Малкия Маргин вече е "чист пред закона"

Николай Маринов вече не е издирван от Интерпол
Обновена: 3 юни 2013 11:58 | 3 юни 2013 07:12, Петя Славова
112
Малкия Маргин вече е "чист пред закона"
Снимка: Булфото

Николай Маринов-Малкия Маргин вече е "чист пред закона", съобщава "24 часа". Прокуратурата е свалила обвинението срещу него и брат му, че са поръчали убийството на радиоводещия Боби Цанков. Малкия Маргин вече липсва и в списъка на издирваните от Интерпол, пише всекидневникът.

Доскоро той бе издирван в цял свят с червена бюлетина, както Братя Галеви и Христофорос Аманатидис-Таки.

Николай Маринов е в неизвестност от януари 2010 г. Неговите следи се губят след убийството на Боби Цанков в центъра на София.  За пореден път брат му Красимир Маринов - Големия Маргин бе арестуван заради покушението, но три години по-късно разследването по случая не напредва.

От Софийската градска прокуратура са заявили през изданието, че наказателното производство спрямо Николай и Красимир Маринови е прекратено". Разследването за убийството ще се води срещу неизвестен извършител.

Стана ясно, че Красимир Маринов - Големия Маргин също няма отношение към убийството на Боби Цанков. Срещу него остава едно работно обвинение като ръководител на група за разпространение на наркотици.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
2
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде, почна се освобождаването на мутрите, гледайте сега какво става!!!!! БКП стил. Ще простим и на Трактора, Галеви, а нека да се нахвърлят с/у "най-големия престъпник" в държавата Цв.Цв. Темида става все по-сляпа. Ох, забравих, то там са само ***.
70
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tези , които зоват за Терминал 2 са комунисти-подстрекатели, на тях само им изнася хората да напускат страната си, за да може тук да останат само червени изчадия, *** и турци и да си управляват без проблем.
69
1
 
68
 
! Отговори
Империята отвръща преди 10 години
Доскоро Цветанов преследваше престъпността, сега престъпността преследва Цветанов. Но не трябва да им се боим, нищо че пак стават силни - просто трябва да ги махнем окончателно от властта.
68
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тройната коалиция не се бави.Веднага са заповядали на прокуратурата кои да се обявят за невинни.
67
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
нали знаете кой поръча убийството на Боби Цанков!Да!Управляващите по това време знаете точно кой........!
66
38
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тиквиници, ЦВИНОКИО пусна Маргените от затвора още 2010 !!!ЦВИНОКИО пусна да избягат Галеви от страната,сега ще избяга при тях ,след като от 20 дена му искат имунитета,а той не си го дава
65
0
 
54
 
! Отговори
Blake преди 10 години
А братя Галеви за другата седмица ли останаха?Няма ли да ги реабилитираме и тях? Горките, омръзна им да се укриват...
64
4
 
34
 
! Отговори
xerth преди 10 години
ЕКСПЕРТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ТОЛКОВА ЕКСПЕРТНО, КОЛКОТО И МОЕТО СЕМЕЙСТВО, АМА ВАЖНОТО Е БАТКО И БРАТКО ДА СА НА РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ... ОЧАКВАМ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ДА НИ СПРАТ ЕВРО ФОНДОВЕТЕ...
63
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Quis custodiet ipsos custodes?!!
62
2
 
18
 
! Отговори
Тман преди 10 години
До Димитърами.. то това беше целта на онзи запис с Кокинов, да се разкара защото е неудобен, и вече се действа
61
2
 
26
 
! Отговори
xerth преди 10 години
А ПЪК КОЛКО ТЪРПЕЛИВИ СМЕ СТАНАЛИ, ЯВНО СМЕ МНОГО ОБЕЗВЕРЕНИ, ТА В ЕДНА ГЪРЦИЯ, ПРИ НОВИНА ЧЕ ВЕЧЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ИЗБИРАЕМ ПРЕДМЕТ ДА СЕ УЧИ ТУРСКИ В УЧИЛИЩЕ, ТАМ ЩЯХА ДА ГИ ЗАПАЛЯТ!!! НИЕ СИ СЕДИМ И НЕ ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ, КАК ПОСТЕПЕННО НИ ИСЛЯМИЗИРАТ, И КАК ИМА МНОГО ГОЛЯМА ЗАПЛАХА ДЕЦАТА НИ, ИЛИ ВНУЦИТЕ, ДА ГОВОРЯТ НА ТУРСКИ, И ДА СЕ МОЛЯТ В ДЖАМИИ А НЕ В ЦЪРКВИ...
60
4
 
