Да си купиш телефон или да спасиш пострадало животно

За едно семейство изборът е ясен. Вече са създали цял приют
Обновена: 22 сеп 2011 07:48 | 22 сеп 2011 07:47, Екип на Dnes.bg
180

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: приют за животни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
4
 
! Отговори
do 96 преди 12 години
Ванга е Българската пророчица, щом не вярваш на нея няма да си губя повече думите за теб. И не ми говори за Библия, защото единственото в което вярваш ти е злобата ти към целия свят. Злото вече е сторено при теб. Опитай се да се събудиш.
87
0
 
7
 
! Отговори
Томе, преди 12 години
хайде мило сега да си легнеш, да си пйнеш хапченцата и са се успокойш, че май яко прегря. :D:D:D:DD:D
86
6
 
4
 
! Отговори
Томас преди 12 години
93Да вярвам на врачка - ти нормален/нормална ли си - за които в Библията ясно е казано какви зли дела вършат. От врачки и други такива дяволски слуги, човек трябва да се пази като от огън.
85
1
 
7
 
! Отговори
до ПЕНСИЯТА преди 12 години
Нищо няма да ти стане,ако не ядеш месо! Най-много да пропустеш да си запушиш някое кръвоносно съдче, те тия неща стават и от ЛАКОМИЯ. И без това скоро пак ще гледма бой за к.мляко по0,000000005 стинки и меле за банани стига ревахте
84
4
 
3
 
! Отговори
do 88 преди 12 години
Не аз определям, но Ванга е казала, че българския народ си пати от свинското месо. Ако не вярваш на мен, повярвай поне на нея.
83
1
 
5
 
! Отговори
Томас преди 12 години
85Никога не съм се опитвал да ти променям каквото и да било - има хора, които харесват месо - ти се опитваш да ги променяш. Никой не ви кара да ядете на сила месо.
82
2
 
3
 
! Отговори
до 85 преди 12 години
ти си един пропаднал ***,болен мозък.....
81
5
 
4
 
! Отговори
куку-руку преди 12 години
Опа природозащитниците яжте Л...а тогава а не "Стара планина".
80
1
 
3
 
! Отговори
Томас преди 12 години
84Май пропускаш факта, че не ти определяш кой кога ще пукне?
79
2
 
1
 
! Отговори
пенсионер преди 12 години
защитници ами да не ядем ли месо...ОТГОВОРЕТЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА...или в саламите няма месо.....аз не разбирам...
78
3
 
3
 
! Отговори
Запален преди 12 години
Ако искаме бездомните кучета по улиците да изчезнат е нужно да се вдигнем и да направим нещо по въпроса дори и то да е да гласуваме срещу безхаберието и грабенето, което властва днес.
77
4
 
4
 
! Отговори
Справедлив преди 12 години
Ей Томас, яж си месо като искаш, кво си тръгнал да ни правиш меню ?Квото искам ,това ще ям,месото ми вони,не го искам ,КВО СЕ ПЪНЕШ бе Томас да променяш хранителната ми верига.Аман от мозъци.Както ти четох поста долу, ТИ защо не дадеш на бабката ,която рови в кофите една тенджера с пържоли а пич Томас ?
76
4
 
6
 
! Отговори
do 81 преди 12 години
Свинското е вредно и ако ти набиваш свинско да знаеш, че ще пукнеш рано рано от някоя болест.
75
2
 
3
 
! Отговори
до Томето преди 12 години
Месо НЕ консумирам!!!!Да съм те питала за менюто ти? Ти още малко ще ми кажеш какво късметче ти се е паднало от баницата за НГ.Човекът е създаден като сомОразвиващо се същество, да градиш в/у себеси всичко,което е било до тук, а не да ринеш на едно място.
74
7
 
4
 
! Отговори
Томас преди 12 години
пенсионерБе не им слушай глупостите - набиват свинско, чак ушите им плющят, ама се правят на мними защитници на животните. Повечето от тия хора са отдавна откъснати от земята - роби на системата, живеят си в панелките, купуват си салам от магазина и си мислят, че той пада от небето. Жалко за тях.
73
2
 
15
 
! Отговори
Таня преди 12 години
Най-честият пример е с взимането на домашен любимец за деца. След 2-3 месеца интересът и отговорността си отиват. Всеки като си взима животно трябва да го прави с мисълта, че ще се грижи за него, докато е живо. В противен случай не се заблуждавайте, че ще направите най-доброто за него.
72
3
 
14
 
! Отговори
Таня преди 12 години
Миналата седмица попаднах на подобна история. Около 60-годишна германка се грижи в една стара къща с голям двор за най-различни животни, които са нежелани по всякакви причини от стопаните си. Повечето от тях са застаряващи и болни, и редовно се налага да вика ветеринар. За всичко плаща сама - не по-малко от 2000 евро на месец. Най-тъжното е, че повечето животни са изоставени, защото са омръзнали на някого си и не искат повече да се занимават с тях.
71
6
 
5
 
! Отговори
Томас преди 12 години
73Салам ядеш ли :)))ще спомена за защитниците на животни, че у нас, на село в детските ми години сме изяли 1 крава, 2 магарета, 1 кон, може би към 30-40 прасета, и може би към 30-40 агнета, зайците не им знам бройката - а вие мними защитници на животните си купувате саламата от магазина - ама един не каза - аз не ям салам от магазина - защо ли - това не ли лицемерие. Разберете - Бог е дал растенията и животните за храна на хората, може да ви се струва нехуманно и какво ли не-но това е живота
70
1
 
5
 
! Отговори
KOM6IATA преди 12 години
( PRODALJENIE ) i 4oveka otnovo vleze v bloka , za da spasi 4oveka koito 4aka pomo6t. i uspia da spasi i 4oveka. Popitaha na spasitela '' ZA6TO PARVO SPASI KU4ETO , A NE 4OVEKA '' ETO OTGOVORA NA SPASITELIA: '' AMI SIGUREN SUM , 4E OT KU4ETO NIKOGA NIAMA DA VIJDAM NE6TO LO6O , SIGUREN SUM 4E TOI 6TE SE ObARNE KUM MEN SAMO S ObI4 ... A AKO STAVA DUMA ZA 4OVEKA , IZOb6TO NE SUM SIGUREN , 4E 6TE VIJDAM OT NEGO ObI4 , UVAJENIE I DObRINA ... ETO ZATOVA PARVO SPASIH KU4ETO ''
69
4
 
4
 
! Отговори
пенсионер преди 12 години
всички ли сте вегетарианци бе...тц тц егаси държавата...всички праволинеини.....граждани природолюбци...ха ха...аз да ми падне едно магаренцеее....за зимата....