Родствени връзки свързват атентаторите с Хизбула

Цветанов: Делото "Буда" не оказва влияние върху управлението на ГЕРБ
Обновена: 8 фев 2013 22:43 | 8 фев 2013 22:36,
230
Родствени връзки свързват атентаторите с Хизбула
Снимка: БТА

Има родствени връзки на свързаните с атентата в Бургас лица от Канада и Австралия, които показват, че двамата са имали контакти с Хизбула. Това заяви в програмата "Панорама" на БНТ вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов

В първите дни след атентата имаше държави, които излязоха с предположението за принадлежност на „Хизбула” към този акт. Българското правителството не се придържаше към изказаните тези, но от средата на януари тази година можем спокойно да потвърдим това, което беше формулирано от мен на Консултативния съвет, подчерта Цветанов.

България винаги е имала балансирана политика и е била национално отговорна и традиционно с държави като Ливан сме имали добри отношения. Това, което се случи в България, е факт, че няма държава, която може да се счита за застрахована срещу такова посегателство, затова сме обединили всички се усилия с нашите евроатлантически партньори да стигнем докрай колкото е възможно по-бързо, изтъкна вицепремиерът.

Нека не приемаме тази атака като атака срещу България, това е атака срещу Европейския съюз, срещу граждани на Израел, които бяха на туризъм в България, призова той.

„Посещението ми в САЩ не беше с цел да бъда убеден, че групировката „Хизбула“ е замесена. Натиск върху нас не е имало от нито една държава. Единствено опозицията се опита да окаже някакъв натиск.“, уточни Цветанов.

Той коментира и разразилия се скандал около досието на агент „Буда“. "Делото „Буда“, което заема доста от времето в последните дни, не оказва абсолютно никакво влияние в управлението на политическа партия ГЕРБ. Обществото вече се наслуша на подобни компромати и атаки. Ние вече сме виждали подобни хитрини от опозицията преди изборите.“, заключи Цветан Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
0
 
12
 
! Отговори
Родственик преди 11 години
Родствени връзки водели до заключение,че и самите лица са такива?!?Ха-ха-ха!!!По същата логика в България всички трябва да сме осъдени-все някой е роднина на мафиот :-)
158
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДЕЛОТО "ФАТИК", СЪЩО Е НА БАЗАТА НА "ЛИВАНСКАТА ВРЪЗКА"----ТАМ СА "ХИЗБУЛА"!БКП/бсп , НЕ ЖЕЛАЕ ДА СИ РАЗВАЛЯ ДАЛАВЕРАТА С ЛИВАН И "ХИЗБУЛА"----ЗАЩОТО ТАМ СЕ ИЗНЕСОХА "ПАРИТЕ НА ПРЕХОДА" ОТ БЪЛГАРИТЕ!УРИНАТОРА --ЗНАЕ ПРЕКРАСНО ТОВА!!!!ЗАТОВА И сърГЕЙ МУСЛИМ ---СЕ ПРАВИ НА ГОВОРИТЕЛ ПО "АЛДЖАЗИРА "-ТВ!ПРИ КОМУНИСТИТЕ--НЯМА СЛУЧАЙНИ НЕЩА!!!!!
157
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Родствени връзки свързват атентаторите с ХизбулаTova e neseriozno, edna iranska familia e okolo 500 choveka, a i tehnite rodnini stavat hilqdi.Posle tova sa kanadez i avstraliez, moje i da nqmat nikakuv kontakt s Iran.
156
3
 
3
 
! Отговори
дзвер преди 11 години
Модераторе, прати помощ чрез 112 на БЪЛГАРИН-186...Не трябва да стоим безучастни към проблемите му...
155
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЧЕ СЕ ***, *** СЕ! ЧЕ СЕ РАЗМИРИСА, РАЗМИРИ СА СЕ! АМА СЕГА ЗАМАЗВАНЕТО Е ДОСТА МАЗНО И МАЙ ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ТЕЗИ МАЛОУМЩИНИ ДЕТО СЕ ТИРАЖИРАТ НА ВСЯКЪДЕ. ФАКТ Е ЧЕ НИТО ПРЕЗИДЕНТА НА РБЪЛГАРИЯ, НИТО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СА СЪГЛАСНИ ДА СЕ ГОВОРЯТ ТАКИВА ТЪПОТИИ. СРАМММ ЗА БЪЛГАРИЯ Е ТОВА УПРАВЛЕНИЕ!
154
3
 
