Загиналият шофьор на взривения автобус е от Якоруда

Депутатите почетоха с минута мълчание жертвите на терора
Обновена: 19 юли 2012 11:29 | 19 юли 2012 10:10,
83
Загиналият шофьор на взривения автобус е от Якоруда
Снимка: Булфото

Шофьорът на взривения автобус при терористичния атентат в Бургас е от село Юруково, община Якоруда, съобщи кметът на селото Емине Еланска пред "Фокус".

Още по темата

Както по-рано ви информирахме той се казва Мустафа Кьосов и е на 36 години.

Шофьорът трябвало да превози еврейските туристи от летището до Слънчев бряг.

В момента близките на загиналия чакат тялото да бъде транспортирано от Бургас до селото му. В деня на погребението ще бъде обявен ден на траур.

Междувременно депутатите почетоха с едноминутно мълчание паметта на жертвите от атентата на Летище "Сарафово".

Парламентът ще обсъжда и проект за декларация, осъждаща терористичния акт в Бургас. В момента група от депутати подготвят текста му и той ще бъде обсъден и гласуван след почивката в 11.30 часа.

Отклонено беше искането на съпредседателя на Синята коалиция Иван Костов проектът за декларация да бъде изготвен от членовете на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
4
 
6
 
! Отговори
Йорданов-Ямбол преди 11 години
До 52 и 53Стига сме давали пари на тоя и ония,защото някой си станал жертва на нечий интерес!!!
49
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма значение дали шофьора е от турски произход, мюсюлманин или християнин. Той е Българин който е изкарвал прехраната на семейството си. Мир на праха му жалко за дечицата му.Държавата да подпомогне семейството финансово щом не е успяла да защити живота на гражданин.
48
0
 
9
 
! Отговори
Тъпчо преди 11 години
Йорданов - Ямбол (46)Търновската крепост е отключена за турците от евреина Лазар Коен.Да, български евреин, ама... не е баш те така, както го пишеш, сякаш.
47
5
 
13
 
! Отговори
гражданин преди 11 години
Мир на праха му. Човекът за няколко лева за семейството си си отиде съвсем невинен и остави деца сираци. Редно е държавата да се погрижи за семейството му
46
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В дъното на всичко на този свят стоят парите. Така че, парламентът да изплати солидно обезщетение на семейството на шофьора, тъй като е загинал заради чужда държава.
45
5
 
4
 
! Отговори
Komentar преди 11 години
Zalko 4e zaginaxa evrei i BGski grazdanin,no kru6ata ima i opa6ka 6ofiorat e bil ot Iakoruda no v Rodopite se govori 4e se sazdava 6eriat tova mi zvu4i mnogo interesno i moze nekoi ot tezi kvadratni glavi da lezi v danoto na istoriata.
44
5
 
0
 
! Отговори
THE PRESIDENT преди 11 години
Ladys and gentleman We are under attack......Аз предлагам да отвърнем на удара..... и да смажем световния тероризъм
43
0
 
1
 
! Отговори
7 преди 11 години
От как свят светува винаги е било така, вярвам и ще бъде. Свръхчовекът е много далеч от настоящия. Винаги хората са се организирали в разни групички/гилдии според разни си критерии и понеже са се организирали някои са оставали извън групата и дефакто са се разслоявали. Грънчари срещу овчари, бели срещу черни, жени vs мъже, християни vs мюсюлмани, евреи vs араби селяни vs граждани и т.н. И цялото човечество да се организираме пак ще си намерим враг например извънземните ^^ Глутници - Природа
42
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Amerikanskite Taini Slujbi sa vinovni , za6toto te znaat vsi4ko no prosto si mal4at i gledat seira v Baurgas
41
0
 
6
 
! Отговори
до 36 преди 11 години
И какви сме ние да казваме, как да управляват държавата си Ирак те нещо българска или натовска колония са ... а знаеш ли колко пари стуваше това присъствие на нашите войници там и колко пари са взети от обикновения данъкоплатец за да бъде финансирана тази малоумщина, оттам и около 3 млр долара изгубихме които ни дължеше Ирак ...
40
4
 
6
 
! Отговори
Йорданов-Ямбол преди 11 години
Само да вметна извън контекста...Продажен българин подкупен от евреите предава ключовете за търновската крепост на турците.П.С.Помислете и сами си направете изводите какви мисли ме навяват мен относно този атентат.
39
0
 
1
 
! Отговори
коко преди 11 години
Побързаха някои да оплюят тия - ония .Те сигурно знаят кой е , и от къде е ! Напишете кой го направи - не го крийте.
38
0
 
7
 
! Отговори
Боби преди 11 години
Ееее щом ще има декларация осъждаща това значи всичко е наред....да съм си спокоен хаха
37
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре, аз не съм казал,че селянин е обидно. Но да си нечел както ти, те прави недочел селянин,плюещ по Америка. Идеален прототип на мразещите САЩ. И точно,защото не си чел, по-добре замълчи, вместо да казваш кое е много просто.
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 36, в косово и босна и херцаговина също има български контингент, нещо да кажеш по този въпрос???
35
0
 
3
 
! Отговори
Йорданов-Ямбол преди 11 години
Не е обидно това,че ме наричаш селянин,обидното е за теб,че ти си *** сеялндур,защото така като те чета си наистина си ГОЛЯМ ***,дето се прави на нещо което всъщност не е(столичанин,пфу!)
34
6
 
3
 
! Отговори
До 36 преди 11 години
Нашите войници са част от НАТО. Те имат своите ангажименти към този пакт. Няма окупация - има свободни избори. Окупацията един вид беше преди това- когато един диктатор не позволяваше избори! Нещо много си се объркал!
33
3
 
1
 
! Отговори
До 35 преди 11 години
Хич не ми пука какво мислиш за мен. Аз не съм проамериканец, ти си анти-американец и говориш простотии,които са неверни. Поне да беше прочел преди да си прасвиш генерални изводи. По-добре си стой в Ямбол, пий си ракията и плюй по САЩ на площада пред другите селяни. Със селянин не можеш да се разбереш.
32
1
 
6
 
! Отговори
до 29 преди 11 години
A Ирак какво е.... като приимер.... не са изобщо окупирани нали от цял свят събраха контингенти там(включително и от българия) и чий х*й търсят нашите войници там, като преди години имахме отлични търговски взаимоотношения с Ирак ... знаеш ли колко българи си изкарвах хляба там и колко пари са внесени от там в България чрез тези хора...
31
0
 
3
 
! Отговори
Йорданов-Ямбол преди 11 години
Пич като си такъв проамериканец ходи в Америка,а ако си там си остани там завинаги!!!Аз съм провинциялист,но съм сигурен,че и ти не си кореняк столичанин(по скоро си столичанин вповече).***!!!