Проверяват шефа на БОП-Перник заради обиди към Елеонора

Образувано е дисциплинарно производство срещу Христо Златков
Обновена: 16 яну 2012 15:56 | 16 яну 2012 15:55,
78
Проверяват шефа на БОП-Перник заради обиди към Елеонора
Сестрата на убитата Мирослава - Елеонора, се срещна вчера с Борисов. Снимка: БТА

Образувано е дисциплинарно производство срещу главен инспектор Христо Златков – началник на сектор „Борба с организираната престъпност” – Перник.

Заповедта е подписана от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, съобщиха от МВР.

Проверката е заради постъпили сигнали за поведение, несъвместимо с етичните правила на служителите от МВР при разследването на отвличането и последвало убийство на 18-годишната Мирослава от Перник, уточняват от МВР. 

Сформирана е комисия, която ще проведе дисциплинарното производство и ще даде становище за това, какво наказание да бъде определено на Христо Златков.

Още по темата
По-рано днес вътрешният министър Цветан Цветанов призна, че е имало „един-двама“ служители на полицията, които не са се държали добре със семейството на убитата Мирослава и те ще бъдат наказани.
 
След разкритията по случая близките на убитата Мирослава се оплакаха, че представителят на ГДБОП в Перник се обърнал към сестрата й Елеонора с думите "взимай пистолет и си я търси сама." 

Цветан Цветанов заяви, че ще обсъди случая на среща днес с полицая, шефа на ГДБОП и шефа на полицията в Перник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
10
 
19
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Гербераска работа.Засрамете се. Стига сте плюли по жената.Това няма да ме накара да забравя простотиите ,които изговориха и Цветанов и най- вече Борисов.Замислете се ,ако не дай Боже се случи подобно нещо с ваши близки как бихте реагирали? Защо разиграват близките на убитото дете със срещи ,извинения ? Явно целият държавен апарат се е заел да "избърши наакания *** "на Б.Б. и Цв.Цв.,но за да го разберете не трябва да сте "зомбирани"
32
1
 
14
 
! Отговори
Поредната Пушилка преди 12 години
Мъмрене от Цецо или отнемане на плаката с подпис на Вожда. Това ли ще му е наказанието. В нормалните страни този нямаше да може да си намери работа различна от Макдоналдс, тук ще видите резултата !
31
1
 
4
 
! Отговори
Стефка преди 12 години
Мило момче думите са написани напълно правилно ,а ти си НЕГРАМОТЕН . :)
30
1
 
7
 
! Отговори
само в Бг ...! преди 12 години
СТАТИСТИКАТА ---ПРОДЪЛЖАВА !Резултатите са ----"О"...!Искаме ----виновни ,и осъдени----ЕФЕКТИВНО........,НЕ УСЛОВНО!
29
1
 
3
 
! Отговори
До 43 преди 12 години
Я пак прочети ,че освен ограничен си и *** ,ама няма какво да се занимавам жалкото ти съществуване-ти си поредния безработен злобар-некадърни,неграмотни,невъзпитаи.СЕГА ВНИМАВАЙ НЕКАДЪРЕН-Лице неспособно да извършва някаква дейност поради нежелание, липса на опит, непохватност или физически недъг. Има обиден смисъл - използва се основно, за да изрази пренебрежение.
28
3
 
13
 
! Отговори
to преди 12 години
вместо да ни занимават с глупости кой какво казал и да отклоняват вниманието да кажат до къде са стигнали с ЗАМЕСЕНИТЕ ПОЛИЦАИ В ОТВЛИЧАНЕТО, ЗА КОИТО СПОМЕНАВА МИРОСЛАВА В ПОСЛЕДНИТЕ СИ ДУМИ.
27
2
 
8
 
! Отговори
до 25 от 17 преди 12 години
"и може би нямаше да имам сили разбираш ли "разбирам те, но хората са различни, някои си избиват нервите с фризури и поддържане на външния вид. ето за майката като казваха всички "що не изглежда много тъжна", а пък в едно интервю от същия ден си каза, че от сутринта пие успокоителни... не можеш да съдиш хората за такива неща. със сигурност им е много тежко.
26
1
 
