Сестрата на Мирослава прие извиненията на Борисов

ДНК експертиза потвърди самоличността на убитото момиче
Обновена: 15 яну 2012 21:56 | 15 яну 2012 21:50,
178
Сестрата на Мирослава прие извиненията на Борисов
Елеонора сподели само, че е приела извиненията на премиера. Снимка: БТА

Сестрата на убитата в Перник  Мирослава Николова – Елеонора, прие извиненията на премиера Бойко Борисов.

Близо час продължи тази вечер срещата йс министър-председателя в сградата на МС. На нея присъстваха и директорът на ОД на МВР – Перник комисар Валентин Димитров, и директорът на службата за борба с организираната престъпност Станимир Флоров.

Остава неясен въпросът дали премиерът е оттеглил очакваното от роднините на убитото момиче извинение за работата на МВР и какви ще са по-нататъшните действия на полицията, която трябва да установи как е допуснала един от похитителите да се застреля, докато е бил с белезници.

По-рано днес майката на Мирослава също заяви, че е приела извиненията на Борисов. Тя поиска справедливост и възмездие за убийството на дъщеря си и допусна, че има трети извършител.

Още по темата
 Майката Емилия поиска и петорна психиатрична експертиза на сочения за физическия убиец на Мирослава – Марио Любенов-Заека, който представил документи, че е невменяем.

В Перник се проведе мълчаливо протестно шествие от близките на убитата тийнейджърка, които поискаха справедливост.От сградата на полицията протестното шествие премина през целия център, за да стигне до Съдебната палата на града.

Междувременно стана ясно, че ДНК експертиза потвърждава самоличността на Мирослава Николова, съобщи БНТ. Очаква се прокуратурата да разреши тялото на 18-годишното момиче да бъде погребано.Денят на погребението ще бъде и ден на траур в Перник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
4
 
1
 
! Отговори
SKakvipari преди 12 години
Най-парадоксалното е, че е поискано Борислав, когато осигури парите да нарисува кръст на гаража си. Нещо като Али Баба и 40 те разбойници това ни гарантира, че в действителност похитителите са близки до Борислав. Именно Борислав е получил 250 000 евро наследство. Писмото е оставено на вратата на дома, където живее Борислав. Похитителят Стойчо няколко месеца преди отвличането е бил ангажиран да го вози в София като бодигард в София, тъй като той си купил Audi Q7.
83
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пореден звучен провал на МВР. Пореден звучен провал на министър Цветанов. Пореден звучен провал на премиера Борисов. Кога ще има оставки питам аз. Кога?
82
2
 
6
 
! Отговори
до 100 преди 12 години
каква дезинформация бе, каква дезинформация, ***. а това, че в аргументите си вкарваш и екстрасенси, ясно показва колко си в час.
81
3
 
3
 
! Отговори
до 98 преди 12 години
Непреигравай. Споко само. Гледай да не си съсипеш здравето от мъка.
80
3
 
6
 
! Отговори
Leka преди 12 години
абе *** не разбрахте ли, че полицията е усетила че изтича информация от семейството и затова са пускали ДЕЗИНФОРМАЦИЯ. Ако прочетете по нета ще видите че и екстрасенси са казвали,че момичето е живо и здраво.Трагедията е налице и никой не може да върне момичето.Полицията разкри престъплението, дано правосъдието си свърши работата.В Щатите наркомани застреляха българин-таксиметраджия.Не ги разкриха!не съм гербаджия.Имам познати рабоотещи в Италия никой няма 1/2 милион евро от работа
79
0
 
9
 
! Отговори
lolita преди 12 години
Има един американски филм.Гражданинът Х- вманиячен убиец. Действието се развива в Съветския Съюз- случаят е истински. И след 20 години го пипват. Но милицията не говори,не говорят и близките,не говорят и премиерите. Говорят само фактите.Защо нашите не правят същото? Мълчете,замълчете,оставете да работят компетентните- такива все още има. Вземете пример от руския случай,отразен в американски филм.Наемете чужди специалести,ако сте неграмотни вече и в криминалистиката!Не беше така!Бяхме от добрите!
78
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам. Просто не знам такива като Чарли и другите как имат съвестта да си легнат след всичките тези глупости, които наговориха. Изкараха едва ли не семейството убиец на собствената си дъщеря. Как не ви е срам. Що за хора сте.
77
2
 
3
 
! Отговори
до 94 преди 12 години
Лягай да спиш ти казах. Успокой се! И утре е ден. А това да пожелаваш лоши работи.... то си е огледало на душата ти. Дано на никой не се случва!
76
2
 
