Княгиня Калина поиска BG паспорт от Борисов

Малкият Симеон-Хасан също ще взима гражданство
1 фев 2013 15:30,
319
Княгиня Калина поиска BG паспорт от Борисов
Княгиня Калина и Бойко Борисов. Снимка: МС

Дъщерята на Симеон Сакскобургготски княгиня Калина поиска да вземе български паспорт. Тя се надява и синът й Симеон-Хасан също да получи българско гражданство.

Княгиня Калина обяви днес намеренията си на среща в МС с премиера Бойко Борисов.

Пред него тя  е изявила и желанието си да се състезава за страната ни в турнири по конен спорт.

На срещата в Министерския съвет са присъствали още съпругът на Калина – Антонио Хосе Китин Муньос Валкарсел, правосъдният министър Диана Ковачева и началникът на политическия кабинет на премиера - Румяна Бъчварова.

Калина и Китин Муньос от години живеят в Мароко. Синът им Симеон-Хасан е кръстен на дядо си и на неговия близък приятел, покойния крал на Мароко Хасан Втори.

Единайстият внук на Симеон Сакскобургготски се роди в България на 14 март 2007 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тая пръ*ла има по-далечна цел, я в политика ще се увира, я "бащини" имоти ще владее.Бъкел на български не знае!Пък и малкото - да е живо и здраво - Симеон, добре! Ама защо и Хасан - на мароканския крал, на татя му *** приятеля!Боже, пази България!....За колко ли време ще й дадат гражданство, а? Като деца от смесени бракове, родени тук, чакат с години!ББ ще върне жеста на "ракетата носител" дЕдо Симо Кобургорски!
142
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 174А ти какво търсиш м.. си тука?
141
0
 
1
 
! Отговори
Антонио преди 11 години
До DO 160 ...всеки има опция да пише на кирилица. И на арабски и на китайски можеш,
140
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей много омраза тука, ама не към правилните хора.Фердинанд е единственият български владетел влизал в Солун. Обвинявате го, че е нападнал сърби и гърци едновременно, а знаете ли, че българското общество тогава би погледнало на всяка отстъпка от Македония като национално предателство (не оправдавам самото нападение).Борис ни отървава с минимални отстъпки в съюза с Германия (300 000 армия чака на Дунава), не участваме на източния фронт, вдига глас за евреите...В катастрофи ни били вкарвали, хах
139
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
161. Абе Антонио, Гърците са наричали всички варвари .Но първи са признали Българската държава на север от Дунав. Българите са отблъсквали Хазарите и фактически са пазили северната граница на Византия ! После са били принудени да признаят и Дунавска България в 681.
138
3
 
2
 
! Отговори
До 164 преди 11 години
Ти сигурен ли си, че си българин? Да не се окаже, че си рода на княгинята, тогава ще пееш май друго по форумите! На думи сте много силни!
137
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
E,KAK ? NALI I MALKOTO K.PELENCE SHTE STAVA CAR
136
2
 
5
 
! Отговори
Korsar преди 11 години
Sigurno sa ostanali oshte imoti za vzemane,che Diado podgotvia vnuka za badeshti bitki.
135
5
 
14
 
! Отговори
iUJ преди 11 години
Тая мумия дет не знае български и се е свързала с резания шмайзер хасан да взима косовско гражданство и хич да не ми се пише княгиня
134
3
 
3
 
! Отговори
Ама преди 11 години
Тез влюбени ли са?Пък бат Бойко бил само уж охранител на царя.Глей го ти мискинина!!!
133
3
 
2
 
! Отговори
Чичко-боричко преди 11 години
Чичко-боричко, що си хванал таз кака?Както казва чичко Яне Янев, я хвани автомата.По ще ти отива.
132
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви българи са мадридския хитрец и потомството му,бе Господи!Само изтрещял от глупост народ може да счита този изтърсак за свой цар,човек без нито един АТОМ българска кръв!А този народ е родил Левски,Ботев и т.н.Та за това и сега ни управлява един мутрообразен де.ил,учил "занаята" от правешкия де.ил!
131
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко Бибитков ,пък,к,во общо може да има с Тодор Живков,той -бай Тошо си беше голям държавник и политик и България просперираше по негово време,а тоя *** е един ***,самовлюбен мутраген прочел една единствена книга през живота си -Винету и плюскал да му порасне врата дебел филии с мас ,при Тодор Живков имаше държава ,при тоя урунгел я закрихме държавата !!!
130
3
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
СИМЕОН-ХАСАН!!! ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК!!!??? НА НОВАТА ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ!!!???НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ ПО-ВЕЧЕ ЗА ТОЗИ ЛЪЖЕЦАР!!! ИСКАМ ДА СЕ ИЗТРИЕ ОТ УЧЕБНИЦИТЕ ЗА ИСТОРИЯ! ИЛИ ДА СЕ ЗАПИШЕ, ЧЕ ТОЙ И ДЯДО МУ СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ НА БЪЛГАРИЯ! А СЕГА ПОДГОТВЯТ ВНУК МУ ДА НИ ДОВЪРШИ!!! ЯВНО, ЧЕ СЕ ПРЕДАВА ПРЕЗ ПОКОЛЕНИЕ!!!
129
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Антонио, ти си безродник и национален предател.
128
4
 
3
 
! Отговори
Няма лошо преди 11 години
Нека, стига само калашници - малашници. На тази ще и трябват шофьор, чистачки, гледачи за конете, море за мореплаване на зетът и т.н. все работна ръка.Ако доведе и Анджелина - супер. И Бекъм да доведе.
127
7
 
6
 
! Отговори
Антонио преди 11 години
Колко българи отидоха в испания когато беше добре, е.ахте ***.ката на държавата и сега не ги искаме княгините, е ако тя не дойде някой ще й работи имотите, мързелива завистлива , миризлива *** сте. Фалшиво племе сте, гърците когато чуят за българи ги наричат варвари или диваци. Сега разбирам защо е така.
126
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 158Обида е такъв *** да се нарич цар. А ти се научи да пишеш на кирилица, защото в случая точно ти нарушаваш правилата на сайта.
125
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Майкъл Джексън?!
124
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Княгиня Калина поиска BG паспорт от БорисовМалкият Симеон-Хасан също ще взима гражданство"Не, не ,не ,неееее..... Ненаяде се тази фамилия....