Магистрала "Хемус" – бедното българско сираче

Дупки и кръпки "красят" аутобана
179

Снимка: Булфото

 

Пътна настилка, нашарена от кръпки. Това представлява започнатата през 1984 година, но все още недовършена автомагистрала "Хемус".

Този път към Варна поемат и хилядите чужди туристи, които след няколко месеца ще тръгнат отново към северното ни Черноморие.

На места дупките са като по междуселски път, а картинката допълват изпокъсани билбордове, които се веят от двете страни на "първокласния път".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още по темата: магистрала Хемусварна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
25
 
12
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
Не си прав. Искаме магистрали. Аз шофирам много и ми е писнало да карам по селските пътища в страната. Искам модерни високоскоростни магистрали, за да си правя по-добре бизнеса. А това че имало безработица и престъпност са платени коментари от твоя страна. Всеки който иска може да работи, а благодарение на Цветанов престъпността е сведена до минимум.
34
1
 
6
 
! Отговори
29 преди 12 години
29, Това за бензина не ти ли е ясно, че някой трябва да ти го казва. Какво си мислиш ти? Че бензина ще стане по 20 стинки и ще можеш да си ходиш по-често на село?
33
1
 
6
 
! Отговори
VASILISQNISGERMANI преди 12 години
ZA DA VIJDASCH TOVA KATO MAGISTRALA....TRQBVA DA SMRAKNESCH EDNA MAGISTRALA...
32
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ясно-всички са зомбирани на тема магистрали.Някой опитвал ли е да помисля че самата отсечка не решава нищо.Друг е интереса дали нещо ще има или не.Просто вие сте наивни зайчета които искат да вярват че магистралите ще ви оправят.Няма а това което ще вас не ви интересува.По принцип не ми пука-всеки народ си заслужава съдбата и за *** само смъртта е лек.Лошото е и че аз съм тук.
31
9
 
36
 
! Отговори
26 преди 12 години
26, Пич, ревем защото:- Постоянно слушаме за магистралите, които ни СТРОЯЛ Бойко, а всъщност парите ще са от ЕС, а работата ще я свърши народа. - Само с магистрали не се живее. Държавата е пред фалит. Няма потребление, безработицата е рекордна, а престъпността е като преди 97 година. - Петролът ще става все по-скъп, а доходите на българите по-ниски. За какво са ни тези магистрали, ако няма да можем да ги ползваме????? Да минават ТИР-овете от Турция и да се надбягват мутраците ли?
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кое му е наред на южното черноморие, ти по пътя към Ахтопол минавал ли си? Всъщност това е реторичен въпрос, там няма минаване
29
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Онази *** Павлова спря да лови снежинките във въздуха,сега е крайно време да сади дръвчета в ямите по магистралата!
28
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре че Бойко прави нови модерни европейски магистрали.
27
1
 
18
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
Такава дупка съм виждал на тази магистрала, че ако я уцелиш със 120 км/ч ще си за рекорди на Гинес ако оцелееш! Това което си написал ясно показва, че изобщо не си карал по споменатата "магистрала", а си караш наизуст общи приказки.
26
18
 
3
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
Добре ,че някой в пубертета дойде да ни каже, колко ще струва бензина и кой ще се вози по магистралата.Добре ,че има ГЕРБ за да може да имаш оправдание за некадърността ти г-н Хейтър или Лузър както си избереш.
25
0
 
14
 
! Отговори
Младен преди 12 години
Жалка Картинка!
24
10
 
7
 
! Отговори
Kiro преди 12 години
Това е така защото това се води северна България !!! и България е разделена на две като наши и ваши. Няма преспективи там! всички бягат към южното черноморие, а там мрасотия до шия няма плажове и пълно със селяни на север чисто, плажове спокоиствие :) всичко е интереси за кво да ви праим магитрала кът няма да искараме пари :) ей лоши тия от севера, а на юг топли хора подкупи дават :) спи БЪЛГАРИНО СПИИИИ !!!
23
20
 
7
 
! Отговори
Аутобаннат преди 12 години
Еее, ама вие не знаете какво искате, като искат да ви строят магистрали ревете, ако не го правят - пак ревете. Я се уточнете
22
5
 
32
 
! Отговори
:) преди 12 години
Точно като завършите магистралите бенза ще е 10 лева и ще ги ползват само мутрите и "бизнесмените" от кръжеца на ГЕРБ. А вие няма да имате дори и влакове, защото ЖП транспорта ще е погребан дотогава. Купувайте колела и като китайците преди 20 години - пляс-пляс *** :) :) :)
21
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На нито една от снимките не се виждат дупки.Повечето чужденци който са идвали в България хич не споменават някакви си дребни проблеми по пътната настилка-навсякъде ги има и в англия и в САЩ.Впечатление обаче им прави беднотията на хората микроскопичните им заплати ,мърсотията,мизерията,бездомните кучета който обръщат кофите за *** и разхвърлят всичко.Самите кофи горящи всяка вече също не се котират много много.И кво като пътя е едноцветен?Ще привлича инвеститори?Моля ви се- не съм толко ***.
20
0
 
19
 
! Отговори
притеснен преди 12 години
Сакън ако се закърпят 5-6 дупки и балоно за финансовата дисциплина ще се спука.
19
1
 
4
 
! Отговори
bai mangal преди 12 години
A che tq "magistrala trakiq " da ne da e po razlichna?
18
21
 
16
 
! Отговори
до 15 преди 12 години
Що на Бойко бе.Да не я започнал той случайно?Това което той е обещал и започнал си се строи в срок.Когато го критикувате поне си кажете ,че сте симпатизанти на БСП да е ясно от самото начало г-да Лузърчета.
17
7
 
20
 
! Отговори
yk преди 12 години
Нали щяхме Бойко с магистралите да го помним:)
16
1
 
35
 
! Отговори
thaddeus преди 12 години
Цяла северна България е в окаяно състояние. Като се мине Стара планина и все едно влизаш в друга държава...