Пък Цар Киро бил в София

Полицаи пазели Рашков и фамилията му на тайно място
Обновена: 28 сеп 2011 23:01 | 27 сеп 2011 13:05,
483
Пък Цар Киро бил в София
Кирил Рашков. Снимка: Архив, Dnes.bg

Кирил Рашков е доведен в София, съобщи БНТ.

По информация на телевизията късно снощи семейството на т.нар. Цар Киро е било придружено с полицейска охрана до столицата и сега е на място, което органите на реда пазят в тайна.

Кирил Рашков и фамилията му бяха изведени от Катуница, след като на 23 септември в селото бе прегазен 19-годишният Ангел Петров, а според местните жители престъплението е извършено от хора на Цар Киро.

Вчера стана ясно, че Рашков е прекарал последните дни в хотел в Боровец.

Междувременно, след като жителите на селото се оплакаха публично, че фамилията на Цар Киро ги тормози от години, Инспекторатът на Върховната касационна прокуратура започна проверка на преписките, свързани с Рашков и семейството му.

Започва и вътрешна проверка на служители на НАП в Пловдив заради информацията, че Рашков не е плащал данъци, и съмненията, че чиновници са си затваряли очите.

Разпоредена е и проверка на доходите на Цар Киро. Проверките ще се водят от софийски данъчни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
351
1
 
6
 
! Отговори
Константин преди 12 години
Брат ми живее в района на Днепропетровск Украйна. В село си на *** живеят и търгуват с наркотици. Наркомани сред местните украинци в село държат все по-голям. Един ден тълпа от разгневени местни жители опожарен на ромите, полицаите стояха настрана време. Те се опитаха да се намесва и те биха получили. Сега селото все още няма лекарство или роми.
350
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
bard - 25.09.2011 г. 08:18:29по нареждане на премиера Бойко Борисов правителствения самолет е извел клана Рашкови и са настанени в правителствената сграда около ..... кожи си Бойко къде нареди
349
2
 
7
 
! Отговори
анонимен до358 преди 12 години
Мисля че има логика в думите ти!!!!
348
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Gnus i pogrom kak moje da go pazite prestupnik da go ohranqvat ei tova e bulgaria neka pokajem che mojem i bez tqh neka razberat che ne sa samo te na vlas neka znaqt che sme poveche ot tqh i shte v p1ti po silni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
347
1
 
7
 
! Отговори
лора преди 12 години
къде е ролята на православната църква на България.или сега треперят ,че ще се отворят досиетата,те най-добре знаят,че няма нищо скрито.и да престанан с това ,че ще се обезглави църквата.църквата не сте вие ,а Господ и адовите/масонските/ сили никога няма да и надвият.дядо Николай да накара и счетоводителите си и секретаря си да подпишат декларации,че не са били агенти.дядо Николай ще ходи ли при агенти да се изповяда А
346
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ako beshe ubil ku4e,moje bi shtqha da go osadqt......
345
10
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Политическите *** които ви призовава на бунт биха дали мило и драго да се докопат до властта ,и съм сигурен че хората със здрав разум ще ме разберат , хора не ставайте маша на тъпите политици,те ще си седят в къщи на спокойствие ,а на другия ден ще излязат пред медиите и ще отворят гнусните си усти и ще плюят по опонентите си че те са виновни за случилото се!!!!!А тези които пишат във форумите за бунтове и протести,със сигурност няма да бъдат там,и ще си пият" МОХИТОТО" в къщи!!!!!
344
2
 
11
 
! Отговори
Константин преди 12 години
Аз съм от Украйна, и ние също не обичат ***. Те не работят продават само лекарства и крадат.
343
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
всички усилия и будни хора да се насочват към София,изрежем ли тумора в столицата всичко ще си дойде на място
342
4
 
9
 
! Отговори
Интелектуалец преди 12 години
"Радостно е, че и много роми минават вече към "Синята коалиция", което е добре, защото ще ги дръпнат от другите партии. Това е много добре, защото така се интегрират в европейски партии и затова се радвам много."- Бойко Борисов по повод силния ромски вот във вътрешните избори на "Синята коалиция". Е, тогава Цар Киро какъв е? ГЕРБ-ер или ляв?
341
2
 
18
 
! Отговори
ined преди 12 години
И 100 пъти да го напишете това "Цар Киро" тоя *** цар няма да стане, а и никога не е бил такъв.
340
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз пък искам до цар Киро да се наредят в килията и цар Николай Банев, и цар Тадаръков, и цар Божков, и цар Андрей Иванов, и цар Кирил Йорданов, и цар Румен Вълка, и цар Барбуков, и цар Гергов /и двамата/, и цар Арабаджиев, и принцовете Диневи, и цар Чавдар Алексадров, и цар Емил Димитров, и още много царе и царици от царство България. Щото една птичка пролет не прави.
339
3
 
15
 
! Отговори
Той преди 12 години
"Цар" Киро има огромна къща в кв. Факултета, точно срещу Овча Купел-1, зад ТЕЦ-а. Огромна къща , с тухлена висока ограда. 100% е там, и го пазят в момента.
338
2
 
5
 
! Отговори
БГ преди 12 години
КЪДЕ Е? КЪДЕ?
337
2
 
22
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Според мен тоя Рашков го крият от всички и го пазят да не се разприказва. Или поне докато се уточнят какво да приказва и какво не. Например кой кога е отишъл в Турция и кога се върнал, през кое КПП минал и т.н.Също така е прелюбопитно на кого е звънял Рашков по телефона тия дни и какво са си казали. Изобщо лог-а на мобилният му телефон е със сигурност твърде интересен.А и нищо чудно да се спомине човека, изглежда с наднормено тегло, повишен холестерол и при тоя стрес ... удобно...
336
4
 
26
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
И ГЕРБ са същите като предишните. Ония с турците, тия с ***... отврат!
335
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ние вече сме предостатъчно употребени време е да сринем системата и политическата крадлива класа
334
2
 
28
 
! Отговори
ми 6 преди 12 години
Стига с този цар и господин. Наричайте го Киро ***, аман вече от тези обръщения !!!!
333
2
 
32
 
! Отговори
ММ преди 12 години
каква е тая държава !!!! пълна пародия на държавно управление!! полицията да пази откровен престъпник заплашващ с повторение на Косовския сценарий , тероризирайки българи в собствената им държава !!????срам , наглост , безумие ...
332
18
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Във форума има политически *** който призовават хората на протест с цел дестабилизиране на страната,и извличане на политически дивиденти от създалата се ситуация,така че хората с поне малко здрав разум да вникнат в думите ми и да не се поддават на провокацията на тези политически *** които биха вкарали страната ни в гражданска война,само и само да се докопат до властта !!!Трябва да знаете че ще ви употребят и после ще ви изхвърлят като *** кърпа,не се поддавайте на провокации!!!!!!