Малкия Маргин вече е "чист пред закона"

Николай Маринов вече не е издирван от Интерпол
Обновена: 3 юни 2013 11:58 | 3 юни 2013 07:12, Петя Славова
112
Малкия Маргин вече е "чист пред закона"
Снимка: Булфото

Николай Маринов-Малкия Маргин вече е "чист пред закона", съобщава "24 часа". Прокуратурата е свалила обвинението срещу него и брат му, че са поръчали убийството на радиоводещия Боби Цанков. Малкия Маргин вече липсва и в списъка на издирваните от Интерпол, пише всекидневникът.

Доскоро той бе издирван в цял свят с червена бюлетина, както Братя Галеви и Христофорос Аманатидис-Таки.

Николай Маринов е в неизвестност от януари 2010 г. Неговите следи се губят след убийството на Боби Цанков в центъра на София.  За пореден път брат му Красимир Маринов - Големия Маргин бе арестуван заради покушението, но три години по-късно разследването по случая не напредва.

От Софийската градска прокуратура са заявили през изданието, че наказателното производство спрямо Николай и Красимир Маринови е прекратено". Разследването за убийството ще се води срещу неизвестен извършител.

Стана ясно, че Красимир Маринов - Големия Маргин също няма отношение към убийството на Боби Цанков. Срещу него остава едно работно обвинение като ръководител на група за разпространение на наркотици.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
34
 
! Отговори
SLEDVA преди 10 години
Очаквайте скоро "Завръщането на братя Галеви" с режисьор Фонтан Запалков !Първа част - Пият кафе на площада в ДупницаВтора част - Единият става кмет, а другият печели голям търг за строителство на път
50
2
 
48
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Както в "'доброто" старо време, всички бандити и мафиоти невинни и хрисими, сега да вадят веднага от тюрмето оная дебела *** Сумиста, да оневиняват веднага тракториста, а Галевите да се завръщат по-скоро за да си довършват издевателствата из регионът си. Браво на БСП/ДПС така се прави веднага сурови мерки срещу тъпият народ той си го заслужава.
49
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сумиста е следващия. Да ви е честито!
48
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на Цацаров! Свобода за невинните българи, жертва на преследване от ГРОБ!!!
47
2
 
43
 
! Отговори
БСП преди 10 години
БСП-Българска Съпер Престъпна групировка! Пак ще станем държавата на мутрите ми се струва :)
46
33
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ !!
45
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Свидетели сме на връщането на старите времена на поръчковите убийства. Вече всяка вечер ще слушаме кого и защо са убили. Ще ни обясняват отново, че всички убити са криминално проявени и просто така им се е падало да бъдат убити от близки на Гоце, Станишев и къмпани. Дами и господа добре дошли в новата - стара реалност. Предстои пускането и на другите невинни убийци - Наглите, Сумото, Хамстера и приятели.
44
28
 
9
 
! Отговори
Димитър преди 10 години
въпроса е че новото правителство за 1 седмица не е въжможно да го направи. Това е свършено още по времето на старото. Скоро очаквайте цветанов да каже: ние ви казахме. А като са толкова компетентни от герб, защо всички които бяха заподозряни в нещо избягаха? няма да се очудя ако всеки избягал от страната не плаща комисионна на герб, за да ги пусне
43
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей такива новини като чета ме обвзема една радост и надежда за "светлото" бъдеще. Как да не останеш да живееш в тази прекрасна държава, пълна с още по-прекрасни хора. Евала, ашколсун, машалла!!!
42
2
 
40
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Никой не ви е виновен, че на 12.05 отидохте за гъби вместо да гласувате. Нека ви е сега. Хубавото е, че можете да поправите грешката си като дойдете на протестите, които започнаха вчера и ще продължат до падането на това правителство.
41
19
 
10
 
! Отговори
Отворете си Очите! преди 10 години
До ЕТО ВИ ГО ЦАЦАРОВИма ли нужда от напомняне, ГЕРБ с кои мутри си има взимане-даване?Хора, време е да си отворите очите и да разберете кой какви интереси защитава. Разликата между ГЕРБ и БСП е, че лижат задниците на различни властимащи (Русия и САЩ), а междувремемно не могат да си поделят пазара за наркотици!
40
18
 
11
 
! Отговори
Иван преди 10 години
ето заканите на цветанов: "когато ние си тръгнем това ще е сигнал за мафията да се покаже"... от герб са изобретателни. Сега няма да се учудя да помогнат на техните приятели от тази мафия, като след това ще кажат: ние ви предупредихме, ако не сме ние на власт е много страшно. А най-голямата лъжа от тяхна страна е че те са единствената партия от дясното пространство, коята може да ни оправи.
39
2
 
56
 
! Отговори
БСП преди 10 години
Обичам БСП, обичам им политиците, обичам им законите, обичам им управлението. Абе обичам си ги просто. Обичам и да ме ограбват, обичам и да живея с престъпници. Обичам БСП!!!
38
1
 
48
 
! Отговори
йес преди 10 години
йес, йес, йес. Хванах се на бас с мъжа ми кога ще ти оправдаят тия. Аз му казах 1 седмица и ще са на свобода всичите. Голяма съм пророчица :)
37
3
 
10
 
! Отговори
бибиян преди 10 години
До големият маргин е кръстник на дъщерята на станишев? пич, осъзнай се! разбирам, че си гневен, но айде да не си говорим глупости.
36
2
 
35
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Бандитизмът се завръща.
35
0
 
28
 
! Отговори
смешна държавица преди 10 години
снаете ли, ние- ХОРАТА сме виновни за това, защото позволяваме на политиците да се държат така с държавата и с нас. БРАВО БСП, БРАВО ВСИЧКИ. Докато тези двамата "невинни сърнички" и други като тях крадци са на свобода и ще сме най-бедните, и най-нещастните, и най-тъпите, и най-западналите. Не мисля, че има по-прости и по-съдистични от нас българите. Никога не сме се учили от грешките си, винаги ги повтаряме. И ще ги повтаряме, и повтаряме докато свят светува. :)
34
3
 
44
 
! Отговори
ЕТО ВИ ГО ЦАЦАРОВ преди 10 години
ЕТО ВИ ГО ЧЕСТНИЯ ПРОКУРОР...за който Цветанов е по- голям престъпник от Маргините.Но разбира се- ГЕРБ са по- големия проблем от убийците и мафиотите ...правете си сметката кой на кого връзва връзките
33
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добро утро!Нищо ново.Сега и Галевите ще се върнат.
32
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това не е работа на новото правителство,а докато съдебната система е независима и мафиозирана с едно фалшиво министерство,дето само вземат високи заплати и никаква работа не се върши ТАКА ЩЕ Е !!!?