Гонят данъчни заради имотите на Цар Киро

Има съмнение за спрени проверки срещу Кирил Рашков
27 сеп 2011 07:05, Красимир Ангелов
292
Гонят данъчни заради имотите на Цар Киро
Снимка: Булфото

Висши данъчни служители от Пловдив може да бъдат уволнени заради спрени проверки срещу Кирил Рашков - Цар Киро и съпругата му Костадинка, съобщава "Труд".

Според изданието през миналата година е било наредено двамата да бъдат проверени заради скъпо струващото им имущество. Проверки на имущество за над 500 000 лв. се правят заедно с прокуратурата.

От пловдивдската дирекция обаче преценили, че на този етап няма нужда да се прави ревизия. Формалното основание било, че имотите на Кирил Рашков и родата му са придобити през 90-те години на миналия век и попадат извън данъчната давност.

Според експерти обаче е имало достатъчно основания данъчните да се заровят в доходите на семейство Рашкови. Именно заради спрените проверки сега започват дисциплинарни производства срещу данъчни от Пловдив.

Освен това проверка е установила, че ромският лидер и фамилията му не са имали навика да плащат данъци.

Още по темата

Единствено синът на Кирил Рашков - принц Иван, който не е между живите, е декларирал доходи от селскостопанска дейност. Те обаче били необлагаеми.

От понеделник, 26 септември, са разпоредени проверки на 13 души, роднини на Кирил Рашков, както и на 6 фирми, свързани с фамилията му.

Проверките обаче ще се водят от софийски данъчни, за да няма съмнение за чадър над Рашкови, обявиха магистрати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още по темата: Кирил РашковКатуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
37
 
! Отговори
Амундсен преди 12 години
И не само гнусния *** киро !Всички онези мръсни ***,който биха и унижаваха лекари !
39
2
 
48
 
! Отговори
днес преди 12 години
Бойко, не ни интересува дали ти скроиха шапка или и ти си част от сценария - със сигурност ти е пределно ясно вече какво ще се получи на изборите! Чакахме ви 20 години, не просто тебе, а всички вас - ВИЕ ИМАХТЕ ВАШЕТО ВРЕМЕ ДА ОЧИСТИТЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ВСИЧКИ *** ИЛИ ПОНЕ ДА ОПИТАТЕ, А НЕ ОТ *** КАКТО СЕ ОПИТВАТЕ ДА ГО ИЗКАРАТЕ! Какво направихте вие? ПОРНОТО КУШЛЕВ, КОЕТО САМО ДОПЪЛНИТЕЛНО ПАРАЗИТИРА НА ГЪРБА НА ИЗТОРМОЗЕНИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ! Изгаврихте се с народа, сега е наш ред!
38
1
 
31
 
! Отговори
аз преди 12 години
Всичките в затвора !!!
37
1
 
40
 
! Отговори
Безработен преди 12 години
Къде са били техните колеги !Веднага да изгонят 2/3 от данъчните и да ги заменят с гладни безработни .Ако за една година си купят нови къщи и коли на съд.
36
1
 
39
 
! Отговори
Петров преди 12 години
Не само изгонени - трябва да бъдат съдени защото докато не се започне от някъде нещата ще продължат както досега!
35
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да кажат кой се е подписал на пропуска на цар Киро от общинска полиция, който показваше един човек по време на протестите.В Пловдив каква мафия са всички институции- идея си нямат.Ако тръгне да се рови ще засмърди из цяла България.
34
1
 
