Загиналият шофьор на взривения автобус е от Якоруда

Депутатите почетоха с минута мълчание жертвите на терора
Обновена: 19 юли 2012 11:29 | 19 юли 2012 10:10,
83
Загиналият шофьор на взривения автобус е от Якоруда
Снимка: Булфото

Шофьорът на взривения автобус при терористичния атентат в Бургас е от село Юруково, община Якоруда, съобщи кметът на селото Емине Еланска пред "Фокус".

Още по темата

Както по-рано ви информирахме той се казва Мустафа Кьосов и е на 36 години.

Шофьорът трябвало да превози еврейските туристи от летището до Слънчев бряг.

В момента близките на загиналия чакат тялото да бъде транспортирано от Бургас до селото му. В деня на погребението ще бъде обявен ден на траур.

Междувременно депутатите почетоха с едноминутно мълчание паметта на жертвите от атентата на Летище "Сарафово".

Парламентът ще обсъжда и проект за декларация, осъждаща терористичния акт в Бургас. В момента група от депутати подготвят текста му и той ще бъде обсъден и гласуван след почивката в 11.30 часа.

Отклонено беше искането на съпредседателя на Синята коалиция Иван Костов проектът за декларация да бъде изготвен от членовете на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
4
 
! Отговори
Един християнин преди 11 години
Ще е добре, ако държава обърна повече внимание и на близките на загиналия българин, така както се обръща внимание и на Израелските туристи. Те са бедни хора, и са под голям стрес както и детето
69
1
 
2
 
! Отговори
kireza преди 11 години
до 72Тошеее,как Бойко не се сети да запълни всичките ни летища и гари с дюнерджии,щяхме да сме страшно сигурни че нищо не ще ни се случи....:)))))))))))))))))
68
1
 
1
 
! Отговори
kireza преди 11 години
до 74Който обича своята Родина,за него няма религии и етноси!Бог е един за всички!Нека да припомним че пророк Мохамед сам се е смятал за ученик на пророк Иса - Исус Христос,и в корана се почитат и Исус Христос и майка му Мериам - дева Мария!!!Турски интелектуалец,мюсюлманин, има чудесен сайт с името:"Исус ще се върне"Не религиите а политиците ни настройват един срещу друг - "Разделяй и владей"!!!Аз съм православен,баща ми е роден в Малък Самоков(Демиркьой),Турция,работя с турци и туркини!!!
67
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лека пръст на българина!
66
1
 
9
 
! Отговори
българка преди 11 години
Идиотщината няма религия!Че кой нормален човек ще умре за да убие други хора?Това няма нищо общо с религия има общо със злобата човешка!Бог да го прости човека!Той просто е отишъл на работа в неподходящо време и на неподходящо място!
65
1
 
0
 
! Отговори
ас преди 11 години
Ето какъв коментар прочетох от сайта ***. еу . Там се събират хора, които само оплюват. Но при положение, че е загинал мюсюлманин от техния край това е направо садистко. Толкова озлобени пишат там, че направо не съжаляват, че и техен човек е умрял. Това не е образ на помаците, но е една малка шайка манипулатори"""Защо ли не съжелявам.Може би защото - Когато хвърляха забранените фосфорни бомби гърмяха шампанско.Майче сега е на другите редът да гърмят шампанско. Ами хайде на здраве."
64
1
 
32
 
! Отговори
Националист преди 11 години
Да допълня, че и аз самият съм Българин-мюсюлманин от турски произход. Аз съм Български Националист и обичам България и Българският Народ. Който се смята за член на друга нация и държава - границите са отворени.
63
0
 
15
 
! Отговори
до Йорданов-Ямбол преди 11 години
И теб те разбирам, защото знам колко са бедни хората в Ямбол, колко са зависими от зимнината дето идва от село и колко е мизерен живота и как всеки на 40-50 години има поне по едно дете емигрант. Но трябва да се борим всички заедно да се промени това. Да се спре субсидирането на ***, корупцията на политическата каста и всички приближени. Да се засили натиска за образование и здравеопазване. Да се въведе ред в полицията.Няма спасение поединично. Личното оцеляване е бавна смърт.
62
1
 
9
 
! Отговори
бай Тошо преди 11 години
Ако имаше ДЮНЕР- кебап ,на летището , това нямаше да се случи. ДЮНЕРА ни пази така каза ББ.
61
3
 
