Пък Цар Киро бил в София

Полицаи пазели Рашков и фамилията му на тайно място
Обновена: 28 сеп 2011 23:01 | 27 сеп 2011 13:05,
483
Пък Цар Киро бил в София
Кирил Рашков. Снимка: Архив, Dnes.bg

Кирил Рашков е доведен в София, съобщи БНТ.

По информация на телевизията късно снощи семейството на т.нар. Цар Киро е било придружено с полицейска охрана до столицата и сега е на място, което органите на реда пазят в тайна.

Кирил Рашков и фамилията му бяха изведени от Катуница, след като на 23 септември в селото бе прегазен 19-годишният Ангел Петров, а според местните жители престъплението е извършено от хора на Цар Киро.

Вчера стана ясно, че Рашков е прекарал последните дни в хотел в Боровец.

Междувременно, след като жителите на селото се оплакаха публично, че фамилията на Цар Киро ги тормози от години, Инспекторатът на Върховната касационна прокуратура започна проверка на преписките, свързани с Рашков и семейството му.

Започва и вътрешна проверка на служители на НАП в Пловдив заради информацията, че Рашков не е плащал данъци, и съмненията, че чиновници са си затваряли очите.

Разпоредена е и проверка на доходите на Цар Киро. Проверките ще се водят от софийски данъчни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
331
2
 
7
 
! Отговори
бг преди 12 години
тоя и в затвора да иде вече сам знае кво го чака ,,,,,,,барбекчииницата и казанжииницата няма кои да иде да работи а тия дето още му слугуват са нещастни дупедавци и само те кво могат да откраднат и бегат докае време само ще спечелят от грабеното до сега от тоя бандит ,,,бил гражданиН ??????,,,,,ПИТАИТЕ КАКВИ СА РОДИТЕЛИТЕ НА ОБИТОТО МОМЧЕ
330
2
 
9
 
! Отговори
До 331 преди 12 години
Ето го и проблема - всеки си гледа работата и прехраната и чака ножа да опре до неговия кокал. Само тогава почва да вика. Защото когато е време - както сега, предпочитаме да ходим на работа, вместо да изразим позиция.
329
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снощи на протестите във Варна(350 069 души)Протестиращи подкрепящи хората в Катуница-500 души.(дани от TV+)Село Каменар(2 619 души)Организирани българи от *** произход излязли в отпор на протестиращите във Варна-400 души+200 души от кв.Максуда.=600души(TV+)Българите от *** произход очевадно са много по задружни и организирани при такива конфликтни ситуации.Няма защо тогава да се оплакваме от *** престъпност,явно отдавна сме се примирили с нея и ще си я търпим.
328
2
 
29
 
! Отговори
ааа преди 12 години
Ето един истински недосегаем. Над 10 автомобила за по над 200 х. лв. Над 5 къщи за по над 1 млн лв. Хиляди жалби срещу него. Ститици престъпления и незаконен бизнес. Заподозрян в поръчителство на зверско убийство. Все още не е арестуван, въпреки че го знаят къде е и го пазят дадже! Какво знае? Кого държи? На кого плаща и е плащал? Ясно е - висши политици от всички правителства и президенти от 1989 насам.
327
2
 
9
 
! Отговори
до 335 преди 12 години
Е много добра реклама на ГЕРБ.Сега мисли колко българи биха гласували на едно с Киро ***?
326
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
двамата със Симеон в Белене на прасетата
325
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вчера, притиснати от истината, от ГЕРБ декларираха, че Кирил Рашков не бил член на ГЕРБ. Лицемерно гербаджиите дори призоваха медиите да спазвали етичен кодекс. Днес обаче Кирил Рашков, известен като цар Киро, пред в. 24 часа казва дословно, че ще подкрепя ГЕРБ на предстоящите избори. Аз се обърнах към ГЕРБ и сега много ги е яд, казва Кирил Рашков за онези, които според него нарочно били против него от Катуница, визирайки близките на убития Ангел Петров.И продължава: ЩЕ ПОДКРЕПИМ ГЕРБ. ГОВОРИХМЕ. НЯМА ДА КАЖА С КОГО, КАКВО, ЩО.Хайде, сега ефенди на асфалта Борисов, както те наричат платените ти шутове, кажи с кого, какво и що е говорил Кирил Рашков от ГЕРБ?Долна история.
324
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
а кога ЦАРЯТ ЩЕ Е ГОЛ?!...........и това ЦАР ли е,че нещо................
323
1
 
48
 
! Отговори
Наблюдател преди 12 години
Свидетел:)) Още същата вечер, когато е подгонен от Самоков се е преместил в София. Преминал е покрай яз. Искър през Ихтиман, след това групата от >10 коли е била спряна на Църна Маца за координация. :)) Само колко неща знам. Имам и един въпрос, човек обвинен в поръчителство на убийство от повече от двама свидетели защо не е задържан? Какво ли знае и кой заплашва, че ще се разприказва? :)) А познайте?
322
2
 
