Отворя ли си устата преди изборите, Борисов ще е с белезници!

Бареков избълва огън и жупел срещу ГЕРБ, ще съди партията
Обновена: 8 май 2013 13:58 | 8 май 2013 11:12,
793
Отворя ли си устата преди изборите, Борисов ще е с белезници!
Николай Бареков Снимка: БТА

Ако аз си отворя устата сега - преди изборите, Бойко Борисов със сигурност ще получи белезници на ръцете, защото да се опитваш да кадруваш в частни национални медии, да се опитваш да бъдеш фактор в тях, това е нелепо. Това заяви изпълнителният директор и тв водещ на TV7 Николай Бареков. Коментарът му беше по повод декларацията на ГЕРБ срещу Бареков от вчера, в която от партията твърдят, че Бареков е бил освобождаван от няколко медии.

„Аз през живота си не съм работил в няколко медии, работил съм общо в 3 или 4 медии за 20-годишна кариера. Никъде не съм бил освобождаван.  Що се отнася до напускането ми на една друга телевизия през 2009 г. Борисов много добре знае какво направи тогава“, категоричен беше Бареков.

"Г-н Борисов, Вие нямате работа в българските медии“, каза още журналистът и призова експремиера да стои далеч от тях.

Вчера по време на живото предаване от центъра на София кандидат-депутатът на ГЕРБ Доброслав Димитров беше замерян с яйца от граждани. Едно от тях го улучи в лицето и той слезе от трибуната под възгласите на хората "Довиждане". Димитров се ядоса на водещия Николай Бареков и с думите "Ти нормален ли си, бе!" хвърли в краката му порцеланова чаша. Инцидентът беше последван от декларация на ГЕРБ срещу Николай Бареков и TV7.

Бареков обяви, че ще подаде жалба срещу Доброслав Димитров и срещу представяната от него политическа сила.

Водещият категорично отрече някога да е получавал пари, за да оказва медийна подкрепа на партия ГЕРБ.

„Търся някой от ГЕРБ да коментира защо съм наречен сребролюбец, взел ли съм пари от ГЕРБ, колко ми е платил Борисов, колко ми е платил Цветанов, да обяснят“, призова Бареков.

„Борисов в типичния си стил взе да ми пише SMS-и снощи. В единия SMS ми каза, че нищо не знаел за инцидента и декларацията, бил научил от други хора, разграничи се буквално от декларацията на партията си.  По-нататък ми каза, че би ми се извинил публично, което е абсолютна нелепица. Той много добре знае, че ще стигна до края с него. На няколко пъти съм се спирал, но този път – до края!“, посочи още водещият.

Още по темата
Бареков изтъкна, че е обещал на хората, че ако ГЕРБ спечелят изборите, ще им бъде основна опозиция. И без това ме нарочиха за враг номер 1, имам ли какво да губя, разясни журналистът.

Относно обвинението в декларацията на ГЕРБ, че "законът и нормата са последното, от което се интересува свободният журналист", Бареков коментира, че за него те са първото.

"За разлика от вашия лидер Бойко Борисов, аз знам какво е Апелативна прокуратура и знам къде се намира Апелативна прокуратура в йерархията на държавното обвинение", каза още журналистът.

Няколко основни въпроса е оправил Николай Бареков до главния прокурор Сотир Цацаров, премиера Марин Райков и президента Росен Плевнелиев. Сред тях са дали действащият шеф на разузнаването Драгомир Димитров е ходил на тайна среща в Банкя с Бойко Борисов и кое е четвъртото лице, което участва в изтеклия разговор между Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


793
Още по темата: Николай БарековTV7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
510
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Шоп - ТОЙ СЕ ОКАЗА ПО ГОЛЯМ КА.*** И ОТ СЛАВИ ТРИФОНОВ
509
6
 
6
 
! Отговори
джо преди 11 години
Не е само Барека, няма журналист, който да не знае как Бойко и Цецо звъняха по редакциите, заплашваха главни редактори и сваляха неудобни публикации!
508
6
 
9
 
! Отговори
ТЕОФИТ преди 11 години
До Анонимен НЕ САМО ВАШЕТО СЕМЕЙСТО А И МНОГО СЕМЕЙСТВА В БЪЛГАРИЯ И ЧЕЖБИНА ГО ПОДКРЕПЯТ И ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ.
507
1
 
12
 
! Отговори
iso преди 11 години
А как лижеше дупето на Бойко преди година,***
506
1
 
17
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Хм, Бойко се оказа тънък познавач на човешката психика. Наблюдавам държанието на този Бареков и все повече се убеждавам, че е абсолютен к*п*т.
505
6
 
