Кого пази МВР?

Не сме на ничия страна, каза главният секретар на МВР
Обновена: 25 сеп 2011 19:07 | 25 сеп 2011 19:03,
1086
Кого пази МВР?
Жандармерията пред къщата на Цар Киро Снимка: БТА

„Тълпата от протестиращи пред имотите на Кирил Рашков крещеше: „Кого пазите?". МВР пази обществения ред – нито едната, нито другата страна”, категоричен е главният секретар на МВР Калин Георгиев. 

Той отхвърли обвиненията, че жандармерията охранява семейството на Рашков, тъй като се разследват всички престъпления, извършени в последните два дни. 

„Задържали сме шофьора от ”Столипиново”, който прегази 19-годишното момче и трима полицаи, задържали сме и 127 хулигани, участвали в снощните погроми”, заяви още Георгиев. 

По думите на заместник-вътрешния министър Веселин Вучков събитията от Катуница случайно съвпадат със старта на предизборната кампания и по тази причина се надява политиците да не злоупотребят с тежкия инцидент. 

Още по темата
„МВР не е политически играч на изборите и ще се стреми да запази мира”, категоричен е Вучков. 

Жандармерията ще остане в Катуница толкова, колкото е необходимо, уверяват от МВР. 

Оценката за вътрешното министерство за работата на пловдивските полицаи е висока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1086
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
919
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
24 часа интервю с цар Киро- Сега как ще участвате на изборите?- Моят син Ангел е 1 в листата на Национално движение "Единство". Ще подкрепим ГЕРБ. Говорихме. Няма да кажа с кого, какво, що. Те са направили сондажи, разбрали накъде сме се ориентирали и ето отговора им.Гласуваш за ГЕРБ получаваш *** да те обере под милиционерско прикритие !
918
1
 
26
 
! Отговори
заинтригуван преди 12 години
А бе,цар киро да не е от спонсорите на мвр,та го не закачат досега?
917
1
 
16
 
! Отговори
GUN преди 12 години
Гледайте ТВ7 и разказа на чичото на убития Ангел и ще разберете кого пази МВР и кого НЕ пази. Хронологията на деня е повече от кошмарна
916
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пази спонсорите си !
915
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по-известен като Цар Киро.Монархът получи мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, на върха на административната сграда на НДК. Само дни преди изборите бяха изнесени фактите, че ромските кланове са се разделили и на политически лагери. Мълвата носеше, че Дон Цеци е застанал на страната на БСП, а скандално известният Кирил Рашков Цар Киро агитирал братята си по съдба да
914
2
 
16
 
! Отговори
стойчо преди 12 години
Е как кого пази бе! *** пази, нали киро е член на герб. Мутрата боко си осигурява гласовете им за изборите. Братя, на изборите всички да гласуваме и да ги изметем от властта!
913
0
 
23
 
! Отговори
L. преди 12 години
Сега става ли ни ясно къде ще се изгради новата държава на ***? Двадесет и две години методично и последователно строго се изпълнява стратегията на външни сили с нашенски изпълнители за ликвидация на българската нация и държава и подмяната и с ***. Тук в България е територията на новата *** държава, а ние българите трябва да изчезнеме.
912
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България доказа че е скотска република. Затова и ще ви мачкат и вас и децата ви. Като се почне от продажните депутати, полиция и медии и се стигне до обикновенния човек на който не му пука за случващото се сега. Всеки народ е заслужил съдбата си. Е с бездействоетп и безразличието си вие заслужихте да сте роби доживот на тази *** *** и на алчните ни управляващи. Честито на всички.
911
0
 
11
 
! Отговори
Mickey преди 12 години
ПАРТИЯТА и на тези "избори" не се посвени да надъхва етнически вражди!Тая *** ДС мутра "Цар Киро" е същата като осталите "арийски" мутри НАЗНАЧЕНИ във всяко населено място в БГ. И те също убиват безнаказато ЕЖЕДНЕВНО. И не само "тяхната полиция ги пази" ами и Партията(чрез всичките си разсейки) бди над тях! Така градят комунистическия си капитализЪм!
910
0
 
11
 
! Отговори
????????? преди 12 години
A ne opazihte momcheto, koeto vi signalizira za smurtnata zaplaha !*** sa ni tvurde mnogo, za da gi pazim za talisman. A i vonyat kato scunc.
909
0
 
9
 
! Отговори
Томас преди 12 години
1008кой президент - *** президент ли?
908
0
 
4
 
! Отговори
666 преди 12 години
Вижте интервю с "цар" Киро тук:24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1052212откъс:- Ще искате ли охрана, как ще излезете утре на улицата?- Няма да искам охрана. Който ме нападне, ще му отрежа главата...
907
0
 
17
 
! Отговори
До анонимката 993 преди 12 години
Ало, Уорлик, колкото и да се пънеш да се правиш на канарче песента на ГЕРБ, дето подкрепя *** мафия е изпята. Който е с *** дето крадат, насилват, убиват и учат децата си на същото е против българите. И не ми приказвай срещо президента!
906
0
 
6
 
! Отговори
bg преди 12 години
Kakvo tolkova cenno vijdate v tija smrudlivi podli ***,4e taka revnostno gi pazite beeee,prodajni4eski lainarski natovci?
905
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tochno taka,neka vsichki da izlezem,tova e nashata rodina,svobodata ne se izvoiuva lesno!!!
904
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А момчето ,бог да го прости, и жителите на Катуница пазихте ли ги когато му беше време ?Искам да призова българските граждани да се включат в протестите както ще направя и аз,спокойно не ви искат парите, а 10/15 мин от времето колкото да се размърдате до конкретното място и още толкова да постоите, не мисля че е кой знае какъв труд.
903
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kakto beshe pisano v edin komentar vcera:"Nishto ne e po strashno ot gneva na tarpelivia chovek" ....
902
1
 
16
 
! Отговори
до 11001 преди 12 години
А тогава защо са ни,щом не защитават собствените си граждани,а ние им плащаме заплати.Да ходят при *** цар,че да знаят защо ги гази с колите си
901
0
 
12
 
! Отговори
... преди 12 години
Риторичен въпрос!Определено не пази тези,които им плащат заплатите!!!
900
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мдам...настанаха най-после "Интерестните времена" в милата ми татковина...време беше да се събудите...яд ме е, че не съм и аз там, но Поклон пред паметта на момчето и искрени съболезнования на семейството му... А за "Киролюба" Бенатова нямам думи и особено за Босфор TV...

Спонсорирани публикации