Протестиращи очакват да им подхвърлят наркотици

Те се чувстват застрашени, кръглите маси се местят от Сливен в Пловдив
Обновена: 7 мар 2013 09:06 | 7 мар 2013 09:05,
158
Протестиращи очакват да им подхвърлят наркотици
Снимка: БТА

Кръглите маси се местят от Сливен в Пловдив. Участващи и организатори на протестите се чувстват застрашени и очакват постановки с подмятане на наркотици. Това заяви Янко Петров, един от организаторите на протестите срещу монополите. „Сменихме локацията заради вчерашните изказвания на Цветанов”, заяви той пред bTV.

Вчера вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов заяви относно протестиращите, че „в първите редици колегите ги познават като интересни – свързани с наркоразпространение. Не бих искал да конкретизирам. От 50 човека, които се възприемат като лидери, около 49% са допир с нарушение."

Още по темата
Петров коментира, че хората се чувстват застрашени и очакват постановки с подмятане на наркотици.

„Преди е работено по този начин, страхуваме се да не ни подхвърли някой нещо”, заяви организаторът и допълни, че дори гледат да си паркират колите на осветени места.

„Нека министърът да говори с факти. Започна следенето на колите, правят проверки къде как се събираме, светят с фенерче, има един мерцедес – четири двойки, поздравявам ги момчетата, другия път да дойдат да пием кафе. Където и да отидем, той е все пред заведението“, разказа още Петров.

Той коментира и отказа на Народното събрание да обсъди и приеме Изборния кодекс, за което протестиращите настояваха и дори опитаха да барикадират депутатите вътре в сградата.

По думите му народните представители допълнително се дискредитират пред обществото по този начин. „Това ще нагнети напрежение в следващите месеци”, смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още по темата: протестиЯнко Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега всички протестират за онова което загубихме преди 23 г
29
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ангел Славчев , координатор на младежкия клуб към Националното движение Русофили, горещ защитник на Паметника на съветската армия, активист в битката срещу шистовия газ и застъпник на легализацията на дрогата. Дончо Дудев, член на софийската организация на партията Нова сила, подкрепила кандидатурата на Алексей Петров за президент на България.Близкия до Трактора Петър Кудров, един от водачите на протестите в Пловдив.Другия войвода в Пловдив от Че Гевара.Иначе казано тече процес
28
3
 
5
 
! Отговори
ДО28 преди 11 години
До Анонимен.Пич, те сметките за ток винаги са идвали така както червената мафия не е спряла да ограбва
27
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При нови високи сметки за ток няма опасност да подхвърлят наркотици на тълпата, тъй като хората ще са толкова много, че управляващите пак ще се скрият в болницата.
26
5
 
6
 
! Отговори
до 4 преди 11 години
Е защо да не се притеснява? ако теб някой иска да те вкара в затвора без вина, няма ли да се притесняваш ?! Но.. това си заслужаваме... по-ниски от тревата и по форумите...
25
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И ПАК НЯМА РАБОТА
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПАК ИДВАТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОКА
23
1
 
5
 
! Отговори
До 17 преди 11 години
"На запад никой политик няма да спекулира с това, че някой някъде е записан за нещо в полицията или пък, че има полицейска снимка с номер пред гърдите." Айде, бе! Защото в УСА нямаше спекулации покрай Клинтън и Обама, че пушили пушилист в унишерситета. Та после излизат да се обясняват кой бил гълтал и кой - не!
22
4
 
11
 
! Отговори
Цвъ Цвъ преди 11 години
Сега да не искате да тръгна да арестувам лицата, които съм видял, работата ми е да стоя с ръце в джобовете и да коментирам, същото бих правил и ако лъжех за присъствието на въпросните лица на протеста.
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И така и не разбрахте,че става дума за геополитика...Белене,тройния шлем,Мариците...Къде е Р.Овч?А пък Трактора е на всеки километър?
20
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Политическите постановки са жалки, лесно предвидими и прозрачни, доказателство, че ни управляват нискоинтелигентни простаци.
19
8
 
14
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
С това изявление на този Янко за последен път се убеждавам ,че яхнаха протеста червените маймуни.Хората излезнаха на улицата за тока,водата.социалния статус на българите,срещу политиците на прехода,а то какво излезе.Янко да е спокоен няма да им подхвърлят наркотици кукловодите ще им дадат,за това най ги боли ,орязаха им паричките за касата.
18
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този Янко от коя партия е?И той ли е от СИЛА на Алексей Петров или от комунистите на Че Гевара?Те повечето лидери все от там са.Скакво тези хора се препитават след като цял; ден са или по протести или по организацията им?И как мислят с колбасарското си образование да управляват държава?
17
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До СТРАНДЖАТА Със стари брантии-нов б.рдак!
16
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БЪЛГАРИЯ ТЪПЧЕ НА ЕДНО МЯСТО
15
7
 
24
 
! Отговори
До 13 преди 11 години
Егати смешника-изкара че 100 хиляди протестиращи всички са пубертети и наркомани.Я се скрий и да пишеш простотии -паднахте в канала,развалиха ви се далаверите.Сигурно много те е яд,затова смени политиката иначе си в канала
14
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СЕГА ВИНОВНИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ
13
3
 
16
 
! Отговори
Трябва да престане преди 11 години
Някой трябва да сложи ред и да се престане със спекулациите с "вътрешна информация" от полицейските регистри. На запад никой политик няма да спекулира с това, че някой някъде е записан за нещо в полицията или пък, че има полицейска снимка с номер пред гърдите. Просто защото това нищо не означава, ако човекът не е осъден за конкретно престъпление."Криминално проявен" би трябвало да означава, че полицията има нещо предвид за някой, но все още нищо не е доказано. Може да не си спрял на стоп палка
12
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОГА ЩЕ СЕ ВРЪЩА ЗАГРАБЕНОТО
11
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИМА ОЩЕ КРАДЛИВИ КМЕТОВЕ

Спонсорирани публикации