5
 
! Отговори
Националист преди 11 години
до70Народ който се бори за "лично оцеляване" не е народ а сбирщина която всеки момент може да се разпадне.
60
6
 
2
 
! Отговори
Йорданов-Ямбол преди 11 години
До "69" и тези които спрелят мнението му.Големи са ви заплатите май,ниски са ви цените,малки са ви сметките щом искате да дарявате пари.Още повече да вдигнат цените и таксите!!!***.ка ви проста...Да му мислим ние бедните работници с ниските заплати...П.С.Стига с тази солидарност и състрадателностю!!!В България вече е настанало време лично оцеляване...
59
1
 
17
 
! Отговори
до Йорданов-Ямбол преди 11 години
Аз пък за семейството на шофьора мога да си позволя да дам и съм съгласен да се дадът бюджетни пари - защото в крайна сметка, е работещ човек, плащал си е осигуровките и данъците. Ти много повече даваш за *** в Райна Княгиня и Бенковски, дето се множат ежесекундно, крадът ток и вода, не плащат нищо, но се перят по Търговска и Раковски и се подиграват с пенсионерите.....
58
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пфф- чо, разбирам те по чисто човешки, ама и Априлското въстание си е било терористично организирано, и Левски си е бил чиста проба терорист. Гледната точка е важна!За нас са долна пасмина, убиваща невинни, за тях са герои борещи се за свобода и идеали.Най-добре като китайците - една голяма стена и каквото искат да правят отвът нея.
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мярката за цивилизованост винаги ще е добрата дипломация. Когато се обслужват икономически интереси, се произвеждат лъжите, тероризма, агресията и прехвърлянето на собствените злини върху другите.Мъдрите българи казват:"Да би мирно седяло, не би чудо видяло" и "Каквото повикало, такова се обадило". Народите не воюват, воюват управляващите ги нагли, алчни управници.
56
2
 
23
 
! Отговори
Националист преди 11 години
Българската Нация включва различни религии и етноси. Но като граждани на държавата България всички тези хора са свободни да изповадват своята религия. Но са български граждани и Българи. Всеки който има българско гражданство е БЪЛГАРИН въпреки, че може да вярва в каквото си иска и да говори на какъвто си иска език в семейството или сред приятели.Точно това искаше и Левски.Това е Българин и е много грозно даже да се говори за името му или произхода му.
55
4
 
4
 
! Отговори
Йорданов-Ямбол преди 11 години
След като сте толква щедри Вие дайте пари на семейството на шофьора,но аз не мога да си позволя,а и не искам да давам пари на тоя и ония,защото бил станал жертва на интересите на някой си за нещо си.То не бяха медиците в Либия,то не бяха рейнджърите в Ирак...П.С.Големи заплати ли взимате?Малки ли са ви сметките за ток,вода,газ и парно,че даже и да дарявате???Ако са ви малки тогава още повече да вдигнат цените,но най-лошото е,че такива като мен ще се мъчат и ще изнемогват заради такива като вас
54
4
 
13
 
! Отговори
Пффф преди 11 години
Защо изобщо трябва да има атентати, не може ли тея хора да си живеят мирно бе, *** нациите , *** манталитета, фанатици и безмозъчни микроби!!! Кому са виновни тея жалки хорица че трябва да умират!!! После Америка това, Америка онова.. Да им пускат едни водородни бомби на тея от Ирак Иран Афганистан и прочие и да се свършва. Не се наядоха!!! Съболезнования на близките на загиналите! :( Мир на праха им!
53
0
 
9
 
! Отговори
от Бургас преди 11 години
Летището се казва "ЛЕТИЩЕ БУРГАС", нищо, че се намира най-близо до кв. Сарафово!!! Това не е терминал на Бургаско летище!!!
52
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българинът - френски легионер загинал в Афганистан също беше мюсюлманин от турски произход. И той ли беше терорист?
51
5
 
46
 
! Отговори
до ямболлията преди 11 години
Срам и позор, съгражданино, да пишете такива нелепости. Шофьорът е бил първо българин. Като всички нас е отишъл на работа за да си изхранва децата и е загинал по ужасен начин. Българските мюсюлмани не са ни проблема, макар че все ни се набутват такива тенденциозни нагласи. Битуваме си мирно с тях. Политически партии и движения, които се опитват всячески да внушат обратното, да се преследват като терористични организации - затвор и изритване от държавата. Името "Мустафа" ли го прави терорист?