Атентаторът бил видян и в София?

В СДВР постъпвали такива сигнали, но полицията не може да ги потвърди
Обновена: 8 авг 2012 15:07 | 8 авг 2012 12:38,
97
Атентаторът бил видян и в София?
Снимка: МВР

Сигнали, че атентаторът от Бургас е бил видян в София, са получени в СДВР, съобщи  старши комисар Валери Йорданов пред БНР.

Към момента от полицията обаче не могат да потвърдят дали човекът, взривил автобуса в Сарафово, е бил в столицата.

Сигналите са подадени, след като МВР пусна фоторобот с възстановеното лице на атентатора. След като сигналът бъде проверен, ако се прецени, че в случая има оперативно интересни факти, информацията се изпраща в Главната дирекция за борба с организираната престъпност, обясни Йорданов.

„Получиха се много сигнали, че се е появявал и след атентата, което не би трябвало да се получават, тъй като основното предположение е, че лицето е загинало. Всички тези сигнали се проверяват, наистина има съвпадение по описание. Доста от хората, за които се говори, се установяват“, коментира шефът на столичната полиция.

В края на миналия месец вестник „Класа“ съобщи, че атентаторът от 18 юли на летище "Бургас" може би седмица по-рано е бил на Терминал 1 на софийския аеропорт, позовавайки се на очевидци. 

Още по темата
Специални мерки за сигурност ще бъдат взети при откриването на учебната година в еврейското училище в София на 15 септември.

Продължава да има засилено полицейско присъствие и на местата, където има граждани на Израел - в метрото, моловете, жп и автогарата в града.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз го видях на колхозният във Варна.
52
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Видях го да слиза от колата на Борисов в Банкя!
51
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз го видях като си заверяваше подпечатана книжка на 100 те национални обекта!
50
3
 
5
 
! Отговори
SOS преди 11 години
При Тато имаше Народна мииция и Доброволни отряди на трудещите се.Те бяха биещото сърце на Партията, каквито станаха след това мутрите.Някакъв такъв съмнителен да се шляе без работа, с дънки, маратонки, дълга рошава коса и дебела глава...! Мол-лляя! Забравете! Още докато се покаже на светло ще бъде прегазен от пийнали милиционерски старшини, ще започне да признава неща за които никой не го пита и преди да каже кой е, вече щеше да полага някъде общественополезен труд.
49
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз го видях на 5 те кьошета, ама не се усъмних защото ядеше дюнер!
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и аз го видях
47
1
 
21
 
! Отговори
Стуци преди 11 години
Хаахахаха! Нищо не знаем за атентатора, размахваме некаква скалъпена УЖ снимка на несъществуващ човек, нито знаем от къде е дошъл, нито кога, нито име, нито националност, НО... сме дълбоко убедени, че е от Хизбула и е действал по заръка на Иран!Даже руменобузият английски премиер без какпка съмнение убеди Боко, че е така!
46
1
 
16
 
! Отговори
Будист преди 11 години
Самовнушението е голяма сила!!! .... Няма да се изненадам ако някой в София го види утре този ...
45
1
 
14
 
! Отговори
Юстас преди 11 години
Така е ! Ако го повъртят още малко , може да се окаже ,че е посетил и всеки дом по села и паланки !."..От всякъде гонен и навсякъде приет ..." , беше написал поета :))
44
1
 
3
 
! Отговори
брадваро преди 11 години
картинката с пирог с тоя *** от тип" първанов" ли го заменихте? :))*** на партийната школа и комуналните паметницинема да го бъде
43
4
 
9
 
! Отговори
БСП симпатизант преди 11 години
Така е. Лично го видях. Вървеше по Христо Ботев с една раница на гърба. Още тогава си казах, че не му е чиста работата на този, ама никъде не видях някой да го задържи или поне да го следва тайно. Може ли такова безобразие? ОСТАВКА ЦВЕТАНОВ, УУУУ !!!
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой атентатор в видян и в София? Този, който е камикадзето или този, който му е помагал? Защото този на снимката няма как да е видян, защото би трябвало да е умрял.
41
2
 
