Хиляди на протест на Бинев: Счупи оковите!

Доста по-рехав беше гражданският протест срещу високите цени на тока и горивата
Обновена: 22 сеп 2012 20:53 | 22 сеп 2012 19:16,
615
Хиляди на протест на Бинев: Счупи оковите!
Шествието на Бинев се спря пред МС. Снимка: БТА

Около 5000 души излязоха на протест в Деня на независимостта и поискаха оставката на кабинета. Протестът беше организиран от политическия проект на евродепутата Слави Бинев ГОРД и от партията "Националния фронт за спасение на България" на собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов.

Шествието премина по столични булеварди и се спря пред Министерския съвет.

„Настояваме Борисов и правителството да си ходят. Писна ми от простащина, арогантност и некадърност“, заяви Слави Бинев.

Той призова премиерът Борисов „да каже цялата истина за флашките, ползването на правителствения самолет за лични нужди и за търговията с власт“.  Активисти на сдружението носеха плакати с надпис: „Счупи оковите“, „Батман Борисов – иди си“ и „Цветанов – заврян зет“.

Шествието се засече с гражданската демонстрация срещу високите цени на тока, парното, горивата и синята зона, която беше значително по-малобройна – едва от 30-40 души.

По думите на организаторите на гражданския протест това е така, защото не са събрали пари, за да могат рейсове да докарат хората в центъра на София, за да протестират.

Те се разграничиха от политическото шествие, защото не искат да застават рамо до рамо с "поредния балон".

Утре пък се очаква в столицата на протест да излязат служителите на МВР, които настояват за 25% увеличение на заплатите и да им се даде правото да работят допълнително в свободното си време извън структурите на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


615
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
397
1
 
13
 
! Отговори
селянин преди 11 години
Трябва да си много *** и безгръбначен, щом виждаш беззаконията, но не се съпротивляваш. Трябва да си много *** за да вярваш, че тези които нарушават закона, а ти си им гласувал доверие да те управляват, да те съдят, да чертаят бъдещето ти, че те ще въведат законност.
396
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
чух че участниците в разходката са получили по 20 лева
395
4
 
15
 
! Отговори
Професора преди 11 години
НФСБ няма да раздава кебапчета и пари на изборите.Ако някой иска да си продаде гласа да ходи при други партии.Когато по Скат обявиха записването за протеста телефоните прегряха и за много желаещи да се присъединят не останаха автобуси.Хората са гладни,бедни и унижени от това управление и затова ми е смешно да чета,че се е плащало за протеста.По делата им ще ги познаете.БТВ нямаше избор и се наложи да изрече в ефир НФСБ ред е на тв 7 да признае,че в България има такава партия.Срам за медиите!
394
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Aма Бойко вече не говори,че оставката му е в джоба.Сладка е властта и се гласи за втори мандат.Дали обаче е отрязал достатъчно ленти?Колко са доволните и колко недоволните от ГЕРБ?
393
1
 
3
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...БАНКЯНСКИ МЕЖУЗВЕЗДНИ ВОИНИ У СОФЕТО...ДАРТ ВЕДЪР АРХОНТА ОТКРАДНАЛ МЕЧА НА БАЦЕ КОИ ПА БИЛ БРАТУФЧЕД НА ВЛАСТЕЛИНА НА ПРЪСТЕНИТЕ И КОФЧЕЖНИК НА ТАТО ИНДИАНА ДЖУНЗ ЛОВЕЦО НА КРОКОДИЛИ...ТЕЖКА БИТКА НА ТИТАНИ...АРХОНТА СЕ НАПУКАЛ С ЧЕСАН И БОПЪ... А БАЦЕ АПНАЛ 5 СКЕМБЕ ЦОРБАСЪ ПРЕДИ ДУЕЛА...!...ОЧАКВАИТЕ ДНЕС ЗЕФСОВЕТЕ ДА СЕ ЗБИЯТ ТРАГИЧНО...!...БАЦЕ ШТЕЛ ДА ЯДЕ И ОШИТЕ НА АРХОНТА...!...АРХОНТА БИЛ У ВЪРХОВА БРУКСЕЛСКА ФОРМА И КАЗАЛ НА МЕДИИТЕ ОТ БАЦЕ ШЕ ОСТАНАТ САМО ШОРТИТЕ...!
392
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
купуването на *** гласове го измислиха от БСПин в началото на "демокрацията" и плащаха по две кебапчета и една бира на глас! после и другите партии почнаха да ги купуват и мизата се вдигна до 50 - 100 лева! и не мислете, че бинев ще е по различен! и тоя е от комунистическото котило! само патриотична партия може би ще направи нещо!
391
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До средата на 2013 год.трябва да дойдат в БГ 13 милиарда от Европейски пари за срока 2007-2013 год,а за 2013-2020 год още 16 милиарда-е за това архонта Бинев крещи и вика,искат властта за да не се разбият техните съдийски структури,които не виждат,не чуват и не разбират и съдят по закона на мафията-няма достатъчно доказателства-видяхте какво става с Едрия спонсор на Мафията-Партия-оправдаха го-невинен!!!
390
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
новото Гладнишко Обединение за Реална Далавера сега си мисли, че всички от митинга ще гласуват за него и точи зъби за голямото плюскане на държавната баница! ама няма да стане! бойко пак ще спечели! значи попа харесва селото и остава в него, пък селото, ако не харесва попа, да се премести! това е!
389
13
 
