Официално: Калинка с фалшива диплома

Бившата шефка на Фонд "Земеделие" никога не е била на лекции
Обновена: 28 фев 2012 15:02 | 28 фев 2012 09:30,
288
Официално: Калинка с фалшива диплома
Снимка: архив, Булфото

Бившата шефка на Държавен фонд "Земеделие" Калина Илиева никога не е посещавала лекции във Висшия институт по техника и икономика в Берлин.

Това гласи официалният отговор на прокуратурата в Германия на запитване на родното държавно обвинение, съобщи bTV.

Прокуратурата разследва дипломата на Калина Илиева за висше образование.

Според властите в Германия бившата висша държавна чиновничка е била записана като студентка там, но никога не е посещавала лекции и упражнения.

От Висшето училище в Германия потвърждават, че дипломата й за висше образование е фалшива.

Скандалната Калина Илиева беше изгонена от Държавен фонд "Земеделие" на 7 октомври 2010 година, след като се разбра, че до последно е крила бременността си, като представяше фалшиви болнични листове.

След това пък гръмна бомбата, че тапията на Илиева за завършена магистърска степен във Висшия институт по техника и икономика в Берлин е фалшифицирана.

Още по темата

От института официално потвърдиха, че дипломата й е фалшива. От ВУЗ-а изпратиха писма до министерствата на земеделието и на образованието, с които информираха, че не са издавали документ на Илиева нито за магистърска степен, нито за бакалавърска.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за станишев Средното си образование завършва в 35 СОУ "Добри Войников" (име към 2006 г.) в София. През 1989 г. Станишев завършва с отличие Историческия факултет на Московския държавен университет, според публикации в пресата с дипломна работа на тема Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия.[1][2] Пет години по-късно защитава докторска дисертация на тема Система на служебното повишение на висшите граждански чинове в Русия и нейната еволюция във втората половина на 19 век.[3] През 1998 г. специализира по политически науки (Московска школа за политически изследвания), а в периода 1999-2000 г. - по международни отношения (Лондонска школа за икономика и политически науки), където защитава научно изследване на тема "Съвременна външна политика на Русия".
35
0
 
16
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 12 години
Всички носители на "нов морал" са такива капацитети.Бойко Борисов се дипломира като пожарникар през 1982 г. Много ми е интересно, от кой БКПец е получил характеристика, за да се набута в Симеоново, при все брътвежи за дядо каруцар, от който се научил да псува като дете.
34
0
 
4
 
! Отговори
до 50 преди 12 години
Нещо се бъркаш като правиш база за сравнение между Станишев и това правителство я кажи колко пари ни отпусна ЕС при Станишев и колко сега, също и колко осъдени има за корупция че тъй някак си е спряла корупцията през последните 3 год.
33
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много ми е чудно дали ще я накарат да си върне заплатите и разните ДМС-та. Хайде журналисти, питайте! Стига само удобни въпроси!
32
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз също не съм посещавал лекции, но имам напълно легална и истинска диплома от български университет :) .
31
0
 
5
 
! Отговори
танкист преди 12 години
абе хора, пак я подкарахме в неправилната посока, станишев дали има или не , поста министър председател не е обвързан с квалификация, иначе царя и бойко надали някога щяха да станат такива . Факт е , че калинка не можеше да говори като човек бе, не и ли помните изцепките навремето, трагедия, толко ли няма можещи хора в тази администрация бе , ама и на станишев и на бойко май не им дреме та затов асме натози хал разграден двор и само кражбата да върви.
30
7
 
16
 
! Отговори
ДО 44 преди 12 години
И за какво да се извини затова че остави 8 млрд резерв и имаше пари за пенсии и заплати и за помощи през зимата и си изкара мандата като пич.
29
1
 
6
 
! Отговори
урунгел зъбат преди 12 години
28 год. това само ГерБ и Атака го могат,такава глупост няма, каде си гледал,то един зъбат урунгел,поне за е-бан да става,а то като калистирка в главата ,мама му крадлива.
28
1
 
13
 
! Отговори
Д-ра преди 12 години
И според НЦИОМ на Найденов му се повишил рейтинга, абе хора колко Калинки трябва да отлетят уволнени в това правителство, за да разберете, че ГЕРБ са по-зле и от Жан Виденов!
27
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И какво от това ?! Има ли някакви последствия за нея и партията й ? НИКАКВИ ! Борисов и кохортата му ходят с гордо вдигнати глави .Дори според някой "социологически" проучвания хората си ги харесват . Силно се съмнявам ,че това не са хора ,а мазохисти !
26
4
 
10
 
! Отговори
tankist преди 12 години
do 35, бай *** по времето на станишев разерва беше 12 милиарда дълга спадна със 5 милиарда, имаше разтеж на бвп , инвестиции и прочие, така дори и да прдположим че това не засяга обикновенния човек по оноава време имаше повече работа, повече пари, по дълго време се плащаха детски и други ощещетения, сега това го няма , пенсиите са замразени, резерва е 2.5 милиарда, дълга се вдигна с 2 милиарда, детскте ги отрязаха, поста на станичев е политически там не искат диплома виж за сведение боко какваима
25
2
 
7
 
! Отговори
до 35 преди 12 години
Ти къде беше да ни светнеш каква диплома имал Станишев, значи щом Станишев нямал диплома вече всичко е позволено, това някаква герберска логика ли е ?
24
3
 
9
 
! Отговори
Калинка преди 12 години
Пожарникарят: Търся нова Калинка, с която да заменя предишната Калинка!
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От вестник труд. През 2007, Илиева е назначена във ведомството от тогавашния шеф на фонд Земеделие Димитър Тадаръков
22
1
 
14
 
! Отговори
мами преди 12 години
Калинки малинки гледам че яйцето чукна 0.40 стотонки . Как я мислят тези хора поне яйца ядяхме сега и те стават лукс. С какво толкова станаха скъпи какъв фураж им дават.. Говориха за незнам какви кокошки "щасливи"и моментално цената се вдигна.
21
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Балъци, нито процес ще има, нито присъда. Защо ли? защото Калинка отдавна е изгорила фалшивата диплома. Няма диплома, няма достатъчно доказателства. . . Хайде пийте по една студена вода и си хортувайте колко добър и е велик е бакя ви Боко!
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е за какво им е диплома за да отрежат една лента и да си напишат бонуси за туй висше иска ли се.
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Врачанският дебел *** (на снимката) няма ли да подаде оставка?! Първо-Калинка,сега-Харизанов...
18
0
 
25
 
! Отговори
танкист преди 12 години
пък майка и беше една проста *** в министерство на финансите, може още да е там. еми така е некадърни, непотребни , неможещи да говорят, ама наши хора, колко ,много са един господ ги знае, махат шланци по центъра на софия, висът по пицариите и кафенетата със смартфони и гледащи надменно , простолюдието после след 3 часовата почивка се прибират по офисите на разни агенции, комисии, министерства, и прочие пият кафета до 5 и мислат как да се изчоластрят или да краднат нещо а ние им плащаме кефа
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да бяхте я осъдили досега!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!