35
 
! Отговори
иво ангелов преди 12 години
сега ще ви кажа нещо, което не го знаят данъчните.след като не са декларирали доходи, имуществото, парите и останалите активи не се облагат, а се конфискуват, тъй като са придобити по престъпен начин, ако ги обложат с данъчна проверка/ревизия, то това означава да им ги узаконят, като ги обложат. Това не съм си го измислил аз, а е европейско право. Помислете какво да правят сега, след като не са го направили 20 години. Данъчната администрация в България този месец прави 20 г. от пуб. на ПМС 200.
33
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не само да ги уволняват, трябва да бъдат съдени и осъдени за измами, причинени вреди и щети в особенно големи размери. Стига вече обща /общинска/ безотговорност. Стига вече безотговорност, измами, корупция и безнаказаност на държавни администратори, служители, съдии, прокурори и полицаи! Всяка прокурорска преписка, която е забутана или прекратена е оформена с подпис на прокурор и мнение от следовател. Не всички да им бъде търсена отговорност.......за целта трябва бълзи законодателни промени.
32
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
пак ще ни замажат очите да опазят властта,трябва да запалим народното събрание ,то вече 20 год. не е НАРОДНО,а на върхушката
31
3
 
43
 
! Отговори
питащ преди 12 години
Добре съборихте барачките на пенсионери край язовир Искър и други язовирчета... Богатите обжалват, скоро няма да ги пипните... А за къщите на този престъпник няма ли да посегнете? Не, нали... Новия морал...
30
1
 
18
 
! Отговори
Наско преди 12 години
Айде дайте линк за това изказване на Саркози. Евала,ако той го е казал,обаче ми се струва,че ако беше той,щеше да стане мега скандал:) Така или иначе,много точно е обхванат проблема!
29
6
 
21
 
! Отговори
киро преди 12 години
айде да видим ГОЦЕ ТРИПЕРА мезонетите по целият свят на бедният му син студент или на БОЙКО туквуна хотелите по морето ???проверки ще има ли ??? те ли ще спасяват БЪЛГАРИНА?кой кого лъже *** РАШКОВ дето осигурява *** и пари на властимащите или ТЕ ЗАЕДНО НИ ЛЪЖАТ!???????????????
28
1
 
60
 
! Отговори
мим преди 12 години
ВЪПРОСЪТ Е - ЗАЩО СЕГА???????????АРЕСТУВАХА ТОЛКОВА БЪЛГАРИ - КЪДЕ СА АРЕСТУВАНИТЕ ***,КЪДЕЕЕ????????????????????????
27
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НОВИЯ МОРАЛ НА ГЕРБЗаснемане от хеликоптер на ИМЕНИЯСъбаряне къщите на рибари и пенсионери!
26
2
 
42
 
! Отговори
йяяя преди 12 години
И какво излиза сега че тия палати където ги запалиха младежите всичките са НЕЗАКОННИ,и сега Полицията и журналистите трябва да се извинят на тези младежи,защото няма нищо незаконно в това да запалиш незаконни мафиотски палати,затова народа трябва да не спира а да въздаде на всекиго според престъпленията му,защото се вижда че държава управа НЯМА....
25
3
 
23
 
! Отговори
ало Бойко преди 12 години
*** може да не ги пипате - те вече ни отрязаха от Шенгенсега може *** да си платят и за Република България-АрмеецБойко , чуй текста на "Заблеяло ми е агънце" - ти там си овчаря Тодур
24
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ООО пак ни замазват очите с евтини номера от хиляда и една нощ ама на народа му е паднало пердето !
23
1
 
27
 
! Отговори
киро преди 12 години
Кой данъчни гонят като това е било в продължeние на 24 години??? а разните бедни прокурори и техните бедни дъщери ??? пореддните лъжи на поредните управляващи--ТЕЖЕСТА на дъницъти е на работещите а не на *** и разни прокурори данъчни и разни супер бизнесмени като ковачки и тем подобни ***:)))) Интересно как всяка година се точи ДДС и как никой нищо незнаел;))))))))))))))))))))))))))))))
22
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аре бе, сега искат да замажат очите на хората. Ще му сложат някоя хилядарка глоба и толко. Винаги така се случва. Тия с парите се измъкват. Цар Лайинар трябва да се линчува с камъни!!!
21
1
 
30
 
! Отговори
аз преди 12 години
Почвайте и всички митничари с големите къщи и лъскавите коли,такива като доган,депутати разни ,всички тия бизнесмени с далавери и със скъпите коли време е иначе народа вече му писна

Спонсорирани публикации