Господа депутати, ето ви един джойнт!

Противник на АСТА внесе марихуана в парламента
8 фев 2012 19:52,
72
Господа депутати, ето ви един джойнт!
Скандалът стана при изслушването на министрите Трайков и Рашидов в НС. Снимка: БТА

Цигара марихуана внесе в парламента и размаха в пленарната зала един от организаторите на протеста срещу търговското споразумение ACTA. 

Радослав Стоянов скандализира депутати и министри в знак на протест срещу 8-месечната присъда, издадена от специализирания съд, на младеж за притежание на една цигара марихуана.

Това стана по време на изслушването в Народното събрание на министрите Трайчо Трайков и Вежди Рашидов от четири парламентарни комисии във връзка с ACTA.

„Ето един джойнт, кой народен представител ще се застъпи за съдбата на това момче“, попита Радослав в залата. Той призова президентът Росен Плевнелиев да помилва осъдения младеж. 

На апела му отговори шефът на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев. „От парламентарната трибуна се изнасят лъжи“, категоричен беше той.

„Прочетете и ще видите, че е осъден за една цигара и предоставяне на помещение за разпространение на дрога. Това е като: Питали един пиян какво е изпил, той казал: „Една бира. Е, и шест ракии“. Може ли оттук да се изнася невярна информация и да се говорят глупости“, възмути се Велчев.

"Би трябвало да се търси отговорност на хора, които внасят в парламента дрога", коментира още той. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
40
 
! Отговори
Господа депутати.). преди 12 години
Кога си оправихме цялата страна та се хванахме за джойнта на еди кой си, гинат хора от престъпно безхаберие на институции и други хора, трепем се по улиците от 20 см сняг, пенсионери умират от глад, а ония престъпници и мутри в парламента взеха да вкарват в затвора за една цигара с марихуана (това в никоя демократична страна го няма). Похвално господа както сте тръгнали 6те трябва да приберете 70 % от хората между 16 и 30 (Защото поне толкова са държали поне веднъж трева)
24
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мозък, физическото състояние на хората, които познавам и визирам е перфектно.не е такова за съжаление психическото. млади, здрави и умни мъже на 30 г., зашършили Ι АЕГ и в щатите не могат да си намерят читава постоянна работа. тая не била за тях, оная била кофти, от застр. експерт с отличен доход скачаме на сервитьор по хотелите на морето. единственото, което ги вълнува в ежедневието е как, с кого и къде да дръпнат тревката за деня. изолират се от външната среда, общуват само с други зависими
23
6
 
8
 
! Отговори
Nikolla преди 12 години
И това точно днес, в деня на национален траур...срамота е!
22
16
 
21
 
! Отговори
Nikolla преди 12 години
Ами господин Радославе,не съм депутат,ама вземи си наври "джойнта" там дето слънце не огрява!Писна ми на *** в последно време всякакви неудачници и полупараноични типове да обсебват идеята,че единствено и само ТЕ са гражданското общество у нас!
21
3
 
32
 
! Отговори
Пустиняк преди 12 години
Ок, по законите на първобитната ни държавица, момчето подлежи на наказание. Колкото и тъпо да е това, все пак такъв е законът. Пита се> какво прави това дело изобщо в този специализиран съд с който лъжем ЕС? Нали той бе създаден за борба с органзирана престъпност на най-високи етажи? А "предоставянето на помещението" е върха на цинизма.....
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
20 и това какво точно общо имаше? Естествено, че нищо не може да ти помогне да спреш да бъдеш неудачник, ставаше дума за ФИЗИЕСКОТО състояние. А за шизофренията глупостта няма нужда да се коментира. Виж много "анти"депресанти и други *** наистина сериозно разбъркват мозъка, но не само не са забранени, а и се налагат с пълна сила.
19
15
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ са ПРОКАЗА за България!
18
39
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много помага марихуаната, мдаа ...отключва шизофренията. изолира хората от обществото.всичките пушаци, които познавам са неудачници. мъже на по 30 и канче години, без сериозна приятелка до тях, в целия им съзнателен живот до момента, без читава постоянна работа, за деца и дом да не говорим.
17
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шефът на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев е едно дебелокожо ***!
16
3
 
24
 
! Отговори
kj преди 12 години
Само да попитам.Има ли държава?За народ,знаем има и ще има,но държава има ли?
15
3
 
26
 
! Отговори
СХЕМА преди 12 години
ЛОБИЗЪМ --> $$$ --> ЛЪЖА --> СКАНДАЛ --> ПРОТЕСТИ, СТАЧКИ, БЕЗРАБОТИЦА
14
5
 
41
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
А тия в парламента носят наказателна отговорност за заговор и геноцид срещу българският народ!
13
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всичко наредиха и оправиха в българия нашите умници от народното събрание само този ужасяващ враг марихуаната остана.Нека впрегнат всичкото НАТО подплатено от мощта на безчет адвокати прокурори съдии..На никой не му прави впечатление че за една *** трева са изпратили някакъв в затвора за около година.В същото време по улиците убиват и убийците получават по 3 месеца условна присъда.Незнам кой е наркомана в случая е тия маймуни на снимката които одобряват това или оня *** с половин грам трева.
12
7
 
46
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Евала на момчето ,за затвора са всички в парламента а не младежи за една цигарка със изсушена билка!
11
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не само, че марихуаната не е вредна, ами и сериозно помага в доста случаи. Затова и така яростно се преследва. Колкото по-преследвано е нещо от мафиотската световна върхушка, толкова по-добро е то за нас.
10
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човека е прав! Безумно е да лежиш в затвора за един джойнт.
9
6
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Респект за Радослав Стоянов! Този пич за фас марихуана ще лежи повече от Златко Баретата предполагам.
8
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Крайно време е да легализират наркотиците. Както алкохола. Кафето. Тютюна. Които също са наркотици. Нали трябва да има свобода демокрация и справедливост. Трябва да е въпрос на личен избор дали да се употребяват наркотици. Сега в момента милиарди се печелят от продажба на наркотици. Ако се осъществи контрол над тях ще се плаща данък и ще печели държавата. А сега печелят "бизнесемените". Парите се "перат" и всичко е безконтролно.
7
3
 
30
 
! Отговори
!!!!! преди 12 години
Абе тази цигара сигурно купи в парламента !
6
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Одеве Бойко вика : Заради следващия доклад прз юли българите трябва да се обединят ! А миналата година по това време , когато гръмна скандала с подслушването , без да му пука , каза , че иска министрите му да не се обичат , да си нямат доверие , да се подозират и страхуват един от друг ! Е как и кога да му вярвам на тоя ?! Когато на него му харесва , аз да мразя когото той посочи ., когато не, да се дупя на който той ми каже ......Да ама не !