15
 
! Отговори
изумен преди 11 години
"Получиха се много сигнали, че се е появявал и след атентата, което не би трябвало да се получават, тъй като основното предположение е, че лицето е загинало..."повтарям: "...тъй като основното предположение е, че лицето е загинало..."Баси, тия не знаят какво блещят вече!?
40
2
 
8
 
! Отговори
тиквичка преди 11 години
И аз говидях. Снощи, в късните часове на нощта, около 01:00 се появи. Разговаряхме. Беше много мил, за малко да се влюбя в него. Очарователен човек, просто! Жалко,че се събудих и сънят свърши. Не е редно да се майтапя с тази тема. Хара са умрели. Но като чета простотии и няма как д аподмина без да отговоря на това подигравателно.
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Некадърните журналисти в страната ни трябва да се научат на няколко неща: 1. да пишат правилно, 2. да превеждат правилно, 3. да пишат свързано и логично без двусмислици (поради естеството на журналистиката в страната това изисква овладяване на 1. и 2.), 4. да спрат да публикуват анти-новини и 5. да намерят начин да открият истинското си призвание, защото журналистиката определено не е това истинско призвание за тези хора.Както виждате, не се свеня да сипвам яко наред, защото простотията е безнадеждна, а друго утешение освен изобличаването й няма.На въпроса със самия взрив на автобуса.Според официалната версия атентатът бе извършен от камикадзе. Не мога да кажа дали това е така, или е просто предварително подготвения cover story. Просто не мога да повярвам на нищо, което идва от медията. Тъй като обаче това е единственото, с което ние обикновените хора разполагаме ще разгледам точно него.Ако наистина е имало атентатор, той по правило е манджурски кандидат, най-вероятно с делта-програмиране. Това е просто beyond discussion всеки който разбира как работят тези неща знае това. Делта-програмирането, както съм обяснил тук, е програмиране свързано със създаването на професионални убийци ползвани широко от военно-индустриалния комплекс за всякакви мисии тип Delta Force. На практика това са супер войници нещо, което са създали още нацистите, после е доразвито в MK-ULTRA, Монтоук и т.н., а днес просто можете да си го купите, ако имате няколкостотин милиона долара и необходимите връзки по веригата в елита. Това е като машина за убиване (доста често със свръхестествени сили и способности), която ще направи всичко за своя хендлър. Всички такива хора са преминали през армията (всъщност голям процент от американските войници имат такова програмиране) и имат заложена в своята матрица програма за самоунищожение. Такава между другото има и всеки един Монарх-роб.Такъв е и нашия случай с бургаския атентатор. Той е бил с фалшива шофьорска книжка с регистрация в щата Мичиган и на практика никой не знае кой е до ден днешен.
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както виждате, момчето носи къси панталони на черно-бели квадратчета, което е типичен mind control символ маркиращ естеството на случилото се. Терориста е определен от експерти като 36-годишен (3 + 6 = 9).Медиите от своя страна натъртено повтаряха, че атентата се е случил в 17:30 ч. (както каза човека пратил ми писмото в случая дори *** не е нужна).9/11
37
1
 
18
 
! Отговори
Съобщение на МВР преди 11 години
МОЛИМ атентатора да се обади на дежурните телефони и да уточни къде е ходил и с кого .МОЛИМ да уточни и това което гръмна бомба ли е било или чревните му газове .МОЛИМ и да си признае умрял ли е или още е жив .Писна ни от този ,все пак е отпускарски сезон и на на с ни се ходи на море .Честно не съм и чувал за по глупаво рзследване на един атентат ,този заприлича на Худини .
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз знам, че нищо не знам ...жалка работа!
35
1
 
17
 
! Отговори
pool преди 11 години
И аз го видях, на Р. Струма, ловеше морунаж и скобари! Излагате се вече
34
3
 
14
 
! Отговори
гоце преди 11 години
тоз го видох на бузлоджа