Сестрата на Мирослава прие извиненията на Борисов

ДНК експертиза потвърди самоличността на убитото момиче
Обновена: 15 яну 2012 21:56 | 15 яну 2012 21:50,
178
Сестрата на Мирослава прие извиненията на Борисов
Елеонора сподели само, че е приела извиненията на премиера. Снимка: БТА

Сестрата на убитата в Перник  Мирослава Николова – Елеонора, прие извиненията на премиера Бойко Борисов.

Близо час продължи тази вечер срещата йс министър-председателя в сградата на МС. На нея присъстваха и директорът на ОД на МВР – Перник комисар Валентин Димитров, и директорът на службата за борба с организираната престъпност Станимир Флоров.

Остава неясен въпросът дали премиерът е оттеглил очакваното от роднините на убитото момиче извинение за работата на МВР и какви ще са по-нататъшните действия на полицията, която трябва да установи как е допуснала един от похитителите да се застреля, докато е бил с белезници.

По-рано днес майката на Мирослава също заяви, че е приела извиненията на Борисов. Тя поиска справедливост и възмездие за убийството на дъщеря си и допусна, че има трети извършител.

Още по темата
 Майката Емилия поиска и петорна психиатрична експертиза на сочения за физическия убиец на Мирослава – Марио Любенов-Заека, който представил документи, че е невменяем.

В Перник се проведе мълчаливо протестно шествие от близките на убитата тийнейджърка, които поискаха справедливост.От сградата на полицията протестното шествие премина през целия център, за да стигне до Съдебната палата на града.

Междувременно стана ясно, че ДНК експертиза потвърждава самоличността на Мирослава Николова, съобщи БНТ. Очаква се прокуратурата да разреши тялото на 18-годишното момиче да бъде погребано.Денят на погребението ще бъде и ден на траур в Перник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
2
 
22
 
! Отговори
Агент Буда. преди 12 години
Е така се извнявам аз- викам ги при мен чак в София и им обяснявам,че няма как да не ми приемат извиненията....
103
2
 
23
 
! Отговори
Яко преди 12 години
Когато някой нормален човек влезе в тоалетната, първо си смъква гащите и тогава пристъпва към голямата нужда.При ГЕРБ е обратно...
102
2
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Тази ехидна усмивка ми говори какво е било извинението.Сигурно е било пред дулото на пистолет.Така се извиняват власт имащите.
101
2
 
20
 
! Отговори
Mickey преди 12 години
продължение:Дали сестрата е замесена не е твърдя нищо(факта, че разпространяват журналята усмихната снимка, говори за поръчение обаче), но ПРИЧИНАТА и УБИЕЦА са други а не тези! И Милицията и Боце го знаят ("наш човек" както винаги при подобни ситуации) затуй са и всичките тези жалки лупинги!Изгони ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай БСП пак ! )
100
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изтормозихте е момичето ,докато не се поклони на Голямата-Празна Кратуна!!!!!
99
0
 
22
 
! Отговори
Mickey преди 12 години
з пък съм 100% сигурен, че убийството не е заради откуп!!!!От къде на къде ще отвличат Мирослава, а не примерно брата на Борислав! На брата маршрута не бил предвидим- ха-ха ! Или дори сестрата Мирослава да отвлечат! С която Борислав не е бил в добри отношения! И за какво да дава милиони? Същито с бели конци.Туй с отвличането за наследство, са го мислили 2месеца в милицията! С оня Стойчо нещата са се пропукали затуй и са го самоубили!
98
2
 
1
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 12 години
"Докарайте ми я тая, сестрата, да се изясня, а-а, м, извиня, таковата..."
97
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
до119Значи, гаджето на тази Елеонора е син на Убития Мишо Бирата?И това всичко е някаква случайност???Злокобни игри стават тука.------Явно дългата ръка на мафията е очернила семейството истината леко леко излиза на яве !Колко и да се опитват да я скрият милиционерите.
96
0
 
11
 
! Отговори
ime преди 12 години
Значи, гаджето на тази Елеонора е син на Убития Мишо Бирата?И това всичко е някаква случайност???Злокобни игри стават тука.
95
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗА ГАДЖЕТО НА ЕЛЕОНОРА - НЕЗАКОНЕН СИН НА МИШО БИРАТА - ОТ ТАМ И НАСЛЕДСТВОТО МУ - ЧЕТЕТЕ В BLITZ.BG
94
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво се учудвате, това са някакви ненормалници и изобщо не са за съжаляване. Само си помислете какви семейни приятели имат и толкова...
93
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Медиите лъжат! На сестрата не е било разрешено да говори на излизане и е била конвоирана за да не и дават да говори с журналистите, само Боко К***та е говорил с медиите и те сега пак му *** ***!!!!!!!!!!!!!!! Медиите лъжат! На сестрата не е било разрешено да говори на излизане и е била конвоирана за да не и дават да говори с журналистите........ Медиите лъжат!
92
4
 
9
 
! Отговори
Д-р Хаусов преди 12 години
Когато реши да се изпусне *** в медиите - *** по адрес на близките на убитото момиче, Пържолката запълни централните новини със зловонията си. Когато реши да им се извини по неведоми съображения, прословутото извинение не беше показано от нито една медия! Така де, не бива да се зацапва светлия образ на "премиера" - ***!!
91
3
 
8
 
! Отговори
mindo преди 12 години
Стига сте обиждали семейството и полицията! И едните и другите са силно стресирани, и едните и другите понякога могат да бъдат неадекватни! Човешко е. Не е човешко това, което 5 - 10 платени дрскачи правят тук!
90
6
 
13
 
! Отговори
артемида преди 12 години
Тази снимка говори много - сестрата-*** е усмихната и не е пропуснала сутринта да си направи косата си на вафлички-типичната кифленска прическа.Нещо, което с моя здрав разум не мога да проумея.
89
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Пореден звучен успех на МВР. Пореден звучен успех на министър Цветанов. Пореден звучен успех на премиера Борисов."Хванаха двама човека, след два месеца търсене. Единият е невменяем, другият - също(самоуби се). Да им имам успеха и на МВР, и на ББ и на ЦЦ... То излиза, че ако някой сериозен човек състави план и извърши престъпление, ще го разкрият през 2951-ва година.
88
15
 
26
 
! Отговори
Егати преди 12 години
Вие на Бойко се репчите за безобидния коментар, а я вижте ухилената мутра на сестрата. Егати курвенската слава, кой знае и сестра и каква е била щом се занимава със съмнителни типове, кой знае каквъ малък *** требва да оплакваме
87
7
 
11
 
! Отговори
до 5 преди 12 години
Ти си следващият да знаеш,след оня който се самоуби в килерът,ако се зачудиш защо ще ти кажа,защото такива като теб не трябва да живеят.Знаеш че могат да те проследят т.е. вече си открит и ще си платиш за неуместните ти лъжи.
86
25
 
9
 
! Отговори
Leka преди 12 години
Всички които плюха против Бойко и Герб, могат да си лягат след поредната порция плюнки.Лягайте си мизерни плъхове! Целия свят вие крив.Костов,Борисов...Добре че Христос не слиза на цем,ята че знае как ще го посрещнете лицемери мръсни.
85
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лека нощ и Бог да пази всички нас!Спорна седмица!