Родствени връзки свързват атентаторите с Хизбула

Цветанов: Делото "Буда" не оказва влияние върху управлението на ГЕРБ
Обновена: 8 фев 2013 22:43 | 8 фев 2013 22:36,
230
Родствени връзки свързват атентаторите с Хизбула
Снимка: БТА

Има родствени връзки на свързаните с атентата в Бургас лица от Канада и Австралия, които показват, че двамата са имали контакти с Хизбула. Това заяви в програмата "Панорама" на БНТ вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов

В първите дни след атентата имаше държави, които излязоха с предположението за принадлежност на „Хизбула” към този акт. Българското правителството не се придържаше към изказаните тези, но от средата на януари тази година можем спокойно да потвърдим това, което беше формулирано от мен на Консултативния съвет, подчерта Цветанов.

България винаги е имала балансирана политика и е била национално отговорна и традиционно с държави като Ливан сме имали добри отношения. Това, което се случи в България, е факт, че няма държава, която може да се счита за застрахована срещу такова посегателство, затова сме обединили всички се усилия с нашите евроатлантически партньори да стигнем докрай колкото е възможно по-бързо, изтъкна вицепремиерът.

Нека не приемаме тази атака като атака срещу България, това е атака срещу Европейския съюз, срещу граждани на Израел, които бяха на туризъм в България, призова той.

„Посещението ми в САЩ не беше с цел да бъда убеден, че групировката „Хизбула“ е замесена. Натиск върху нас не е имало от нито една държава. Единствено опозицията се опита да окаже някакъв натиск.“, уточни Цветанов.

Той коментира и разразилия се скандал около досието на агент „Буда“. "Делото „Буда“, което заема доста от времето в последните дни, не оказва абсолютно никакво влияние в управлението на политическа партия ГЕРБ. Обществото вече се наслуша на подобни компромати и атаки. Ние вече сме виждали подобни хитрини от опозицията преди изборите.“, заключи Цветан Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
7
 
18
 
! Отговори
Мдда преди 11 години
ПУСКАТ В ПОНЕДЕЛНИК РАЗТЪРСВАЩ ДОКУМЕНТ ЗА БОЙКО БОРИСОВ, ЩЕ БЪДЕ КАЧЕН НА УИКИЛИЙКС.
18
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Последните 60 год, БГ няма национално отговорна политика. Последните 20 съвсем няма.Доказателството е качеството на живот в страната.
17
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека не приемаме тази атака като атака срещу България, това е атака срещу Европейския съюз, срещу граждани на Израел, които бяха на туризъм в България, призова той.....ЦЕЛТА е ПРОСТА в МОМЕНТА БРИКЕТА и ЕВРЕЙТЕ оказват натиск върху ЕС-страните , като България бе използвана в тази ДЕМАГОГИЯ срещу ИРАН.........да ни е честит КОНФЛИКТА
16
7
 
25
 
! Отговори
пирон в ковчега преди 11 години
Цецо закова поредния пирон в ковчега на ЕТ "герб-буда"!
15
4
 
6
 
! Отговори
Dino преди 11 години
Az vi nenavijdam gadni mafiozi.Zaradi vas mrazia i Balgariia.Zaradi vas i vsichki,kato vas jiveia v chujbina.Boiko da go ***!
14
0
 
18
 
! Отговори
даааа преди 11 години
Всяко обяснение води до съмнение!!!
13
4
 
25
 
! Отговори
как вървят апартамен преди 11 години
Цецо, как вървят апартаментите на пазара? По роднинска линия?
12
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каквото иска да говори за разработката на криминално проявеното лице ББ, да отричат, да говорят за компромати за някакви сили които са против тях. Но да отговори защо са взривили джипа на Цветелина. Сигурно е тъй на майтап, просто за разнообразие . Не знае ли на кой взривяваха джиповете по това време и какво искаха да кажат с това определени групировки. Щом не се отразява на ГЕРБ делото БУДА , толкова зле за българския народ. Ще си го водят за носа още дълго време и ще се чудят къде се намират.
11
1
 
14
 
! Отговори
с български документ преди 11 години
Много е вероятно, бургаските атентатори да са израелски агенти. Израел има договорки със съответните страни за изработка на истински канадски, австралийски, британски, ирландски, френски и германски паспорти. За агентите си убийци. Такива паспорти имаха и израелците - убийци на палестинеца Махмуд ал Мабхух, преди две години в хотел в Дубай. Може би агент Буда вече ги снабдява и с български документи.
10
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мутри, не ви вярваме!
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СИМО пита: Дали нашите политици ги подкупват, или чисто и просто си ги изнудват?(по сребърна линия)
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този на повечето снимки гледа в точка като дрогиран.
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Той коментира и разразилия се скандал около досието на агент Буда. "Делото Буда, което заема доста от времето в последните дни, не оказва абсолютно никакво влияние в управлението на политическа партия ГЕРБ. Тва баш не е така . Не е толкова важно досието на агент " Буда" а тва на ДОН "Буда" - справка биволъ.
6
2
 
10
 
! Отговори
valiant преди 11 години
Най глупавото нещо което управляващите (всички муцуни в правителството и Националния съвет за сигурност) можеше да измислят. Така е защото на тях не им пука, нали се возят в бронирани автомобили и си имат НСО. А НИЕ В МЕТРОТО ДА МУ МИСЛИМ, терористите вече са насъскани!!!
5
2
 
10
 
! Отговори
До 5 преди 11 години
По СРЕБЪРНА бе колега, по сребърна връзка;-))
4
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СТАНИШЕВ ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ПОКАНЕН НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ЛИДЕР НА ХИЗБУЛА ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СИ НАПРАВИ СЮНЕТ А НЯМА НА КАКВО.
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя не спря,да се оправдава!
2
3
 
14
 
! Отговори
До 1 преди 11 години
При Тъща си(6 на брой)
1
8
 
13
 
! Отговори
sviro преди 11 години
КГБ в Украйна, разпостраниха иформация за свой служител(двоен агент) в медииното пространство, мюсолмански терорист от Хизбола с пвсевдоним Хамстера.

Спонсорирани публикации