12 задържани на протеста на Орлов мост

Ще им бъде наложена глоба от 100 лева
Обновена: 14 юни 2012 22:30 | 14 юни 2012 22:14,
569

Снимка: Булфото

12 души са задържани по време на днешния протест на еколози срещу приетите промени в Закона за горите в центъра на София.

На всички тях е наложена минимална глоба в размер от 100 лв. за неспазване на полицейските разпореждания. Протестиращите отново блокираха за около час Орлов мост.  

Още по темата
Промените в закона улесняват строежа на ски комплекси на територии от горския фонд без промяна в предназначението на земите.  

Еколозите твърдят, че с приетия окончателно закон ще се увеличи значително изсечената и застроена площ в защитените територии и горите. Те призоваха президентът Росен Плевнелиев да наложи вето на закона. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


569
Още по темата: протестгориеколози
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХАХА така ли се протестира с бира в ръка.........Колко ви платиха бе *** такива.. Да ви са и на природозащитниците когато садихме дръвчета на Витоша и чистихме *** един подобен не видях като тези *** от снимките.
206
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя на 1ва снимка с бирата природозащитник ли е???Тоя на 4та снимка с гребена природозащитник ли е???Тоя на 5та снимка с татусите и бръснатото теме природозащитник ли е???Да ви имам и изметта хипарска! ЗА природата съм, обаче с такъв контингент -айде не, мерси. После полицията била брутална. Такава *** какво да я правиш - паметник ли да й строиш????? Половината са друсалки, тревомани, пияндета и безделници. Язък за останалата половина свестни хора, които попадат под сянката на сганта...
205
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде е 380 коментар? То няма такъв. Ако са изтрити коментарите наистина, ама никак няма да се изненадам! Назад в страниците като гледам колко изпозатрити съобщения има не е истина просто!Отделно в медиите в последно време имам чувството, че има изключително голям настиск (от някъде). И има много неща, които изобщо не се съобщават, не се говори за тях все едно не се случват!Няма да се учудя, ако и този коментар изчезне след малко! Истината е трагична!
204
2
 
7
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Снимка 12 много радва. Дано и "мухобойко" да я е видял.
203
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еко- талибаните са на Орлов мост , а тук други талибани трият постове , дето не им отърват !!!!!!!
202
7
 
2
 
! Отговори
ужилен преди 11 години
Къде са коментарите против комунистите- еколози , а ????
201
0
 
20
 
! Отговори
много изтрити комент преди 11 години
363 до 380....Голяма *** на коментари става тук...Свобода на словото ли е това?!
200
5
 
9
 
! Отговори
Челен опит от СССР преди 11 години
И в Москва глобяват и бият, и в малката им "братушка" София също. Възпитавани и обучавани в едни и същи школи. Сейм сейм. Образ и подобие. Ако поразровиш *** ще откриеш че е умалено копие на северната азия - Сибир.
199
6
 
17
 
! Отговори
БОРИСОВ Е ПРЕДАТЕЛ преди 11 години
Борисов оформя сделка с Турция - язовир срещу газ. Язовира ще се строи върху частна собственост и по смисъла на този закон Турците ще предобият права върху българската земя без да са проведени ОТЧУЖДИТЕЛНИ ПРОЦЕДУРИ. Българите кучетата ги яли. Без да променя границите турския ИНВЕСТИТОР ще стане собственик на даденото ни по Ньойския договор златно парче земя върху което е разположена Балдуиновата кула и крепостта Адрианопол.ПОДОБНО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО ИСТОРИЯТА НИ НЕ ПОЗНАВАТова е истината
198
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Естествено че ще показват такива хора нали малкоумниците които гледат по цял ден телевизия трябва да повярват че това е организирано не от хора които милеят за България а от някакви а единствените са тия които вярват на всчико което им се каже без грам да се замислят стам ме е да се нарека българин като виждам че никой не се опитва да се замисли а повтаря като *** чутото по телевизията
197
2
 
14
 
! Отговори
до Анализатор преди 11 години
Такива като тебе дето само се оплакват и търсят проблемите на другите не им мястото в България, ако беше малко повече българин щеше да отидеш да подкрепиш хората които се опитват да спасят и малкото останало от България а що се отнася до хората на снимките е нормално да покажат хора които максимално приличат на рецидивисти ама те за разлика теб правят нещо а не да стоят удобно и да мрънкат
196
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На Боко тиквата дните са му преброени братя българи .. ще се погрижа да умре тоя самовлюбен *** !
195
19
 
6
 
! Отговори
Анализатор преди 11 години
Снимка 1 и 10: Това са типичните "протестиращи"Снимка 3: Повече коса, отколкото акълСнимка 6: Този се държи като комунист на разпитСнимка 8: Днешната Раймонда Диен (онази, която през 50-те години застана на релсите на влака с оръжия за Алжир срещу добро заплащане)Снимка 12: Професионално изработеният плакат говори красноречиво кой са организаторите
194
1
 
6
 
! Отговори
Атака преди 11 години
Добре, че тия дето са с окстюми и бели якички са по-добри от този младеж!
193
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
снимка 10 - още един ***, който пие алкохол на пътното платно и прелича на *** от средновековието
192
0
 
3
 
! Отговори
do 380 преди 11 години
i tova nie glavnokomandvashtiq na vyoryjenite sili
191
3
 
20
 
! Отговори
до 380 преди 11 години
За огромно съжаление президентът ни е като надуваема кукла за възрастни.
190
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Президентът Росен Плевнелиев наложи вето върху приетия от НС Закон за съдебната власт.В сряда Плевнелиев заяви, че му трябват още няколко дни, а вчера БЕ ПОМОЛЕН от премиера Борисов да върне закона, за чието приемане гласуват основно депутатите от ГЕРБ.---------------------------------те така - помолват го и той налага ветоабсолютен цирк
189
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За тая работа има полиция, прокуратура и съд, ако не си вършат работата това е отделен въпрос.Но кокато се прокарва закон, който позволява на лобисти ЛЕГАЛНО да унищожават природата, трябва да се обадим.
188
5
 
4
 
! Отговори
до 456 преди 11 години
Какво значение има че секът незаконно страхливецо. ВАЖЕН Е ФАКТЪТ ЧЕ ИЗСИЧАТ ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ.КАЖИ БЕ СТРАХЛИВЕЦО ЗАЩО НЕ ПРОРОНВАТЕ И ДУМА *** СЕЧ. НАПРАВЕТЕ ПОНЕ ОТ КУМОВА СРАМА ЕДНО МАЛКО ПРОТЕСТЧЕ.ИЛИ ВАШЕТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ МЕНТОРИ НЕ ДАВАТ ДОЛАРЧЕТА ЗА ТОВА А НАПРОТИВ ДАЖЕ НАСЪРЧАВАТ ОБЕЗЛЕСЯВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ БРАТЧЕДИТЕ.