Венелина Гочева оглави Медийна група България

Тя наследява жената на Любомир Павлов Диляна Грозданова
Обновена: 3 сеп 2012 21:05 | 3 сеп 2012 20:17,
41
Венелина Гочева оглави Медийна група България
Гочева поема поста от Диляна Грозданова. Снимка: архив Булфото

Венелина Гочева пое управлението на Медийна група България Холдинг, която издава ”Труд” и ”24 часа”. Гочева досега беше вицепрезидент на групата.

Тя поема поста от Диляна Грозданова, която пък го наследи от мъжа си Любомир Павлов, който е съсобственик на вестниците.

Редакционната политика на изданията ще бъде ръководена от журналистически борд с председател Венелина Гочева и членове главните редактори на вестниците „Труд" - Светлана Джамджиева, „24 часа" - Данка Василева, "168 часа" - Борислав Зюмбюлев, както и ръководителите на останалите издания на групата, се казва в изявление до медиите.

В началото на август Венелина Гочева стана и председател на Съюза на издателите в България. Тя пое поста от Любомир Павлов, който заедно със съдружника си Огнян Донев, е собственик на Медийна група България Холдинг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
plug_n_play преди 11 години
До наблюдател : Абе момче - ти в кой свят живееш? Огледай се наоколо. Любомир Павлов се изпуска в записа, който излезе по медиите, че чрез медиите си е отрязал главата на Костов и Първанов, а ти си тръгнал да ми гарантираш демокрацията посредством свободата на словото - и ти си от матр'яла май, а? А и след запетая се оставя интервал - щом си тръгнал да говориш за грамотно писане е хубаво да ти го спомена това :))) Хайде сполай ти :)
35
0
 
1
 
! Отговори
до наблюдател преди 11 години
знаеш много добре, че тази класация е условна, у нас дори цари анархия на словото
34
4
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 11 години
До долния. Първо пиши грамотно. Второ България е на 80 място по свобода на медиите. При царя бяхме на 30, при пъдаря 50 места на долу. Без свобода на медиите няма демокрация. Без демокрация се живее сиво,скучно и мизерно величаейки някой ***, като настоящия вожд.
33
1
 
3
 
! Отговори
plug_n_play преди 11 години
До коментар 35 - нима сайтове като Афера и Биволъ, медии като Икономедия, Сега, Труд и 24часа не са опозиционни на властта? Нима обаче това ги прави независими - много обичате да бъркате двете понятие. Това, че се оптиват да вадят на някого керливите ризи, ама изобщо не ги прави независими, щото то такива няма. За икономедия да не говорим - смях в залата, особено Капитал - опитват се да правят открити ПР кампании срещу хора и институции. На всеки има кой да плаща - тъй,че хайде стига по темата:)
32
0
 
2
 
! Отговори
до 35 преди 11 години
даже мисля, че тази слободия е прекалена и просташка, но няма как. И сега изведнъж мякакви тръгват да ми говорят за демоймрация - а бе пичове, не виждате ли какви глупости се пишат навсякъде, весеки се словоизлиява
31
1
 
1
 
! Отговори
до 35 преди 11 години
пълно е със слободия на слвоото, стига си дрънкал глупости - всеки *** се излиява навсякъде, какво се опитваш да кажеш - че няма свобода на словото ли? боже, колко смешно
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До plug_n_play "Опозиционната" преса:)))))) Колега, много те моля. Опозиционна преса! Няма такова нещо. Това е една мечта - да има опозицйионна преса. Същото е като да кажеш, че ГЕРБ и ДПС са един срещу друг. Бъркал ли? Именно жълтите вестници са най-апетитната хапка. Те са с големите тиражи, на тях вярват простите хора. Защо иначе преви време Б. Б. даде интервю за "Уикенд"? Хайде да го видиме и големия жунралист К. Кеворкян, чийто продуценти ще са Опосумите!!! Смях в залата.
29
0
 