8
 
! Отговори
Пфуу преди 12 години
Боже , ква гадна държава стана България ! Всичко само PR и пари !!!
75
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чарли всички те разкрихме, че си платена правителствена ***. Не си прави труда да се оправдаваш. Всички тука те разкрихме. Разбирам, че правиш това за което ти се плаща, ама просто се издъни. По-добре си тръгни със свити сарми, отколкото да продължаваш да ставаш за смях.
74
2
 
9
 
! Отговори
До vupros преди 12 години
Ти *** ли си, или да. Парите са наследство. А относно Тиквата, не може преди няколко седмици да даваш обещания че момичето е в Германия и си пие коктейлите, че е жива и здрава и че гарантираш думите си с твоето име и твоят авторитет. И две седмици по-късно да се криеш като мишка. Кой лъжеше, че Мира е жива и здрава? Тиквата. Кой гарантираше, че нищо й няма и че пие коктейли в ГЕрмания? Тиквата. А къде е Тиквата сега? Защо се крие като мишка?
73
1
 
3
 
! Отговори
до 89 преди 12 години
Пожеланията ти, дано не се сбъдват. и ти си във форума само да си изливаш отрицателната енергия.
72
1
 
5
 
! Отговори
Charlie преди 12 години
До 89 - най-искрено ми пожелаваш да погреба убитото си дете ли, бе, бакшиш? Внимавай, че теб ще те сполети щом го пожелаваш! И то най-искрено! Всичко, което пожелаваш е като огледало! А мен няма да ме стигне, защото аз нищо лошо не съм казала!
71
1
 
8
 
! Отговори
Charlie преди 12 години
ПР-а на отдела се били погрижили за визията? Ти чуваш ли се, тя си беше с такава прическа и преди у тях и т.н. Глупавата ти глава, пълна с конспирации, говори пълни глупости! Какво правителство ми е платило, бе??? Да ви имам глупостите! И изобщо къде се изказах за политика или нещо? По-скоро ти си писач на някой, но няма да ти слизам на нивото.
70
1
 
3
 
! Отговори
до 87 преди 12 години
В час ли си? Привиждат ти некви работи май. Утре си на работа, така че лягай да се наспиш и да си полезен през деня.
69
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя Charlie е яко просто парче. Най-искрено му пожелавам и той да погребе свое убито дете, да го видим дали тогава ще говори отново такива тъпотии. Ама косата й била с вафлички, ама се била усмихвала, ама незнам си какво. Загуби ти близък човек, пък да те видим дали ще говориш пак така. ***.
68
7
 
5
 
! Отговори
vupros преди 12 години
Интересува ме какво е работел бащата на БОРИСЛАВ и как е спечели богатството.И БОРИСЛАВ какво работи?Искам отговор на този въпрос?Да видим откъде тръгва всичко?Нито Бойко нито Костов са причинили трагедията. Разбрахте ли умници?
67
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чарли, много си ***. А и колкото и да се оправдаваш, всички те разкрихме че говориш наизустени думи, за които са те накарали да ги кажеш. А кой те е накарал, можем само да гадаем. въпреки, че се сещаме. А логиката ти е просто от *** по-***. Нали се сещаш, че ПР отдела на премиера са се погрижили за нейната визия. Няма да я пуснат при премиера в лош вид, а след това и пред медиите. Разбирам, че искаш да насочиш дискусията в угодна за теб посока, ама няма да стане. просто няма да стане.
66
1
 
9
 
! Отговори
bolka преди 12 години
Не разбирам някои от гадните коментари относно близките на момичето. Моля, нека да се изказват само тези, които са загубили дете, брат или сестра.Не е необходимо да плачат непрекъснато и пред камерите, за да ви разчувстват. Разберете, те са в шок! Те все още не могат да осъзнаят реалността. Ужасната болка ще дойде малко по-късно!Пиша го, защото го изпитах. Загубих син /млад, от болест/, но само аз си зная как преживявам това. С месеците боли все повече и повече и дните стават все по-кошмарни!
65
7
 
10
 
! Отговори
Charlie преди 12 години
До всички дето ме обявиха за `правителствена ***` wtf? Казвам, че като умре сестра ти и я намерат убита и нарязана и т.н, нямаш сили, време и нищо изобщо за да си направиш прическа, червило и т.н...Не казвам, че семейството има нещо общо, бе! Какво ми слагате думи в устата! Аз си представям близките на току-що загинало момиче по такъв трагичен начин едва ли не некъпани от мъка и депресия, а такава прическа на вафлички изисква поне 30-40 мин..казвам, че е някак нередно и безчувствено!