Близките погребали Чочо със счупени пръсти

Стойчо Стоев бил спокоен в началото на огледа в дома му
Обновена: 17 яну 2012 07:02 | 17 яну 2012 07:00, Красимир Ангелов
369
Близките погребали Чочо със счупени пръсти
Сестрата на убитата Мирослава - Елеонора, след срещата с Борисов. Снимка: БТА

Стойчо Стоев-Чочо е бил пребит в полицията, а пръстите на ръцете му - счупени, твърдят негови близки от Перник. Те недоумяваха как в това си състояние той е могъл да държи пистолет и да дръпне сам спусъка.

Тялото на мъжа, който се простреля в устата в присъствието на спецполицаи от ГДБОП, бе погребано в тесен кръг в неделя, съобщава в. "Труд".

Версията за побой над задържания Чочо обаче противоречи на думите на свидетел, който го видял миг преди фаталния изстрел. При влизане в жилището го водели цивилни ченгета “с шкембенца”, а Чочо бил пребледнял, но спокоен.

Намигнал на съседите си, дори се усмихнал, казвайки им: "Искат да ми припишат нещо".

Преди ден вътрешният министър Цветан Цветанов бе категоричен, че при всички положения полицаите, пред които Чочо се е самоубил, ще бъдат наказани.

Още по темата

На прицел са един или двама служители от звеното на БОП в Перник заради "неадекватно поведение спрямо близките на Мирослава".

Малко по-късно от МВР обявиха, че е образувано дисциплинарно производство срещу пернишки антимафиот №1 Христо Златков, по прякор Финци. 

Според пернишки полицаи Елеонора е разказала пред премиера, че Златков се е държал грубо с нея и изобщо не обръщал внимание на твърденията й, че Мирослава е отвлечена срещу откуп.

Полицаят е от 16 г. в МВР, а колегите му негодуват и го оправдават, че не е давал информация на Елеонора, тъй като имало опасност сестрата да я сподели с подозирания Чочо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
0
 
1
 
! Отговори
Усмивката преди 12 години
Чочо не е ли казал при разпита, че след като се самоубие, иска да бъде кремиран? И даже да не е казал, защо още не е кремиран? Лошо, Флоров, лошо!
298
0
 
1
 
! Отговори
кико преди 12 години
бойко е,ал капоне на 21 век.из4адие адово от къде се пръкна.
297
4
 
3
 
! Отговори
Анонимна преди 12 години
Възмутена съм от изражението на лицето на Елеонора, след излизането и от кабинета на Борисов. Това момиче дори е леко усмихнато и с нищо не показва, че е в траур заради убитата си сестра?
296
0
 
1
 
! Отговори
... преди 12 години
Това не е държава.
295
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По принцип хората които се самоубиват в присъствие на полицаи получават тежки съпътстващи наранявания - имат счупени пръсти, ръце, ребра, гърмят се в главата под странен ъгъл и умират трудно, налага им се да се гърмят по 2-3 пъти в главата... Дори и инфарктите по време на арест са брутални - сърцето така се пръска че има контузии по белия дроб и счупени ребра....И пак да напомня за "Чората" да той си е заслужил гроба (макар че само бог преценя това) но факта че изключително неправдоподобната версия на полицаите, съчетана с фалшивата първа съдебно-медицинска експертиза уж инфаркт но със счупени кости и котузии на мозък и бял дроб... Ченгетата ги оправдаха, а съдебните лекари издали фалшивата експертиза изобщо не ги закачиха... И стигаме до днешния случай. До това води ченгеджийската безнаказаност. От нас зависи дали ще я толерираме защото "абе оня това заслужаваше".... Защото полицията не е наказателен отряд, не може полицията да съди, осъжда и да изпълнява присъдите - това и османската империя го е нямало!
294
1
 
2
 
! Отговори
do 355 преди 12 години
След като са го давали по новините, това прави ли го вярно?
293
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само не мога да разбера, защо от полицията не потулиха случея и не я обявиха за безследно изчезнала, а сега търси виновни, пиши самопризнания, самоубивай, обяснявай
292
2
 
1
 
! Отговори
АЛО преди 12 години
КО ПИШЕТЕ БЕ / НА Б Б И ЦВЪКА ХИЧ НЕ ИМ ПУКА /КО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ / НО КАТО ВИ ДОЙДЕ НА ГЛАВАТА ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕТЕ /ЗАСПАЛМЪРШАВ НАРОД / ЖИВЕЙТЕ В КЕНЕФСКАТА ДЪРЗАВА/ ИНАЧЕ СЕ ОБИЖДАТЕ /
291
2
 