2
 
! Отговори
незаинтересован преди 11 години
До Заинтересован Изглежда, че със сигурност си заинтересован, обаче едва ли информиран! Независимо, че по всичко личи се чустваш такъв! За това не се изказвай като последна инстанция, форума не е партийно събрание, нито шоуто на Слави!
153
20
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРИН! преди 11 години
ДОЛУ , ЧЕРВЕНАТА ФЕОДАЛНО -КРИМИНАЛНА ПОЛИТИЧЕСКА КАСТА НА "ФАЛШИВИЯ ПРЕХОД"!ДОЛУ ПРОДАЖНИТЕ ЧЕРВЕНИ МЕДИИ!ДА НАТИРИМ ЧЕРВЕНИТЕ МАЙМУНИ В СИБИР!ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
152
0
 
1
 
! Отговори
Цецо преди 11 години
До номер 16:Това пък откъде го измисли?
151
4
 
1
 
! Отговори
Заинтересован преди 11 години
До НезаинтересованА ти, скъпи приятелю, очевидно си от инертната, но многобройна каста вечно недовони критикари, които освен да политиканстват в кварталната кръчма, или в случая - нейния аналог - форума, и да чакат някой друг да им свърши работата, друго не правят.
150
0
 
8
 
! Отговори
ттт преди 11 години
Родствени връзки значи. Осама имаше родствени връзки с краля на Саудитска Арабия.
149
0
 
4
 
! Отговори
Незаинтересован преди 11 години
До ЗаинтересованКой какво и колко владее не е нужно да се обяснява! Всички сме го видели през годините и по поръчковите новинарски медии, скечове и прочее мръсотии на феодално-криминалната каста на БГ, наречена политичекса класа на прехода!
148
7
 
5
 
! Отговори
сърГЕЙ МУСЛИМ преди 11 години
...ЛЮБИМЕЦА НА АРАБСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ---"АЛДЖАЗИРА" С ЧЕРВЕНАТА ХАЛКА!"сърГЕЙ МУСЛИМ ----НОВАТА "АРАБСКА РАДОСТ"!
147
5
 
8
 
! Отговори
Заинтересован преди 11 години
До Гаварит МаскваСкъпи приятелю, от лексиката и семантиката ти личи, че си добре подготвен, за едно нещо, в което явно трябва да си професионалист, за да те приемат в редовете на ГЕРБ - осирането. Това го владеете до съвършенство. Хубав ден.
146
12
 
4
 
! Отговори
Гаварит Масква преди 11 години
***, отворихте ли халката за Хисбулата?От коалиционния партньор взехте ли чалмата?Сега темане на Масквата за да има заплата и право в гората!Да ви с*ра на главата!
145
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
VINOVNI SME SI NIE ZASHTOTO IZBRAHME OLIGOFRENI DA NI VODQT DARJAVATA .A TOZI NA SNIMKATA NQMAM DUMI OT PROSTASHKOTO MU IZRAJENIE NAGAL GNUSEN LAJEC .
144
1
 
1
 
! Отговори
А кой да говори 175 преди 11 години
...."ШИВАЧА" на руски долни *** и партенки , ли...???Твоите *** ,здрави ли са?
143
0
 
1
 
! Отговори
В Америка преди 11 години
Защо никой не коментира тия глупости - какво България съобщава за разследването . Не споменават Ливан въобще. Това ,което обсъждат в Конгреса е положението в Сирия ?Републиканците обвиняват Обама, че не се е намесил миналата година ?Отговорът на Джон Кери ( новият стеит секретар ) е , че в Сирия се внася достатъчно оръжие , и кризата няма да се разреши , а се задълбочава ,и още повече бежанци отиват в Турция ..
142
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Samo go poglednete ...... Fizkulturnik govori za teroristichni organizacii :D :D
141
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А , ДЕЛОТО "ФАТИК".....НЕ Е ЛИ СВЪРЗАНО С ХИЗБУЛА...???ЗАЩО УРИНАТОРА , СЕ ПРАВИ НА УТРЕПАНА КОКОШКА--НАЛИ , С "ЛИВАНСКАТА ВРЪЗКА" ИЗНЕСОХА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ??!!!ЗАТОВА ,ДРУГАРИТЕ ОТ ***-20 РЕВАТ ,ЧЕ СМЕ ОБЯВИЛИ "ХИСБУЛА" ЗА АТЕНТАТОР--РАЗВАЛЯ ИМ СЕ ДАЛАВЕРАТА С ИСЛАМО-ЛЕВИЧАРИТЕ !ТАМ ГИ СТЕГА ЧЕПИКА ,ДРУТАРИТЕ!!!!
140
3
 
13
 
! Отговори
дядо преди 11 години
Не злобейте против човечеца,той толкова може,просто когато Господ раздавал акъл,той бил при кумецо за апартаменти!