6
 
! Отговори
фют преди 11 години
Най-голямата партия в България е тази на отвратените от Герб!
504
9
 
5
 
! Отговори
вокил преди 11 години
Хайде отваряй си устата, и без това всички знаят, че Боко е за затвора!
503
15
 
7
 
! Отговори
ме отвратиха преди 11 години
Не съм от БСП, но тея гейбъри ме отвратиха и ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП заедно с цялото ми 7 членно семейство, а и целият блок в който живея също отсвири герп и ще гласува за БСП.
502
0
 
10
 
! Отговори
хаха преди 11 години
Бареков,незнам на какво ще си директор другата седмица, ама ще видим нали ще стигнеш до края,може да въртиш колелото на късмета като Къци
501
1
 
11
 
! Отговори
ТЕОФИТ преди 11 години
ЧУДЯ СЕ ЗАЩО НЕ МУ ОТВОРЯТ ДОСИЕТО НА ТОЗИ ЗА ДА ВИДЯТ ХОРАТА ЗА КОЙ РАБОТИ.
500
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЦЯЛОТО МИ СЕМЕЙСТВО ПОДКРЕПЯМЕ ГЕРБ. ЩЕ ПОБЕДИМ.
499
1
 
14
 
! Отговори
избирател преди 11 години
Не съм фен на ББ, нито на Бареков,но ако сме нормална д-ва Бареков трябва веднага да каже какво знае и защо мълчи-това не е ли работа на правосъдието да се захване с него.Като имаш данни за ББ защо досега и ти си мълчал.Голям театър спретнаха ББ,ЦЦ и Бареков.Вече съм убеден,че сме стигнали дъното на пошлостта и сме далеч от цивилизацията и демокрацията.Балкански,селски,просташки действия,за да се заглавичкат хората и да забравят мизерията,която още повече ще ни затисне.Има зрелища-няма работа.
498
0
 
8
 
! Отговори
УЖАС преди 11 години
И тоя е от монопола. Всички сте едно и също и се плюете взаимно и се обвинявате взаимно, и защитавате интересите си взаимно, и живеете на гърба на народа взаимно и се плашите един-друг взаимно и взаимно си разменяте властта(която междувпрочем се държи от външни фактори).А вие всички и политици и медии-блюдолизци само разпалвате страстите на бедните да ви подкрепят.Бедните нямат нужда от вас, а властта Бог ще я унищожи.
497
9
 
11
 
! Отговори
SuperMuzzy преди 11 години
Чудя се,как може една толкова "нас*ана"партия на един тотално провалил се "лидер" да има 34% в социологическо проучване?!
496
1
 
15
 
! Отговори
hudojnichkata преди 11 години
Айде, и този очевидно е купен, интересно ми е колко му е хонорара на Барека, дето все плюе по някой, който не му изнася финансово явно. Много бързо забрави от къде е тръгнало това момче! ама така до никъде няма да стигне, червените ли му платиха или ДПС, май и от двете влачи яко! Смятайте докъде се е докарал, великия журналист с големия рейтинг! Не му прави чест, никога не е бил против ГЕРБ, а сега настръхна остро! Явно парите променят много неща!
495
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ало цирк,тебе само СЕРгей ли искаш да ти нарежда какво да говориш във ваща телевизия а,бат БОРИСОВ ЩЕ ВИ МАЧКА НАРЕД ДА ЗНАЕТЕ,много ви е страх от него.
494
16
 
1
 
! Отговори
ьяь преди 11 години
СДС ще вкара всички *** зад решетките, това е гарантирано от екипа на Иван Сотиров, ще се реже месо от върхушката на ГЕРБ и родителя на подслушването Костов, брат му Гоце и сестра му Румяна Петкова, долни политически травестити.На 12-ти идва светлината и бъдещето на хората с 10Само СДС ще оправи тези подли люде, на бесилото
493
6
 
9
 
! Отговори
народа преди 11 години
крайно време е в тази държава да се каже истината дори тя да е пагубна за някого то това и да е Бойко Кой каквото си е дробил това да си куса .Стига сме мълчали стига този страх Ако сега не направим това то кога ли защото с тях в държавата идва фашизма .Стига Писна ми Вън мафията от държавата Вън мутрата Бойко от управлението на държавата ни .
492
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
toq subekt bairektarov mno vze da si vqrva ei lunpen skriise nqkade glupak // izvinqvam se na glupacite predvaritelno //
491
0
 
1
 
! Отговори
Дворжак преди 11 години
"... Този, който вади нож да не се хвали като този, който го запасва..."