Закриха Facebook страницата на Миролюба Бенатова

Потребители на социалната мрежа я докладвали като вредна и обидна
Обновена: 1 окт 2011 20:20 | 1 окт 2011 20:17,
1214
Закриха Facebook страницата на Миролюба Бенатова
Миролюба Бенатова. Снимка: Булфото

Страница във Facebook на Миролюба Бенатова е била закрита, след като е била докладвана като вредна. Това съобщи журналисткатa от bTV чрез сайта on-parliament.com.

„Аз съм Миролюба Бенатова, но пиша от тук, защото хората, които не ме харесват, ме забраниха. Личната ми страница във facebook е докладвана на администраторите като вредна и обидна, и според правилата на социалната мрежа, аз съм закрита“, започва посланието си тя.

„До вчера имах право да съществувам в интернет и да изразявам мнението си, така както и тези, които пишеха срещу мен. Вече не.

След едноседмичен словесен терор, насаждане на омраза, заплахи и крайни антисемитски изявления в страницата „Миролюба Бенатова – враг на българския народ“, почитателите на този стил организирано ме изтриха. Така както организирано изляха стотици еднотипни електронни писма, пълни с лъжи за отразяването на конфликта в Катуница. Искаха да бъда забранена, уволнена, изселена, поругана и наказана.

Искаха да се извиня, че съм нарекла „футболна агитка, която безчинства“, тези, които според тях представляват гражданското общество. Момчетата, които палиха и се снимаха с нацистки жестове пред огъня поискаха да кажа, че са справедливо разгневени граждани.

Не ми е хрумвало да ги докладвам за забрана, защото вярвам в излагането на аргументи и правото да говориш това, което мислиш. Не ме беше страх.

Още по темата

Вероятно това, което ви пиша не ви засяга. Сигурно изглежда, че е лично и трябва да с оправям сама. Но не е така.

Аз съм насилвана и убивана с думи дни наред, не защото не съм симпатична на някого (разбира се и това има значение), а защото нарекох нещата с истинските им имена. Върших си работата като журналист по правилата на професията. Не влязох в сценарий, не подмених събитието, не подпомогнах протестите, организирани от партиите и подкрепяни мълчаливо от полицията.“

Сега ме забраняват като професионалист и като личност. И тъй като вярвам в аргументите, а не в насилието, ви пиша. А вие, ако смятате, че имате повод да ме подкрепите, сигурно ще намерите начин да разбера за това. Предварително благодаря на всички приятели, които ще разпространят бележката ми“, завършва Бенатова.

Скоро след разпространяването на съобщението в социалната мрежа се появи група „Нека подкрепим Миролюба Бенатова“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
65
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
Сега ме забраняват като професионалист и като личност...................в една антибългарска телевизия,която пуска само турски филми
31
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** променя текстовете ви ! Проверете си постовете и ще видите,че негативните ви отзиви са променени в позитивни! Това се нарича цензура а ***-манипулатор!След минути ще изтрият и това съобщение-СЛЕДЕТЕ И РЕАГИРАЙТЕ!!!
30
0
 
58
 
! Отговори
БГ преди 12 години
*** нямат самосъзнание, език, писменост и религия. Това са характеристиките на човешкото същество. Нека добавим, че *** не обичат хигиената, не искат да се учат и мразят да работят. Затова пък много крадат, вземат пари от помощи и се оплакват. Имали са 700 години (дошли са с турците) да се интегрират, но те просто не искат да вървят напред. Такива същества са мъртъв товар върху обществото, държавата и индустрията. Те трябва да бъдат влачени от останалите, за което са нужни кански усилия и огромен финансов ресурс.
29
0
 
112
 
! Отговори
Случаят Яна ?! преди 12 години
Миролюба излъга в полза на Цветанов за убийството на Яна !Наричаше я клошарка и обяви, че на шествието за Яна няма хора !Ние няма да забравим !
28
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Която мома не искат да я щипят,да не се хваща на хорото
27
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами нея и Босфор ТВ кога ще ги закрия за АНТИ БЪЛГАРСКИТЕ Прояви от тяхна страна ?
26
16
 
35
 
! Отговори
Подкрепят те всички! преди 12 години
Всичко много хубаво, ДА ПРОТЕСТИРАМЕ! Ама не да крещим *** *** и турците под ножа!
25
0
 
