Цар Киро: Няма да плащам данъци!

От 2008 г. не е плащал такса смет и данък сгради
Обновена: 18 окт 2011 17:41 | 18 окт 2011 17:03,
462
Цар Киро: Няма да плащам данъци!
Снимка: БTA

"Няма да плащам данъци, не съм ползвал имотите". Това са били точните думи на Цар Киро, казани пред инспектори на общинската дирекция "Местни данъци и такси" в Пловдив.

Чиновниците посетили Кирил Рашков в следствения арест, за да му връчат акт за неплатени задължения в особено големи размери – по неофициална информация става въпрос за около половин милион лева.

Още по темата

Оказва се, че от 2008 г. до днес той не е плащал такса "смет" и данък "сгради" за къщите на фамилията си, които се намират на територията на община Пловдив.

"Мотивът му, че не си е плащал местните данъци, е бил, че не обитава имотите, но това не го оправдава, има глава на раменете и да мисли", заяви пред Dnes.bg директорът на дирекция "Местни данъци и такси" в Пловдив Николай Ненков.

С актове за неплатени данъци са още синът му принц Ангел, съпругата му царица Костадинка и снахата принцеса Събка.

"Никой не може да им опрости задълженията, дори президентът", каза още Ненков.

Ако не плати доброволно, дължимите суми ще бъдат събрани принудително.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


462
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
429
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
принц -принцеса - какви са тнзи глупости - мръсни *** - това са те с пари или без
428
2
 
2
 
! Отговори
ОГИ преди 12 години
Ако щеш плащай бе *** и без твоите данъци ще минем.Не ние от теб ти зависиш от нас бе *** ***.Ти живееш благодарение благоволението и великодушието на българския народ.
427
2
 
6
 
! Отговори
nepoznat преди 12 години
журналистите да престанат да ги наричат с цар, царица и др.С какво те са повече от нас, и на кого са цере.Защо въобще в Б-я са говори за такива титли.В крайна сметка журналистите с а тези които повтарят навсякъде във вестници, списания, телевизия тези"титли". Да се вземат в ръце и да престанат да ни представят тези хора с "титли".
426
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А много българи плащат за необитаеми жилища и данък, и такса смет, че и за парно по общата партида, въпреки че не го ползват. Те в коя категория са - на будалите ли?
425
2
 
5
 
! Отговори
Крал преди 12 години
Че то кога "Цар" плаща данъци?
424
3
 
4
 
! Отговори
гурбетчия до 436 преди 12 години
Ами дразнят ви защото виждат ,че сте ненормални и се дразните на всичко ! Не забелязваш ли ,че ги наричат цар,принц, царица и принцеса , за да ги унижат и да се подиграят с тях - *** ЦАР , смешно взучи нали ! Но такива като тебе не разбират скритото послание на журналистите !
423
3
 
0
 
! Отговори
izvan balgaria преди 12 години
Hajde Balgari, koito ne ste v Balgaria, PONEJE NE SI POLZVATE IMOTA, DA NE SI PLASHTAME MESTNITE DANACI; DA, AMA , NE. Ako nie izrazim podobno podstrekatelstvo, shte ni obiaviat v protivozakonni dejstvia sreshtu sigurnostta na darjavata. Aman da ni igraiat teatro TIA NASHI PRAVORAZDAVACHI. KAKVO TOLKOVA MU SE KLANIATE NA TOIA PRESTAPNIK; DOKAZATELSTVA ZA PRESTAPNA DEJNOST KOLKOTO SHTESH V ZATVORA S DOJIVOTNA PRISADA, KONFISKUVANE NA IMUSHTESTVOTO, prisadi za cialoto semejstvo pri narushenia Seir
422
2
 
8
 
! Отговори
a преди 12 години
Престанете да наричате тея ман*али цар,царица,прицеси и принцове.Първо България е президентска република,а не монархия и второ чий цар е тоя ман*ал,като дори и ромите не го искат вече и кой го е царосал въобще,та да се нарича така?
421
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-фрапиращото в тая история е, че трябваше да сте стигне до убийство и бунт срещу тия ***, за да се сети държавата да ги опандизи и за да посмеят данъчните да си поискат парите от това ***!
420
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цар Киро, принц Ангел, царица Костадинка, принцеса Събка...Не мога да проумея защо упорито дразните хората, величаейки тия обикновени ***.
419
2
 
11
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Че то кога *** е плащал данъци?
418
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ба си гнусния ***, ще си изповръщам закуската, ако го погледам още малко :x
417
2
 
10
 
! Отговори
ETNA преди 12 години
Епа, *** данък "смет" плаща ли???
416
2
 
7
 
! Отговори
Не закачайте мангала преди 12 години
Не се хабете бре хора! Бай *** всичко си е платил авансово, даже надплатил, на когото си требе с некоя друга жълтица.
415
10
 
0
 
! Отговори
ISTINATA преди 12 години
VSI4KI NEKADARNICI DAVAT MNENIEMAZETE -RATOTJAT NEKA4ESTVENO ZENITE-PROSTITUTKIBULGARIA
414
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цар, царица, принцеса.....може ли някой от авторите на тази статия или администратора на сайта да поясни- кой орган или светило предостави тези титли на тези долни хора. и докога медиите ще пордължават да им ги прикачат. СМЕШНИ СТЕ
413
2
 
42
 
! Отговори
МАНГАЛ преди 12 години
Докога Вие журналистите ще величаете тази долна, гадна *** фамилия с прозвища, за които много българи са умирали в битки с чужди поробители.Спрете да им обръщате внимание, да изгният в занданите дано.Конфискация на цялото имущество.На мене за неплатена 1/2 такса смет /действително не бях в България/ ми я начислиха с лихвите.А на тия *** ще им се молите и ще ходите на краката им.Да им спрат и тока и водата, да ги изгонят от България ако трябва.
412
2
 
43
 
! Отговори
Ilian преди 12 години
Вие журналистите нямате ли малко уважение кам българския народ, как може да продължавате да наричате това престъпно нищожество Цар, Царица и принц , та вие всичките сте за затвора, обиди разпространявате в публичното пространство срещу народа . Това е недопостимо , смятам че народа трябва да се вдигне срещу така наречената демократична преса.
411
2
 
9
 
! Отговори
Wunder преди 12 години
Kakvo e tova chudo v BG ??! Poseshtavat prestypnik ...Zatvor za nego, a e da mu se klanyat i molyat !!!Kakyv e tozi pozor ??! Taka sa deribeystvali familiyata v seloto ...uzhas !!!Konfiskaciya na nezakonnite mu imoti, cehove i oryzhie !!! Kakvo e tova oryzhie ??? Za prevrat li ...da ubiva bulgarite li , koito ne mu se klanyat ??? *** gadni, nagli, otvrat... semi-humans.
410
2
 
47
 
! Отговори
българин преди 12 години
За пръв път чувам, че данъци се плащат по желание, и според това дали ползваш имота!защо мен никой досега не ме попита дали искам, и дали обитавам имота си!!?????