29
 
! Отговори
мангустан преди 12 години
призовавам всички мобилни оператори да локализират мангустатаостаналото ние ще го свършимв пловдив не можахме да отидем много хора, но щом е на наш терен е друга работапризовавам и танковата бригада в Горна Баня, кво чакате бе, марш към ботев и факултето
321
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не са достатъчно много хората, които могат да си позволят да излизат на протести и гражданско неподчинение. Предимно ученици имат такова свободно време. Повечето хора гледат да си ходят на работа и да си осигуряват хляба вместо това.
320
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ !!!СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ !!!СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ !!!
319
2
 
5
 
! Отговори
DO,312 преди 12 години
NE SME VINOVNI NIE VINOVNI SA NA PAPESHA USHATCITE DETO GI E STRAH KATO MRAKNE DA SA V RAIONA NA KATUNITE,ANA NAS ZA EDNO GAZOVO PISHTOVCHE TO GLOBI CHE I ZATVOR SHTE POISKAT A *** NE GI ZAKACHAT ZA NISHTO
318
1
 
15
 
! Отговори
жълто-черен преди 12 години
Ako от високият пиедестал досега някой високопоставен беше излезал и казал конкретни дати и мерки за справяне със *** проблем нямаше да се стига до тук.Пожарникарят не се ли усеща че вече губи изборите в Пловдив,макар да водеше убедително.
317
1
 
24
 
! Отговори
До 323 преди 12 години
В Сливен е страшно, покрай управлението на Лечков много хора се махнаха и сигурно *** са колкото българите вече. Ако се вдигнат военните с техниката ще стане, иначе ще е касапница...
316
1
 
19
 
! Отговори
познайте кой преди 12 години
Кирил Рашков е доведен в София, съобщи БНТ.Да в София е. В един от 6-те ми апартамента , щото ще ми купи още 6 и ще накара 60 000 да гласуват за Росенчо , а нека да ви яд !!!! А и едни 6 милиона наем трябва да ми плати дета го настаних , щото досега даде само 3. Поздрави от мен - Бай Милицай.
315
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЩЕ ГО ПАЗЯТ , ТОЯ М**АЛ АКО СИ ОТВОРИ УСТАТА - ПРАВИТЕЛСТВО , ПРЕЗИДЕНТ , СЪДИИ, ПРОКУРОРИ , ВИСШИ ПОЛИЦАИ - ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ ИЛИ ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ ВЕДНАГА !!!!!!!!!!!А БЕ ГОСПОДА - МИ ТОЙ Е МНОГО НАПРЕГНАТ ОТ ВСИЧКО ТОВА - НЯМА ЛИ ДА ПОЛУЧИ ЕДИН ИНФАРКТ
314
12
 
4
 
! Отговори
замислете се преди 12 години
Всички знаем какво трябва да се случи с Кирил Рашков.Сегашните събития обаче са част от режисиран процес на взривяване на живота в България чрез етническа война (това не е пресилен израз). Знаете ли как се организират 2-3000 души за няколко часа, при това от различни градове, в почивен ден, да се транспортират мълниеносно в Катуница?! Единствено чрез тарторите на футболните агитки(по-възрастни (19-20 г.) - гледат да не попадат много в обектив, често с маска на лицето), които разполагат със списъците на щурмоваците си, и чрез много пари. Всякакви приказки за организиране по мейл или Фейсбук са нелепи. Става дума за организирани погроми. Ако някой си прави илюзии за щурмовите отряди на футболните агитки, то много скоро реалността ще изкорми тези наивни заблуди. Но ще бъде късно.
313
2
 
14
 
! Отговори
от Сливен преди 12 години
ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПРАВИ НИЩО ОТ СЛИВЕН ДА НЕ СТЕ С ТАЯ НАПАСТ ДОЛНА КРАДЛИВА КАКВО ПРАВИТЕ ЯВНО ВИЕ СТРАХ СЪБОДЕТИ СЕ БЪЛГАРИ ОТ СЛИВЕН
312
2
 
10
 
! Отговори
НаВсяка4орба Мерудия преди 12 години
На гости на неговия добър приятел Меди Доган е явно?!?! Може би си пият ракия със салата и се хилят на всички простотии,които се вихрят по новините?! А през цялото време дори ПОЛИЦИЯТА ги пази ,да им е още по-благо на мизерните душици.......докъде стигнахме-ченгета да пазят *** от народния гняв......."Тежко, тежко! Вино дайте!Пиян дано аз забравя туй, що, глупци, вий не знайте -позор ли е или слава!"