0
 
! Отговори
plug_n_play преди 11 години
До коментар 25 - ами те писаха и че Цеко Минев щял да ги купува, писаха и, че Цецо Василев щял да ги купува - това са пълни глупости - колко хора едновременно ще ги купуват тия жълтите вестници? Подобни измислени неща, писани в опозоционната, а не в независимата преса само доказват, че Донев и Павлов ще продадат на техен човек, за да могат да продълбжават да дърпат юздите на двата вестника.
28
1
 
3
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Журналистиката в България се роди трудно и бързо умря !!!Сега имаме обслужваща журналистика,която можеш да си купиш за малко пари навсякъде........Примери,колкото искаш,както в пишещите така и в говорещите журналисти....
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Що ли не си .... Четат ги, четат ги. И това са хората, които гласуват и печелят изборите. Не си мислете, че всички са образовани, че всички са умни, че всички имат достъп до интернет и т.н. Поинтересувайте се какъв е тиража на "Уикенд", да са ви стане ясно, че хората в България четат и приемат за чиста монета всичко, което е написано или казано по телевизията. Те са основната част от гласуващите, хора, чието мнение се формира от вестници и тв. ВОЙНАТА е за тях, защото идат избори...
26
0
 
2
 
! Отговори
Реалистът преди 11 години
Мимозче, ти на кой свят живееш. Я вземи се ощипи, че да се събудиш. За какви журналисти говориш и каква "война против медийни олигарси" бленуваш? "Който плаща, той поръчва музиката." - народна мъдрост. Запомни я добре, ще ти е от полза. В България избори се печелят с пари, а топ-журналистика се прави на колене с нечий олигархичен атрибут в устата.
25
0
 
1
 
! Отговори
До 26 преди 11 години
Стоенеееееее, май някой ти е дал нископлатена поддържаща роличка в порното наречено "български медии". Иначе трябва да си много тъпо парче по рождение, за което не си виновен.
24
0
 
1
 
! Отговори
bolka преди 11 години
Че той купува "Труд" и "24 часа" вече? Вероятно тиражът им е намалял значително и дали не са на загуба?
23
2
 
0
 
! Отговори
мимоза преди 11 години
Дудукът е един и е в ТВ7 на Д.Пеевски. Според мен добре е, че журналисти поемат управлението на пресгрупата - така войната ще е журналисти против медийни олигарси. Пък да прецени на чия страна е истината еврокомисар Н.Крус като дойде в София!
22
1
 
4
 
! Отговори
Що ли не си .... преди 11 години
А кой чете тия парцали и кой го е еня чий дудук надуват въпросните "главни редакторки"?
21
7
 
1
 
! Отговори
Стоян преди 11 години
Гочева е доказан професионалист и известен журналист, така че надявам се да успее да опази изданията на ВГБ от посегателствата на медийния монопол!
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И най-точният коментар е 3, тъй като "собственик" е Б. Б., който в момента плете кошницата Делян Пеевски (който бил от ДПС, пък те били опозиционери) и Цецо Василев да купят "Труд" и "24 часа". ТАКА РЕАЛНО ежедневните вестници ще станат изцяло под монопола на Пеевски, разбирай Б. Б. Вестник "Сега" май остана сам-самичък, но и там знаем кой е собственика. Така че ми е интересно колко време Гочева е шефства? Дали няма да видим Т. Тошев да се връща на бял кон? Истината е, че медийте са узурпиран
19
1
 
9
 
! Отговори
didoo преди 11 години
Няма значение кой застава начело на тази медийна група, при положение, че Донев и Павлов са собственици на вестниците "Труд" и "24часа". Един нормален тираж не е излязъл, откакто ги купиха тези двамата.
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИМА ЛИ ПРОКУРАТУРА В ТАЗИ ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА....
17
2
 
5
 
! Отговори
dido преди 11 години
Мошенниците само си разменят столове и полове - иначе нищо ново!!