ще важи в защита на *** "неведоми са пътищата божи". А ти разбираш под "мързелив" това което човек работи ли?? Аз имах друго в предвид, да си напънеш ограничения мозък, да го освободиш, да търсиш, да намираш, да осъзнаваш. Библията не се изследва, заради това, че не е примитивна и глупава, за това, че има голямо влияние.
113
3
 
21
 
! Отговори
Go Veg! преди 12 години
От около 6 месеца съм веган и се чуствам повече от прекрасно, а месото изобщо не ми липсва. За всички, които искат да се замислят над причините да се стане вегетарианец или веган, нека гледат документалките Earhtlings, Meet Your Meat и Forks Over Knives.Поздрав до всички свободно мислещи хора!
112
14
 
7
 
! Отговори
Томас преди 12 години
135Агресията е от вегетарианците - хубаво - не ядеш - не ядеш - не яж и не ни занимавай. Някой да ти е сложил насила месо в устата?
111
6
 
5
 
! Отговори
Томас преди 12 години
131Пишеш пълни тъпотии - никъде в Библията изнасилването на момиченца не е одобрявано. Да говориш за някой, че е мързелив, без да знаеш колко и какво е работил той - е меко казано жалко. А пък да говорят, че Библията е нещо глупаво и примитивно е още по-жалко. Сигурно защото "Библията е глупава и примитивна" и до днес се изследва и от най-големите учени. Жалкото е, че ти коментираш нещо, с което не си запознат/а - Библията. Колкото и да не ви харесва след прегрешението на Адам и *** в света навлиза грехът, появява се страдание и смърт. Включително и убиването на животни за храна някои убиват и хора за храна. И колкото и да изглежда недобро това не може да бъде променено от никой човек не е по силите на никой човек. Това може да бъде променено само от Бог. Връщането на нещата към първоначалната хармония може да бъде направено само от Бог и Той ще го направи. Но хората трябва да изстрадат да осъзнаят какво са направили като са се противопоставили на Бог. А до тогава месо ще се яде, колкото и да не ви харесва. И това няма нищо общо с изнасилване на момиченца.
110
0
 
3
 
! Отговори
jasemi преди 12 години
135 Аз пък те поздравявам за това! :)))) Желая ти здраве!
109
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доста сте елементарни с вашите примитивни словоблудства! От поне 15 години не съм вкусил месо и мога да ви кажа че това винаги доста дразни много хора. Никога не съм се опитвал да налагам отношението си към никой, за разлика от другата страна, не разбирам силния ви негативизъм към хора които са избрали друг път.Не съм го казвал никога, за да не засегна някой, но месото смърди и вие също смърдите защото се храните с ***, но не го осъзнавате даже, пълни сте с агресия.