Зърнопроизводители затвориха ГКПП "Капитан Андреево"

Блокадата им обаче продължи едва час и половина
Обновена: 30 ное 2011 15:02 | 30 ное 2011 15:00,
56
Зърнопроизводители затвориха ГКПП "Капитан Андреево"
Снимка: БТА

Зърнопроизводителите затвориха ГКПП "Капитан Андреево" за час и половина - от 12 до 13:30 часа.

Час след началото на блокадата зърнопроизводителите се скараха с полицаите. Причината - мним служител на реда документираше на видео протеста, като наблягаше на номерата на селскостопанските машини.

Още по темата

"Имаме съмнения, че още утре ще започнат един по един да ни привикват в полицията", коментира председателят на Регионалния съюз на зърнопроизводителите в Хасково Тенчо Тенчев.

Проблеми с трафика на ГКПП "Капитан Андреево" не се очакват. По време на блокадата имаше осигурена аварийна лента, по която се пропускаха линейките и камионите, натоварени с бързоразвалящата се стока.

Леките автомобили се отклоняваха по обходни маршрути, а движението на тирове е слабо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
Озадачен преди 12 години
Като им гледах в новинарските репортажи увисналите шкембета и угоени физиономии на протестиращите зърнопроизводители неволно ми мина през ум, че вероятно има някаква редакционна грешка и че тия *** са докарани от бранша на свинеугояването !
55
1
 
1
 
! Отговори
аз съм българче преди 12 години
от коментар 39 до 44 са се наредили трактористи, личи им неграмотността. Най-лошото при простия е като му дадеш повече пари от нужните за храна.
54
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вижте ги на снимката1Охранени шопари!
53
1
 
2
 
! Отговори
Щандарт преди 12 години
Ако сме пичове на място, ще се организилраме, ще хванем бухалките и ще им щупим тъпите кратуни трактори на тия наглеци!
52
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мамицата им и кулаци мръсни, *** , грабители
51
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никаква милост към тия ***, никакви преговори и отстъпки. Дошли да протестират с джипове за по 100 хил лева.По-голяма част от тия *** са за затвора, заграбват земите в слабо плодородните села и не дават нищо на хората, заплашват ги и ги принуждават да им подаряват земите си.Пълна ревизия на всички зърнопроизводители" и виновните в затвора. И никакви субтидии!!!
50
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
mnou ste prosti we .... boko da wa e**e si4ki komentirashti tuka
49
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Специално на зърнопроизводителите требва държавата задължително да им даде нещо. И това нещо да е един голем мазен и дебел отзад! Алчни майкопродавци ненаяли се с пари. Карат коли за стотици хиляди левове, със субсидиите купуват апартаменти по морето, а бендите, отрудени хора по селата им бачкат ангария. Плюнки и евтин секс за вас, зърнопроизводители-грабители!!!
48
7
 
2
 
! Отговори
do 47 преди 12 години
zaradi takiva prosti hora strada cialata nacia, ti kato schetovoditelka v taq sfera trqbva da si zapoznata 4e cenite na jitoto ne gi opredeliat rodnite proizvoditeli !ama nali si tupa pachavra i znaesh samo da gledash v 4ujdoto kanche i posle da pluesh
47
10
 
12
 
! Отговори
Счетоводителка преди 12 години
Аз съм счетоводителка точно на двама арендатора от Добрички регион. Публична тайна е че болшинството от тях са милионели в зелено, приходите им са огромни, цените на житото в пъти над себестойността му, купуват земи като за последно а искат пари от бедната държава, т.е от всички нас. Да няма пари за детски градини, болни, пенсионери а да им за тях за да си сменят джиповете на всяка година и да купуват апартаменти на алчните си любовници и фолкпевици. Как не ги е срам да бъдат толкова нагли !
46
4
 
8
 
! Отговори
безпристрастно преди 12 години
За какво протеститрат земеделците?! Та то тяхното освен алчност си е направо наглост.Та те са най платежоспособните в момента. И кво ,накрая завършиха със скара и хорце :)За пенсиите всеки образован българин вероятно осъзнава нуждата от тази реформа ,но тя била моляти се много болезнена. Тогава къде и кой успя да е направи без да предизвиква такава полемика и празнословие, само че на тези които водят протеста комина на парното никога няма да спе да пуши, така че като ви е слаб ума ...........
45
4
 
6
 
! Отговори
anapana преди 12 години
зърнопроизводителите се държат като мафиоти.............
44
3
 
9
 
! Отговори
Златко преди 12 години
За герба не са гласували земеделските производители, учените от БАН, железничарите, докторите- че кой е гласувал за тях тогава?сега се вижда, че изборите не са читави-фалшифицирани са.И като ги отмени сега Конституционния съд- гербаджиите ще глътнат вода.
43
2
 
8
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Аз не знам тъпите герпаджии на кого не са отворили война още-на железничари, на доктори, на зърнопроизводители-всичките лоши, всичките криви, само бат Бойко и Дянков хубави.
42
3
 
5
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Мутри, *** и ***-това сте герпаджиите.
41
4
 
6
 
! Отговори
но комент преди 12 години
"Шепа кулаци..." -слушай го и си прави сметката.Къде заби в 1930та бе смотльо?После кой бил комунист...Еми герпавите сте комунисти до един- пукнахте се да завиждате на хората за тракторите и за декарите.И какво ще направите - щеги "разкулачите " ли?Нали ви знам-повечето нямате и *** на *** си.че нали сте десни бре, нали сте за богатите- еми ей ви на богати хора с големи трактори и с много земя.Защо грачите против тях?
40
2
 
6
 
! Отговори
ая преди 12 години
Сега и да протестираш ли неможеш.Ами така е с това тоталитарно управление.Пак гласувайте за Герб и много ще има да затваряте пунктовете
39
1
 
4
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Леле мале ,герпавите направо вият от злоба.Кеф!
38
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Омръзна ми простотията на лузърите да натиска държавата надолу! На границата шепа мултимилионери подбутват оскотялата тълпа напред и тя върти кючеци и гюбеци...Ужас! А целият свят се чуди как по умно да излезе от кризата...
37
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този милионерски протест трябва да бъде смачкат! Може би ако излязат танковете от бригадата в Карлово протестиращите на бързо ще скрият скъпите си нови тракторчета.

Спонсорирани публикации