8
 
! Отговори
тъпчо преди 11 години
НФСБ ...т.е. СКАТ. Една кабеларка която създаде Атака. И го направи не лошо, в интерес на истината. И като се скараха с Воленчо започнаха новия "проект". Електорат на СКАТ има достатъчно-всичките с мозъци колкото едно аспиринче. Малко евтин популизъм, малко заиграване по тънката националистическа струна, повечко парички и ...готово.:)))
388
6
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Tiq mafioti ot GORD protestirat zashtoto Boyko gi pogna i tqh !!!! Machkai Boyko KysaiII izqsh gi !!!!samo GERB:}}}}
387
2
 
18
 
! Отговори
ДИДО ЙУХ преди 11 години
Театъра на абсурда наречен България продължава.Едната мутра иска да седне на мястото на другата мутра.Това представление е по-пошло и жалко и от Биг брадър.Кой ги финансира тия бе???
386
5
 
19
 
! Отговори
Обикновен Българин преди 11 години
Не съм фен на Бинев, но това в думите му с което се съгласявам на 100% е твърдението, ЧЕ БОРИСОВ ЩЕ Е ПЪРВИЯ ОПАНДИЗЕН ПРЕМИЕР!Според мен и ДянкOOF трябва да полежи...задължително.
385
0
 
15
 
! Отговори
зрител преди 11 години
Ще гледаме поредния екшън - " Битката между мутрите " .
384
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-смешното е,че и Л.Дилов се е присламчил в партията на Бинев. Жалък тарикат.И на него му се прииска Солунската митница.
383
0
 
7
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....БАЦЕ И АРХОНТА ГОЛИ И НАМАЗАНИ С ОЛИО ГОТОВИ ЗА ДНЕС 12 ПРЕД ФОНТАНА ДО ПРЕЗИДЕНСТВОТО...!...СЕ РАЗБЕРЕ НАИ ПОСЛЕ КОИ КОГО...ЗА НАСЕЛЕНИЕТО ДОШЛО ДА ГЛЕЦКА КОФИ С БИИР И ГЕВРЕЦИ ОТ ГЕРБ...!...АРХОНТА Е ЦИЦИЯ НЕЕ ДОНЕСАЛ НИШТО...!
382
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕ СЕ ПЕНЕТЕ ПОВЕЧЕ. БОЙКО ЩЕ ВИ НАТРЪШКА ВСИЧКИ СПИН.ОЗНИ
381
2
 
22
 
! Отговори
4efo преди 11 години
И какво предлагат да сменим едната мутра с друга? Това не е алтернативата!!!Гласувайте за патриотични организации, за които думата България значи нещо.
380
5
 
5
 
! Отговори
Ристо Мотористо преди 11 години
еееее Професоре каза си го най-накрая, е то нали за това са тея измислени протести да кажат комунистите че видиш ли ти всеки ден има "протест" начиии народа не харесва ББи за какво са тея "протести" че не разпознават знаците на синята зона или че няма чешмички в парковете хахахахах *** доста се охарчика, а парите ще им трябват за кебапчета ...идват избори
379
3
 
10
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 11 години
Има ли значение кой е организирал протестта,уж сме недоволни ама йок сега тоя бил като оня и тия били като ония.Протестираите бе хора поне това право имате,а не само да седим и да дърляме едни други-всички се печем на един и същи огън.
378
2
 
8
 
! Отговори
BG преди 11 години
Представяте ли си и този *** изка да ни излъже.

Спонсорирани публикации