Княгиня Калина поиска BG паспорт от Борисов

Малкият Симеон-Хасан също ще взима гражданство
1 фев 2013 15:30,
319
Княгиня Калина поиска BG паспорт от Борисов
Княгиня Калина и Бойко Борисов. Снимка: МС

Дъщерята на Симеон Сакскобургготски княгиня Калина поиска да вземе български паспорт. Тя се надява и синът й Симеон-Хасан също да получи българско гражданство.

Княгиня Калина обяви днес намеренията си на среща в МС с премиера Бойко Борисов.

Пред него тя  е изявила и желанието си да се състезава за страната ни в турнири по конен спорт.

На срещата в Министерския съвет са присъствали още съпругът на Калина – Антонио Хосе Китин Муньос Валкарсел, правосъдният министър Диана Ковачева и началникът на политическия кабинет на премиера - Румяна Бъчварова.

Калина и Китин Муньос от години живеят в Мароко. Синът им Симеон-Хасан е кръстен на дядо си и на неговия близък приятел, покойния крал на Мароко Хасан Втори.

Единайстият внук на Симеон Сакскобургготски се роди в България на 14 март 2007 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ти си абсурден бе! Има ли по-завистливо племе от българите бе!
122
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и...ако ни турнат цар/ица , няма да имаме президент.
121
11
 
8
 
! Отговори
Ъпсурд преди 11 години
Абе, Вие които плюете по българите какви българи сте? То е ясно, че сте били под османско, но след като чета *** Ви коментари, не е трябвало да се освобождавате, нито от гръцко, нито от турско, руско и немско да изброявам ли още? Не искате ***, турци, българи, руснаци, македонци, гърци, арменци, немци, бойко, сергей, тошо...и т.н. Какво искате? Някой може ли да напише какво иска? Лижите задниците и на американците, хубава държава глупав народ! Какво значение има едно име? *** сте!
120
3
 
11
 
! Отговори
ще съжалява преди 11 години
тази, " княгиня ", защото се задава глад в Испания, а тук поради поголовната сеч на баща й- суша ! Гладен се издържа- 30 дни, жаден- 3 !!! Скапана, прокълната и фалшива " държава " е това Бг !!!
119
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Ами...Че какво направи тоя *** цар?Взе си имотите,без да му пука,че преди 1989 Кеворк го интервюира в Мадрид и заяви,че няма никакви претенции към България.Това е един лъжец и страхливец!
118
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като е родила синът си в България , винаги може да му вземе паспорт. Какви са тези изхвърляния и какво иска друго ? Борисов ще и ги връчи тържествено !
117
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Царят беше марионетка и единственото, което успя да постигне през жалкия си мандат, е да си върне имотите и изсече сумати гори.Тази на снимката е резултат от кръвосмешение между йетита. На животни гражданство няма да предоставяме - стига им и една ветеринарна книжка и да са обезпаразитени.
116
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе тоя цар се оказа един измамник.Сега и поколението си пробутва за да ни стриже.Ай сиктир!
115
19
 
8
 
! Отговори
Ами... преди 11 години
Ами Царя няма за какво да го винят.Само можем да мечтаем за времената,когато той управляваше.А сега е мизерия и ужас.Още навремето казвах,че ще плачем за Царя,ама не вярвахте.
114
6
 
11
 
! Отговори
Истина преди 11 години
Симеон чак и Хасан! Баси ***!
113
9
 
6
 
! Отговори
под сурдинка преди 11 години
Станишев бил много обиден, че не са го поканили на това мило тържество и затова цял ден бил нервозен в парламента. Щял да се оплаче на верния си ортак царя, че е бил пренебрегнат.
112
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие не сте ли забелязали, че Боко Тодорживков никога не е нападал Симеон Кобурга, че е виновен за нещо ? Все Костов и Станишев са виновни !
111
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама нали Боко бе отпуска.Така казаха от трибуната на народното събрание.Кой лъже Боко или Цачева???
110
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заедно с паспорта да и харижат и един дворец, ако въобще е останал.
109
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пишете му фамилията правилно !!!! Той е Бойко Тодорживков !!!!
108
13
 
10
 
! Отговори
достоен преди 11 години
Симеон-Хасан не е по-лошо име от Рая,***,Ния и прочее имена.А Царя и семейството му са по-българи от всички плюещи по тях ***.За разлика от всички останали политици Царя само е давал на България(на софиянци дари цял парк).Имотите,които си върна са си негови,заграбени от комунистите(сещате ли се...частна собственост).Защо плюете по него.Защото сякаш някога сте живели по-добре отколкото в периода 2001-2005-та? Кога е имало по-високи доходи и по-добри условия за живот и бизнес в БГ?Никога!
107
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гавратата на Кобургите с България продължава.... След измамата "800 дни" как ви звучи в ушенцата - Симеон-Хасан ?Народе.....защо мря Левски за теб? За да имаш Хасан за цар ли?
106
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Вместо да отговаря на въпроси в Парламента,където официално е обяснено, че е в отпускбившия бодигард на бащата,урежда гражданство на дъщерята. Явно има още нещо около имотите и горите да се доурежда юридически или има някаква данъчна далавера! Още малко ще бройкаме- бивш милиционер,калинка,бивша мутра-калинка....Долнопробни циркове!
105
1
 
5
 
! Отговори
antracit преди 11 години
До пъпкХе хе хе хе ....още ме държи смешката ....пак зад този цирк има пъклен замисъл ..сигурен съм.
104
2
 
7
 
! Отговори
Хой преди 11 години
Доста време ми отне, докато разбера на кого ми напомня тая Калина и накрая се сетих - едно към едно прилича на главнодействащата *** от "Планетата на маймуните"