Юксел Кадриев спипан зад волана с 1,59 промила

"Постъпката ми е грозна и нередна", разкайва се тв водещият
1 мар 2013 07:10,
221
Юксел Кадриев спипан зад волана с 1,59 промила
Юксел Кадриев Снимка: Булфото

Тв водещият Юксел Кадриев изкара 9 часа в ареста на Първо РПУ в София, след като бе арестуван в ранни зори вчера пиян зад волана. Дрегерът показал 1,59 промила, а кръвната му проба все още не е дала резултат, пише "24 часа" в електронното си издание.

Около 4,25 часа вчера Кадриев тръгнал да излиза с колата на задна скорост от паркинга на площада пред Народното събрание и при маневрата блъснал такси.

"Сам се обадих на 112. Докато полицията дойде, шофьорът на таксито и колегите му, които ни бяха наобиколили, си тръгнаха", разказа Кадриев.

Полицаите го арестували за 24 часа, след което го завели в районното, където го държали 9 часа.

Водещият седнал в колата, след като пил, и потеглил много бавно. "Излизах от паркинга и карах с 5 км в час", обяснява той.  Затова и ударът не причинил големи щети по колите.

"Каквито и причини да имам, те изобщо не ме оправдават. Никога досега не съм си позволявал да пия, след което да карам. Но си позволих и ето какво се случи. Ужасно много съжалявам", каза Кадриев.

Той сам окачестви постъпката си като грозна и нередна и изрази готовност да понесе цялата строгост на закона.

Законът предвижда наказателна отговорност лишаване от свобода до 1 година за шофиране на автомобил със стойности на алкохола в кръвта над 1,2 промила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още по темата: Юксел Кадриев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
3
 
9
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 11 години
За сядане зад волана с аколкохол над 1.2 промила трябва да се налага ефективна присъда затвор независимо дали си в чистотата или в телевизията. Обяснете на родителите на 6 те загинали деца в Симеоновград как нищо чак толкова не е станало . Защото ако сега не е станало там тогава с техните деца е станало. Да те хванат прехвърлил с една бира позволеното е едно айде не си преценил. Но да седнеш пиян като *** или яко подпийнал зад волана си е съзнателно нарушване на закона и прошка не трябва да има.
104
1
 
10
 
! Отговори
ясен си ни преди 11 години
със сигурност ще нагласят кръвната проба да е по 1.20 да не го съдят.....все пак сме БГ
103
7
 
3
 
! Отговори
адвокат преди 11 години
Юксел ще си отнесе условната присъда без съмнение. Признава се за виновен и се разкайва за поведението си, не мисля че и ние допълнително трябва да го съдим. Това че е водещ нищо не означава и в договора и длъжностната му характеристика едва ли пише, че трябва да е пример за подражание и в личния си живот. Истината е, че такива неща просто понякога се случват и трябва да си поемем отговорността за тях, но не и да заклеймяваме, когато се случи на някой друг.
102
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ууу бре шашкън Кадриев!
101
1
 
9
 
! Отговори
Атака преди 11 години
Всички са безнаказани в таз държава!Е затова са протестите - няма справедливост!
100
6
 
10
 
! Отговори
тцтцтц преди 11 години
Само това чакате, за да се нахвърлите на човека, който си е казал, че се разкайва, виновен е и ще си понесе наказанието. За да се качи в колата пил може и да е имало причина, а това че сам вика полиция и не бяга от мястото също го пренебрегвате. Много й е лесно на тълпата да съди. "Който е безгрешен, нека първи хвърли камък върху й"
99
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вече няма да почва новините с "Вие сте с новините на ьТВ", а с "Вий мени уважавъти ли мъ?"
98
3
 
5
 
! Отговори
оопаааа преди 11 години
Законът предвижда наказателна отговорност лишаване от свобода до 1 година за шофиране на автомобил със стойности на алкохола в кръвта над 1,2 промила.
97
3
 
5
 
! Отговори
f преди 11 години
а аз се чудех защо срича всеки път?!
96
2
 
3
 
! Отговори
до Пич преди 11 години
като ти е омръзнало да му "гледаш изцепките", що следиш жълтите издания изобщо!?
95
1
 
5
 
! Отговори
mo преди 11 години
Ай ай ай , Шашкън , позор за българските мохамедани ! Ха ха ха
94
5
 
16
 
! Отговори
Toshko преди 11 години
Стига сте злобели, Кадриев е най-обикновен човек, който може да си прави каквото си иска, щом може да си понесе последствията. Той е просто новинар, който ви съобщава случващото се, чудо голямо, че и той като вас пие и му се е случило веднъж да седне пил и да чукне такси. И е постъпил много отговорно, повечето от нас просто биха дали стотина лева на бакшиша и биха отпрашили, а той се обадил на полицията.
93
3
 
7
 
! Отговори
весо преди 11 години
нали до вчера подкрепяше кампанията "НЕ КАРАЙ ПИЛ" ... и....??
92
1
 
5
 
! Отговори
schmatko101 преди 11 години
Пил и карал това е престъпление . Ами ако на местото на блъснатото такси имаше дете или приведен възрастен човек ? Особено старци мъкнещи кашони и какво ли не сме виждали всички! Ако беше пребил човек Юкселе какво щеше да правиш ? Сега и Цацаров неможе да помага защото му се клатят краката сериозно както и на всички твои знаини и незнаини приятели във власта . Алах дано ти прости и Евгени Минчев омилостиви амин
91
2
 
12
 
! Отговори
Bela преди 11 години
Не бъдете толкова критични. Всеки греши, няма безгрешни хора. По-важното е, че е осъзнал грешката си и дано не я повтаря.Почти всеки би избягал, чест му прави че сам е извикал полиция.
90
1
 
16
 
! Отговори
До №90 преди 11 години
Прав си.1. Дрегерът ще се окаже леко форсиран2. Юки ще да се е забавил с около половин час и повече до пробовземането3. Пробата ще поизветрее случайно преди да я парафинират4. Евентуално малка административна помощ с незначителна грешка в протоколаИ съвсем спокойно ще го докарат от 1,59 до 1,19. За справка Елена Петрова.
89
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
никога не си бил позволявал - тия на майка си ги разправяй ;) Сега са го хванали , но щом е решил карал толкова пиян значи редовно си кара пил. Просто сега за пръв път го хващат. Ако никога не си позволяваш, няма и да ти хрумне да караш като си се накъркал.
88
1
 
11
 
! Отговори
Христо преди 11 години
Според мен кръвната проба ще покажа под 1,2. Защото над 1.2 се лежи в затвора.
87
2
 
16
 
! Отговори
торашко преди 11 години
хаха сега Бтв ще застанат с поредната декларация за защита на отявлените си алкохилизирано некомпетентни служители. Вероятно Юкселчо ще бъде гост и в шоуто на дългия *** Слави Трифонов да се жалва как съжелява , но не е виновен, че таксите е спряло там.
86
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Юксел не ме интересува - така решил, тата направил. Изложи се. Ама аз БТВто не понасям..... това ми е проблемът :-)