6
 
! Отговори
жена преди 12 години
до 346- корейците ревяха от страх,а тези не реват от срам,защото знаят истината. Жалко за хубавото дете,което не сбъдна мечтите си! Рано или късно истината ще излезе,защото Мирослава от там където е ще ги принуди да я кажат! За мен истината е пари и още нещо и това нещо трябва да излезе час по скоро наяве , а не да я крият в гроба и лудницата! Тя е с конкретни имена и вини и всеки дръзнал да повтори тая гавра,трябва да получи същата! Бездушие плюс власт е сигурна смърт и безнаказаност.
290
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези, при които е станало самоубийството, трябва да влязат в затвора.
289
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отвличанията за откуп ги правят полицаи. Само те имат информация и способности да организират такова нещо. Преките извършители са хора от криминалния контингент. Те вършат мръсната работа, полицаите отговарят за организацията и прикриването на следите.
288
3
 
12
 
! Отговори
до Румен 221 преди 12 години
Абе Румене чета ти коментариите вече повече от три месеца,няма да казвам като другите,че си някакъв платен драскач защото е твърде несериозно,но мога да заявя съвсем отговорно,че прекаляваш със слагането си в нозете на червените бушони,не ти ли стига това,че си бивш служител на ДС,а и може би все още си там като предател или искаш по този начин да се набуташ и ти, я като депутат или пък да оглавиш някоя група за контрабанда на опиати,знае ли човек ? Ти все компетентен бе както и сега със съвършенна теория за случаят все едно ,че си участник в трагедията,защо не отидеш направо в полицията и да им разкажеш твоята версия ,пък може и да те вземат насериозно и току виж са хванали истинските убийци или убиец,или пък да им кажеш да приложат друга схема спрямо медиите на които ти изглежда вярваш сега когато ти е изгодно и ги маскариш когато не ти е изгодно според твоите схеми на манипулация на общественото мнение.Гнусен служител си бил и ти на ДС.
287
1
 
8
 
! Отговори
Мамантос преди 12 години
Трийте, заптийета мръсни!...Убийци!!
286
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да ви кажа какво изпитва Елеонора, но мога да ви кажа какво изпитах и изпитвам аз след смъртта на баща ми, най-близкия за мен човек. Въпреки че бях на погребението му, накичих с цветя ковчега му, а след това хвърлях пръст, когато го спуснаха в гроба, все още не мога да приема смъртта му. Бясна съм заради това, че го няма, ядосана съм, иде ми да чупя и да хвърлям, но не съм плакала и не изпитвам мъка. Усещам го, че все още е жив. Ако Елеонора не е приела смъртта на сестра си?
285
0
 
20
 
! Отговори
Samo minavam преди 12 години
Бог да прости момичето,прекършиха ,мечти,надежди и прочие.Останалите кухи чаиници,лъжат на поразия и всеки гледа да отърве ***,зер,искани са много пари.Само не ми стана ясно,кучето Гаро,изяде ли си пържолата.
284
9
 