19
 
! Отговори
aaa преди 10 години
До Отворете си Очите!Ако ГЕРБ лижеха задниците на Америка вече щяхме да къртим за шистовия ;)
59
5
 
11
 
! Отговори
... преди 10 години
ИЗХОДЪТ - "ТЕРМИНАЛ 2" !!!
58
3
 
30
 
! Отговори
xerth преди 10 години
ЧУДЕХ СЕ ТЕЗИ ДНИ, НАБЛЮДАВАМ КОМЕНТАРИТЕ ПО ФОРУМИ И СОЦ, МРЕЖИ, И СЕ УБЕЖДАВАМ ВСЕ ПОВЕЧЕ, КАК НАИСТИНА САМО И ЕДИНСТВЕНО НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ ЗА МИЗЕРИЯТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ, КАК СМЕ ТОЛКОВА НАИВНИ И ЛЕСНО НИ МАНИПУЛИРАТ, КАК ЗАБРАВЯМЕ МНОГО БЪРЗО, НИМА НИКОЙ НЕ ПОМНЕШЕ КАКВО ПРАВЕХА ОТ БИВШ, ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ? А СЕГА ПАК СИ ГИ ИЗБРАХМЕ, ВЪРЗАХТЕ ИМ СЕ НА ЦИРКА С БЮЛЕТИНИТЕ И ПОДСЛУШВАНИЯТА, СЕГА СЕ ВРЪЗВАТЕ НА ЦАЦАРОВ, А ЗАД ОБЕКТИВА СИ ИЗКАРВАТ МАФИОТИТЕ ...
57
1
 
34
 
! Отговори
xerth преди 10 години
ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ, ДНЕС ЦАЦАРОВ МОЖЕ ДА ПРАТИ ОФИЦИАЛНА ПОКАНА НА ГАЛЕВИ ДА СИ ИДВАТ, ЗА ДА ГИ ОПРАВДАЯТ И ТЯХ :) ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ ВРЪЗВАТЕ НА ТЕАТЪРА НА ДПС И БСП, ДОКАТО ВИ ЗАНИМАВАТ С ТОВА КАКВИ ОБВИНЕНИЯ СА ЩЯЛИ ДА ПОВДИГНАТ НА ЦВЕТАНОВ, ТИХОМЪЛКОМ СИ ПУСКАТ ИСТИНСКИТЕ МАФИОТИ, АМА ВИЕ НАЛИ ИСКАТЕ СПРАВЕДЛИВОСТ...
56
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЧЕСТИТО! ЧАКАМЕ ДА ОПРАВДАЕТЕ ГАЛЕВИ И ТРАКТОРА!
55
2
 
36
 
! Отговори
СС преди 10 години
Чудесно! :) Завърна се старата тройна коалиция, завръщат се и всички техни престъпници на бял кон!Всичко ново е добре забравено старо.Няма оправия тук, край!
54
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цветанов, защо не напредва разследването? И защо партньорите ти от Интерпол са толкова корумпирани и са свалили обвиненията?
53
19
 
8
 
! Отговори
sfd преди 10 години
До БСПдо сега кво бяхме ве кавал,маргина че си е бандит бандит си е ,но и че цвъко ги терореше с цел да им заграби бизнес дяловете ,а не за да възтържествува правосъдието и тва си е вярнопо-добре нормални бандити отколкото вътрешния министър и премиера да диктуват и престъпния свят в държавата
52
2
 
3
 
! Отговори
blackwater-afgh. преди 10 години
are puskaite go bate zlati doskoro......