Юксел Кадриев спипан зад волана с 1,59 промила

"Постъпката ми е грозна и нередна", разкайва се тв водещият
1 мар 2013 07:10,
221
Юксел Кадриев спипан зад волана с 1,59 промила
Юксел Кадриев Снимка: Булфото

Тв водещият Юксел Кадриев изкара 9 часа в ареста на Първо РПУ в София, след като бе арестуван в ранни зори вчера пиян зад волана. Дрегерът показал 1,59 промила, а кръвната му проба все още не е дала резултат, пише "24 часа" в електронното си издание.

Около 4,25 часа вчера Кадриев тръгнал да излиза с колата на задна скорост от паркинга на площада пред Народното събрание и при маневрата блъснал такси.

"Сам се обадих на 112. Докато полицията дойде, шофьорът на таксито и колегите му, които ни бяха наобиколили, си тръгнаха", разказа Кадриев.

Полицаите го арестували за 24 часа, след което го завели в районното, където го държали 9 часа.

Водещият седнал в колата, след като пил, и потеглил много бавно. "Излизах от паркинга и карах с 5 км в час", обяснява той.  Затова и ударът не причинил големи щети по колите.

"Каквито и причини да имам, те изобщо не ме оправдават. Никога досега не съм си позволявал да пия, след което да карам. Но си позволих и ето какво се случи. Ужасно много съжалявам", каза Кадриев.

Той сам окачестви постъпката си като грозна и нередна и изрази готовност да понесе цялата строгост на закона.

Законът предвижда наказателна отговорност лишаване от свобода до 1 година за шофиране на автомобил със стойности на алкохола в кръвта над 1,2 промила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още по темата: Юксел Кадриев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
2
 
2
 
! Отговори
до Роксана преди 11 години
За съжаление ти никога няма да си като тях .Особено като Вежди Рашидов З
124
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само не ми е ясно защо се е обадил, то бива тъпота, но неговата е уникална.
123
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
наня,така ли ? А утре като отнесе някой твой близък пак ли така ще говориш ?
122
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
затвора от бтв веднага трябва да го уволнят, моменталически
121
3
 
6
 
! Отговори
Бонка преди 11 години
От толкова клетви за неуспех,все се хвана нещо...
120
2
 
10
 
! Отговори
пиянгур преди 11 години
До наняАко блъсне детето ви дали пак ще мислите колко е изстрадал горкия пройдоха. Ама тоя двоен стандарт беее..
119
11
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Кадриев си е добър новинар, хубави произношение и тембър има и си върши добре работата. Очевидно е направил простотия, за която съжалява и ще си понесе последствията. Останалото тук е селска клюкарщина, злорадстване и обиди за добро утро...
118
0
 
2
 
! Отговори
tatar преди 11 години
ima piyandeta koito upravlavat tseli dırjavi
117
0
 
2
 
! Отговори
3 преди 11 години
netie za pyrvi pyt nie znaem.
116
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хубаво лежал 9 часа, но не разбрахме в кое районно. Да не е това на столичната уличка "Деспот Слав" 19.
115
3
 
16
 
! Отговори
българин преди 11 години
Боже толкова си е силно сексуалното, всички женски се нахвърлили да го защитават, защото им се струва симпатичен. Същото като бойковия "чар". Толкова ли ви е слаб ангела??? Първо никога не съм карал след употреба на алкохол и дори никога не пия, въздържател съм. Второ - той е некадърник! Кое му е безупречното в професията, като постоянно бърка, прави грешки, срича и се поправя. В една нормална държава да са го уволнили поради некадърност отдавна.
114
6
 
3
 
! Отговори
ххх преди 11 години
До ПреживялАми по детски наивно е постъпил... може би вече си е осъзнал грешката и изтрезнял и решил да поеме пълната отговорност, пък каквото ще да става. Много трудно решение ако си известна личност, изисква много здрав морал.
113
15
 
5
 
! Отговори
наня преди 11 години
хахахха половината коментатори тук сигурно поне веднъж са карали пили, но тук са големи моралисти и сипят обиди и омраза за Юксел, пък за жена му, пък за Ани Салич, пък за бТВ, скоро може и за папата... Осъзнайте се малко, ходете на психолог и не мразете толкова много. Кадриев е най-обикновен човек, не е безгрешен, а в професията си е безупречен - това ме интересува мен. Личния му живот си е негова работа.
112
5
 
3
 
! Отговори
Преживял преди 11 години
Да беше бутнал някой лев на бакшиша, щеше да отърве една година без книжка...
111
8
 
9
 
! Отговори
Stilchev преди 11 години
Айде в затвора при *** си роднини!
110
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Турците са в Турция, в България са български мюсулмани..
109
6
 
8
 
! Отговори
Петров преди 11 години
да си понесе последствията - и Уволнение от бтв - не искам такъв човек да ми чете новините!Стига сме защитавали такива хора- затова сме на това дередже !
108
3
 
6
 
! Отговори
до Прасето Гошо преди 11 години
Наказанието за шофиране в нетрезво състояние постоянно се вдига и Юксел и всеки друг хванат пил си понася отговорността, без разлика от местоработата. Това, което прави разликата е дали човек е бил осъждан преди това, дали има други провинения. В случая Юксел няма, затова сигурно ще получи само няколко месеца условна. Но се вижда, че се разкайва и едва ли някога отново ще си позволи, колкото и спешно да е, да се качи пил. Ако пък го направи - присъдата тогава ще е ефективна.
107
9
 
12
 
! Отговори
българин преди 11 години
Още един пълен ***, чиято мутра се налага да гледаме всяка вечер от екрана. Боже боже дивотията и безредието е плъзнало като бацил в тази държава. Този не само, че е гей, но и кара пиян. Турски ***.
106
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като че ли всичко останолото проблеми сме решили че почнахме да критикуваме Юксел търчина дразни ни че е турчин много добре владее българския от повечето от драскачите тук по форума защо не се грижите за мафиотите на пешеходна пътека те прегазват на автобусна спирка те газят на Борисов охраната колко човека блъсна и какви наказания получиха Юксел сам си признава и се обажда на полицията че блиснал такси.Колко души от вас ще направи тази постъпка.Човека казва че съжелаява за алкохола си.