37
 
! Отговори
поля преди 12 години
"Не влязох в сценарий, не подмених събитието, не подпомогнах протестите, организирани от партиите и подкрепяни мълчаливо от полицията." Тъй като това са думи на човек врял и кипял в събитията, чул и разбрал много истини, бих искала да попитам какво означават точно тези думи? Кои партии организираха това? Защото доста изчетох и чух от всякакви знаячи и съм объркана. Мога ли да получа истината?
24
1
 
48
 
! Отговори
ох преди 12 години
А да замалко да забравя за БТВ и Слави Трифонов!
23
4
 
72
 
! Отговори
HADJI_GENCHO преди 12 години
КАК ДА ТЕ ПОДКРЕПЯТ,КАТО СИ ТИПИЧЕН ПРИМЕР НА СЛУГИНАЖ...ГОДИНИ НАРЕД ПИШЕШ САМО ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И В ТЕХЕН ИНТЕРЕС..ХВАЩАШ УЖ ВАЖНИ ТЕМИ,ВРЕДНИ ЗА ОБЩЕСТВОТО,НО ВИТАГИ КАКТО И КАРБОВСКИ В УСЛУГА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ...КОИТО СА НА ВЛАСТ.Е НАРОДЪТ СЕ ПРОИЗНЕСЕ-ТИ НЯМАШ МЯСТО В ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА ГИЛДИЯ..*** СКРИЙ СЕ НЯКЪДЕ,ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ТЕ ОБРУГАВАТ ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ-ЗАСЛУЖИ СИ ГО..Е БЕНАТОВА-КАКВОТ СИ ДРОБИЛА-СЪРБАЙ СИ ГО!!ИМА И ДРУГИ ПРОФЕСИ..ЗАСТАВАТ БТВ ЗАД ТЕБ АМА НЕ,ЗАЩОТО ТИ ВЕЧЕ СИ ЖЕРТВАНА!!!
22
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо изтрихте Манголюба, бре :)
21
3
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мен защо не ме изключват?Защото ,уважавам своите съотечественници-БЪЛГАРИТЕ!И ще съм с тях винаги!
20
1
 
62
 
! Отговори
ана преди 12 години
когато ни призовават да бъдем толерантни мислят ли,че трябва да продължаваме да понасяме хора,които не си плащат сметките,не внасят осигуровки,самонастаняват се където им хареса,не говорят български език,турчееят се,само те имат бог ние сме *** и ония българите.НЯМА ДА БЪДА И НЕ ИСКАМ ДА БЪДА УНИЖАВАНА ПОВЕЧЕ!!!
19
71
 
11
 
! Отговори
Подкрепят те всички! преди 12 години
А, че футболните агитки са животни - от това по-голям факт няма! Те затова потрошават автобуси и стадиони и се бият, защото са мног цивилизовани, квото и да ми кажете. Много ми беше оня на протеста пред БТВ като го попитаха: "Ти гледа ли какво е казала Миролюба Бенатова всъщност" и той - "Ми, не" :) Егати *** сме верно в тая държава. И ти никога не каза думата ***, каза го само главният ни комисар
18
3
 
90
 
! Отговори
fsd преди 12 години
Браво! Дано я изгонят и от БТВ! И спри да се правиш на многострадална... всички гледахме НЕМОНТИРАНИЯ материал... ще си мериш приказките като си по ТВ!
17
4
 
96
 
! Отговори
Стефан Гамизов преди 12 години
Цялата тази гнусна кабеларка на КДС, наречена bTV, трябва да бъде закрите!
16
4
 
57
 
! Отговори
DannyLK преди 12 години
която си мисли, че разбира от нещо.
15
7
 
91
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Странно ФБ няма правило по което да бъде закрита личната и страница. Нито е убидна нито расистка и т.н. .А екипа на ФБ рядко трие страници по молба на потребители. Мен ми се струва, че сама си я е закрила за да се зашуми отново около нея. Истината е, че в последните дни колкото повече я споменавахме толкова повече нарастна интереса към БТВ. Малко като порноклипчетата на забравените ни чалгарки. Никой не ги чува хоп едно клипче и всички само за нея говорят.
14
2
 
96
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
направо се просълзих
13
95
 
10
 
! Отговори
Подкрепят те всички! преди 12 години
мои приятели поне, явно сме организирни ***. Те че крещаха *** *** и турците под ножа - крещяха това е факт. Ти каза, че те го правят и те наистина това казваха. Това е насаждане на расизъм и това е факт. Ти, че никога не ги нарече "***" също е факт, че бяха пияни - също е напълно вярно. Искренно - нямам нищо против, че му подпалиха къщата, заслужава си го! Но сме правова държава и не може всеки, който е разбрал нещо, да се събере тълпата и да му запали къщата