4
 
! Отговори
за 36 преди 12 години
Ходи се хвърли от високо
25
1
 
9
 
! Отговори
беше написано...! преди 12 години
От полицията ,няма замесени в престъпление/по принцип/,особено в Бг ,и особено в гр. Перник ....!
24
7
 
3
 
! Отговори
до 32 преди 12 години
Ами разиграват ги защото е човек с който всеки ден са на масата заедно,жалко че не заровиха и сестрата.
23
5
 
10
 
! Отговори
ДО 22 преди 12 години
Или ти си полицай или баща ти е такъв.За целият ми живот не познавам ,някой който да каже-ДА ПОЛИЦАЙТЕ МИ ПОМОГНАХА ,БРАВО НА МОМЧЕТАТА СВЪРШИХА СЕ РАБОТАТА.Българсите полицай са некадърни,неграмотни,невъзпитаи.Също така са се ояли и оакал и разкривнето на дадено престъпление е последното,което ги интересува!Смешници-заслужавате да ринете свинските кочини...
22
2
 
9
 
! Отговори
Калин преди 12 години
ТОВА ДА НЕ ВИ Е .. КОНКУРСА МИС ПЕРНИК.. ТА ДА ДАВАТЕ ОЦЕНКА ЗА ВИЗИЯТА . .. МОМИЧЕТО Е МЪРТВО .. ПОЛИЦАИТЕ СА СЕ ОТНЕСЛИ .. ПО ТИПИЧНИЯ СИ ЗА ТЯХ НАЧИН МИЛИЦИОНЕРСКИ!ЕДНО МОМИЧЕ Е УБИТО.. ЯВНО СМЪРТА И .. Е БИЛА ЖЕЛАНА .. ЩОМ Е ЛИКВИДИРАНА ТОЛКОВА БЪРЗО.. МЕВЕРЕ ТРЯБВА ДА ОТГОВОРИ НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ.. А НЕ ДА СЕ ЧУЕ Е И МАЕ СЯКАШ НЕ ЗНАЕ ..ЩО ЗА МАНТАЛИТЕТ ИМАТ СЛУЖИТЕЛИТЕ МУ... ДА ИДЕ РЕЧ ЗА ПАРИ И В ТОВА СА ЗАМЕСЕНИ .. МУТРИТЕ ОТ КРЪГА НА ГОЦЕ .. БОКО ПОКРИВА НЕЩАТА ..ЦВЪКО ИЗПЪЛНЯВА!!
21
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе тая *** обща Елеонора докато не мине на полиграфа, а тя явно отказва да се подложи и за БОПА и за всички остава съмнението че е замесена и заслужава всяко едно изявление от страна на органите.
20
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така била изглеждала, иначе била изглеждала, абе що не си гледате работа бе. На вас като ви утрепят близък и два месеца ви разиграват да чакате и да се надявате вие как ще изглеждате? Костов по-добре ли изглежда, дето сутринта се изпляска да трупа актив от тази трагедия?
19
4
 
5
 
! Отговори
ДО 21 преди 12 години
Какво означава, думата---"МЯЗА"...?Бегом,.... в 1-ви клас!
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не може да се отрече мъдростта на Анди Уорхол . Вчера това момиче трябваше да се извинява на органите на реда, а днес гордо и достоверно съобщава на първите ни мъже нарушенията на полицаите. Оправдавам всичко заявено от Елеонора с нейната огромна мъка. Но нека не превръщаме всеки цитат за неправомерни действия в юридическа обосновка за дисциплинарки. Нещо тук непрестанно ме кара да заявя- твоите 15 минути слава започват да текат сега .
17
8
 
11
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
погледа и израза на лицето и не ми говори никаква болка ама никаква
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"ще гори в ада тая, казвам ви"Добре, че не определяш ти кой да гори в ада......
15
19
 
4
 
! Отговори
Инокентий 2 преди 12 години
Нахална ***,не стига ,че заради мъжа и убиха Мирослава,ами и претенции има.За какво??????Че я търсят 10000 човека ли,или че майката на мъжа и е главен архитект на Перник.?Дано сестрата да е следващата заровена!
14
8
 
10
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
извинявай но аз също имам сестра и ако се беше случило нямаше да си пресирам косата нямаше да изглеждам по този начин а може би щях да бъда с подпухнали очи и може би нямаше да имам сили разбираш ли не ми пука за *** правителство