34
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
СВЕЩЕННА ПОЛИЦЕЙСКА ПРОСТОТА1. Никой не убива някого, ако очаква той да му донесе 500 000 (а ако искат доказателства, че е жива)? Не и едва час и половина, след като го е отвлякъл, А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ:- Момичето е писало писмо... (В тъмниците по ливадите?)- Обажда се по мобилен (и предполага намеса на полецаи!?!?!?)- Ритуално е изнасилена от стадо нерези (значи има обилен генетичен материал, все едно са оставили автографи)И защо така са бързали да я убият? Просто няма логика...2. Т.н. "заподозрян" (който казва кой е убиеца, приблизителното място на гроба, сътрудничи и предполага пред съседите искат да ми лепнат нещо) ЯВНО си го е пречукало МВР-то Вероятно, за да не каже, каквото не трябва (онова което е казала и убитата по мобилния)!!!- След два обиска не намират пистолет, а единя бил в дрешника, а дрешника е до външната врата и като е бил сам?!?!? (ЗАЩО НЕ Е ИЗБАГАЛ, АКО Е БИЛ САМ)- После вади друг от тоалетната ПРЕЗАРЕЖДА ГИ СЪС СЧУПЕНИ ПРЪСТИ И СТРЕЛЯ ТРИ ПЪТИ (съседка чула истрелите)!!!Да. Лъжат!!! Откъде толкова наглост? ЕТО ОТ КЪДЕ - БАШ СЕЙБИЯТА ЗАПОВЯДВА ИНОСКАЗАТЕЛНО!!!" - Не говорим за отвличане, независимо от това какво се говори, какво се тиражира Версията, която ЖЕЛАЕМ ДА БЪДЕ ВЯРНА е, че тя не е харесвала начина си на живот и е решила да живее извън пределите на България, обясни НАЧАЛНИКА НА ГДБОП - Флоров.- "УБИЙЦИТЕ ВЕЧЕ СА ПЛАТИЛИ (на когото трябва и той замита) - СЛУЧАЯ ПРИКЛЮЧИ - ЗАБРАВЕТЕ..."МЕЖДУВРЕМЕННО ЗАГРАДИТЕЛНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ ЗАПОЧНАХА...- ИНФОРМАЦИЯТА СЕ МИНИМИЗИРА...- ЗАСЕГНАТИТЕ СЕ ОВЪЗМЕЗДЯВАТ...(според алчността им...)- СЛУЧАЯ СЕ ПОТУЛВА С "АДВОКАТСКИ" ХВАТКИ... ИЗЧЕЗВАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА- НА ПО-ЛЮБОПИТНИТЕ ИМ СЕ СЛУЧВАТ "РАЗНИ НЕЩА"... (катерушки, катастрофи, падане от висок етаж и други такива "житейски" дреболии)...ЛАФА НАЛИ ГО ЗНАЕТЕ - МИЛИЦИОНЕР, МАФИОТ, МИЛИЦИОНЕР, МАФИОТ, ФЛОРОВ, БОКО - ЛЪЖЕТЕ, КАТО ДЪРТИ РИМЛЯНИ, НА КОНСКИ ПАЗАРНай-общо казано...:- Е ТЕ ТОВА Е... СВРЪХ-ЛИБЕРАЛИЗМА, КОЙТО НИ НАТРАПИХА ПРЕДИ 20 ГОДИНИ, ВМЕСТО ДЕМОКРАЦИЯ... ПО-СИЛНИЯ ФИЗИЧЕСКИ, ВЛАСТОВО И ФИНАНСОВО - ВИНАГИ Е ПРАВ...
283
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сестрата да каже, чий син е бил нейния приятел, колко голямо е това наследство и дали няма друг претендент за него, освен самоубилия се Чочо. Вероятно той не се е прицелвал в 500 хиляди.
282
6
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 12 години
Не че нещо ама като и погледан физиономията тип "лисичка" и нещата почват да миришат.Има неща, които човек и да иска не може да скрие - науката се казва Физиогномия, но никъде по света не я признават, поради факта, че ако е призната всички високопоставени хора ще бъдат разобличени, защото лицата им ще кажат много неща.Та така същото важи и за Цветанов,Боби Михайлов,Йордан Лечков,Фидосова,Цачева,Иван Костов и много други - вгледайте се в лицата им - те никога не лъжат за тъмната страна на човека.
281
4
 
13
 
! Отговори
прпр преди 12 години
на т.нар "жена" 342 искам да питам дали ще е по-доволна ако всичките и роднини действат като в Северна Корея - да се тръшкат по площадите, да реват с глас и да се надпреварват кой по-силно вика? Всеки човек изживява по различен начин мъката си и твърдения че сестрата е замесена, само защото не ревяла достатъчно силно е тъпо. Това е продължение на плюнките, които някои висши МВР кадри изрекоха по адрес на семейството - майката била алкохоличка, сестрата проституирала в чужбина и т.н. Тъпо!
280
1
 
23
 
! Отговори
Иван преди 12 години
какво толкова велико може да знае дете само на 17.Но то е отвлечено.Обича много животните,грижи се за тях.Спортува.Явно е била чист човек.Тренъора е казал, че са различни.Доста версии се разказват в Перник.Включително и за дълга връзка между каката и Чочо.Последният е оставял писма за нея.После случайно среща Заека.И само на нея и Звънят,и двамата са бодигардове и знаят за раздялата им, но отвличат Мимето, а не нея или брата на Борислав.Вижда сестра си в моргатаи знае какво и се случило.СТРАННО