Наказанието на ромите – ще си учат уроците вкъщи!

Учениците ще бъдат преместени в самостоятелна форма на обучение
22 окт 2012 19:49,
464
Наказанието на ромите – ще си учат уроците вкъщи!
Снимка: Facebook

Тримата ученици от Професионалната гимназия по транспорт и обслужване „Георги Бенковски” в Добрич, които се изгавриха с портрети на велики българи, ще бъдат прехвърлени в индивидуална форма на обучение.

Това наказание определи  Педагогическият съвет на училището, съобщи началникът на Регионалния инспекторат по образованието Петър Петров.

Още по темата
Учителите са взели решение тримата единайсетокласници да бъдат преместени в самостоятелна форма на обучение в училището, което означава, че ще трябва да се подготвят сами по всички учебни предмети и в края на годината да се явят на изпити.

Наказанието е наложено според Правилника за прилагане на Закона за народната просвета. То е възможно най-тежкото в случая.

Преместване в друго учебно заведение не е възможно, защото на територията на Добричка област няма друга гимназия с такъв профил, поясни Петров.

Тримата роми взривиха интернет със снимка, на която позират непристойно с портретите на Васил Левски, цар Симеон I и княз Борис I.

Началникът на инспектората по-рано днес коментира, че няма данни за организирана провокация от страна на тримата, а младежите са искали да станат известни и да изпъкнат сред връстниците си.

В Комисията за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните очакват от училището да им изпратят предложение за образуване на възпитателно дело в Детската педагогическа стая и за вземане на възпитателни мерки спрямо тримата ученици

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


464
Още по темата: Добричромиистория
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...между другото самите *** на снимката не ме дразнят толкова колкото хората които са позволявали подобни действия. Te са истинските бандити.
27
0
 
12
 
! Отговори
справедливост ли ?!? преди 11 години
Абе тия 'горе' или не виждат проблема щото толкова са се главозамаяли или не искат да го видят защото...идват избори и да не си развалят добрите отношения с еРекторалните единици предпочитат да потулят проблема--- както всички проблеми с *** до сега.Къде е справедливото наказание за гаврата с историята ни? Къде са справедливите наказания за изнасилванията и кражбите? Какво се случва в крайна сметка?!Ако това бяха българи,а не *** сигурно щяха до 9то коляно да ги съдят и назидават...
26
0
 
20
 
! Отговори
Ицо преди 11 години
Я някой от по-възрастните да каже какво би станало с тримата *** ако бяха си свършили простотията по времето бай Тошо. Милицията как щеше да постъпи с тях?
25
0
 
18
 
! Отговори
муми преди 11 години
Абе защо направо не им дадете дипломите в аванс за наказание, вместо да си губят времето още една година в правене на *** шаржове с портрети на личности, изучавани по история на България. После ги назначете за шофьори в градския транспорт обслужващ пазарджишкото Столипиново за наказание на тях и на дружките им поели по бойния път на салафистката слава.
24
1
 
30
 
! Отговори
Дудук преди 11 години
Дайте да направим подписка срещу скапаните даскали, дето само за заплатит ламтят, а *** им в 11 клас не знаят български и не познават Левски. Уууууууууууууууу! Съд за директорката.
23
0
 
20
 
! Отговори
Дудуци преди 11 години
Те във фалшивото училище не са си научили уроците,та вкъщи ли?Изобщо,има ли такова наказание в НК-"учене в къщи"?!!! Пак ни а...аха в очите.
22
1
 
16
 
! Отговори
Българин преди 11 години
В Германия вдигали паметник на избитите *** от Хитлеровия режим,кога ли ще вдигнем паметник във България на този Държавник който сложи тази *** *** на мястото й
21
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ясно беше,че всичко ще се размине с тотална безнаказаност...утре ка ви пик*ят на главите да не се чудите....
20
2
 
18
 
! Отговори
Дудук преди 11 години
СМЪРТ .... ама не за мангалметата маймунки, а за мръсната директорка и учителите, които са допуснали тези неграмотни и мънкащи български *** да достигнат до 11 клас. Алчните даскали им се приискало повечко *** от делегираните бюджети и никого вече не връщат да повтаря. *** са си животинки и толкова могат, НИЕ СМЕ *** , дето позволяваме всичко това. Увеличение за заплатките от 2013 им се приискало на некадърните даскали. А тоя *** ще вземе книжка и ще ни гази.
19
0
 
9
 
! Отговори
ES преди 11 години
Bulgarskiqt narod ime e otredil drugo nakazanie:)!
18
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А НА УЧИТЕЛИТЕ, КОЙТО СА ИМ ПРЕПОДАВАЛИ ДОСЕГА И НЕ СА ГИ НАУЧИЛИ НА НИЩО, А СА ГИ ПУСКАЛИ КЛАС СЛЕД КЛАС, КАКВО НАКАЗАНИЕ СА НАЛОЖИЛИ?
17
0
 
5
 
! Отговори
monah681 преди 11 години
::-)) men smyah me hvashta...Individualno obuchenie e forma na obuchenie v sportnite uchilishta v BG,za da mogat sportistite da sa naspani,otpochinali za trenirovachnia rejim.Tova e mechta za vsyako momche ili momiche v sportnoto.....A otnosno tia haimani....sa dali pari
16
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво се учудвате. ГЕРБ узакониха *** и анти-българщината в държавата. Продадоха ни на ромските барони, американците и Мосад. Плодовете на тази политика видяхте в Бургас и на снимката.
15
0
 
37
 
! Отговори
Кан Крум Велики преди 11 години
Наказанието трябва да бъде много по-сурово като например затвор. В други страни за такова нещо престъпниците увисват на въжето. Това е подигравка с целия български народ и държава, с българската история и националните ни герои. На тези престъпници трябва да им се отнеме българското гражданство и паспорт. Да бъдат депортирани обратно в прародината им Бангладеш.
14
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви уроци, бе, мислите ли че тези си учат уроците...мале, мале..това си е стимулиране за по-сериозни престъпления в бъдеще
13
1
 
26
 
! Отговори
bobi преди 11 години
Само въжето насред площада, друго не ги оправя.Срам
12
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наказанието на ромите 10 дена на карибите all inclusivecongratulations
11
0
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Както Уволняват Работници Дисциплинарно,така и тези *** да бъдат изключен,иначе след два месеца отново ще бъдат в това Училище
10
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
те не са виновни управляващите са виновни
9
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гарантирано от ГЕРБ.Гласувайте за ГЕРБ.