От 15 до 30 лв. и парче пица от "Атака"

Сидеров събира яки клакьори от фитнеса
Обновена: 21 юни 2013 14:03 | 21 юни 2013 09:25,
369
От 15 до 30 лв. и парче пица от "Атака"
Вероятно сред тези привърженици на "Атака" също има платени клакьори. Снимка: Булфото

Платени агитки гастролират по партийните протести. На демонстрантите се дават пари, за да подкрепят определена политическа сила, разказва пред bTV 18-годишен младеж, който е категоричен, че не става дума за мирните протести от последната седмица, а за организираните партийни мероприятия.

За Георги Флоров протестите са начин да припечели пари. Казва, че хората като него са много и се познават.

Последната му оферта е дошла във вторник от партията на Волен Сидеров. От "Атака" ги ангажират само за по два-три часа на ден, а парите се дават на ръка.

"Една приятелка ме попита във Facebook дали искам да протестирам за 15 лева. Аз веднага попитах за кой, кога и къде, защото съм ходил и друг път на платени протести. Тя ми отговори - за "Атака", 15 лева плюс ядене – парче пица или сандвич. Парите се раздават след 22:00 часа вечерта", разказа още Георги.

Още по темата
18 юни 2013 09:45
183
По думите му организацията става с посредници и не може да се стигне до поръчителя.

"За свалянето на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов пак имаше платени протести. От "Атака" тогава раздаваха по 5 лева на младежи, на възрастни жени – всичко, което може да ходи и е на крака. Всичко им е платено, това трябва да се знае", подчерта Георги Флоров.

От формацията на Сидеров категорично отричат, че плащат на хората, за да протестират пред централата им на "Врабча".

БНТ обаче също влезе в дирите на платени от националистите протестиращи.

Скритата камера на телевизията е посетила във вторник столичния квартал "Овча купел", където във фитнес клуб охранител на име Дани предлага на посетителите по 30 лв., за да участват в протеста.

Журналистът Росен Цветков е отведен от въпросния  Дани малко преди 18 ч. в пространството между парламента и храм-паметника "Александър Невски", където вече са се събрали стотици мускулести младежи, някои от тях - охранители.

После по странични улички групата стига до централата на "Атака".

По пътя получава интрукции да не приближава други агитки, който иска - да играе карти с "колегите" си и в никакъв случай да не признава пред журналисти, че му се плаща.

Мъжът, който ги наема, не коментира никакви детайли в подкрепа на кого или защо ще протестират.

Момчетата обаче стоят в зоната пред централата на "Атака", където лидерът на партията Волен Сидеров държи речите си по мегафон, обграден от охраната му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
6
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
АРОГАНТНОТО ПСИХИЧНО БОЛНО *** НИКОГА НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА СЛЕД ИЗБОРИТЕ
190
10
 
5
 
! Отговори
Floyd преди 10 години
Хвала! Борисов е светец, Станишев е новият папа, Сидеров е монах-послушник, Плевнелиев е дете от гетото, Местан е ***. Аз пък живея в дървена колиба на Южния полюс на Слънцето. Аман от маскари, всичките са лъжци. Приказват кой, каквото му изнася. Келепир има в тая работа. А народът, еееее народът е ***, все на нещо ще клъвне, я на призив за оставка, я на искане за прокурорска проверка... Народе, правят ни на балами, дайте да им гледаме сеира още малко, нека поне нов Изборен кодекс да приемат
189
8
 
25
 
! Отговори
СЪСЕЛ преди 10 години
ПИСНА МИ ДА СЛУШАМ ОТ СЕРГО КОМПРОМАТИ ЗА ГЕРБ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА ПРАЗНИ ДУМИ БЕЗ ПОКРИТИЕ ХВЪРЛЕНИ В ПРОСТРАНСТВОТО МНОГО И СМЕШНО .СЕГА И ВИЕ НЯКОЙ НЯКАДЕ БИЛ НАПИСАЛ ЧЕ НА НЯКОИ ОТ ГЕРБ БИЛ ДАЛ ПАРИ ЗА ДА ПРОТЕСТИРАТ СЕГА .АЙДЕ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА ДА СИ МЪЛЧИТЕ .ДОКАТО С АТАКА РАСЛЕДВАНЕ НА ЖУРНАЛИСТА ВИ ГО ДОКАЗВАТ СМЕШНИ СТЕ. СЕРГЕЙ ААА БОЙКО БИЛ СЪС СЪМНИТЕЛНО МИНАЛО . БАРЕКОВ ААА БЮЛЕТИНИТЕ БИЛИ ПОРАЧАНИ ОТ ГЕРБ ПРИГОТВЕНИ ПОДПЕЧАТАНИ И ЗАДРАСКАН Х ЗА ГЕРБ А КВО СЕ ОКАЗВА А...АРЕ ФАК ОФ
188
7
 
12
 
! Отговори
СЪСЕЛ преди 10 години
ГЕРБ НА ВЛАСТ ЩЕ ВИ ОПРАВИ ВАС
187
6
 
11
 
! Отговори
СЪСЕЛ преди 10 години
ПИСНА МИ ДА СЛУШАМ ОТ СЕРГО КОМПРОМАТИ ЗА ГЕРБ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА ПРАЗНИ ДУМИ БЕЗ ПОКРИТИЕ ХВЪРЛЕНИ В ПРОСТРАНСТВОТО МНОГО И СМЕШНО .СЕГА И ВИЕ НЯКОЙ НЯКАДЕ БИЛ НАПИСАЛ ЧЕ НА НЯКОИ ОТ ГЕРБ БИЛ ДАЛ ПАРИ ЗА ДА ПРОТЕСТИРАТ СЕГА .АЙДЕ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА ДА СИ МЪЛЧИТЕ .ДОКАТО С АТАКА РАСЛЕДВАНЕ НА ЖУРНАЛИСТА ВИ ГО ДОКАЗВАТ СМЕШНИ СТЕ. СЕРГЕЙ ААА БОЙКО БИЛ СЪС СЪМНИТЕЛНО МИНАЛО . БАРЕКОВ ААА БЮЛЕТИНИТЕ БИЛИ ПОРАЧАНИ ОТ ГЕРБ ПРИГОТВЕНИ ПОДПЕЧАТАНИ И ЗАДРАСКАН Х ЗА ГЕРБ А КВО СЕ ОКАЗВА А...АРЕ ФАК ОФ
186
6
 
11
 
! Отговори
СЪСЕЛ преди 10 години
ПИСНА МИ ДА СЛУШАМ ОТ СЕРГО КОМПРОМАТИ ЗА ГЕРБ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА ПРАЗНИ ДУМИ БЕЗ ПОКРИТИЕ ХВЪРЛЕНИ В ПРОСТРАНСТВОТО МНОГО И СМЕШНО .СЕГА И ВИЕ НЯКОЙ НЯКАДЕ БИЛ НАПИСАЛ ЧЕ НА НЯКОИ ОТ ГЕРБ БИЛ ДАЛ ПАРИ ЗА ДА ПРОТЕСТИРАТ СЕГА .АЙДЕ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА ДА СИ МЪЛЧИТЕ .ДОКАТО С АТАКА РАСЛЕДВАНЕ НА ЖУРНАЛИСТА ВИ ГО ДОКАЗВАТ СМЕШНИ СТЕ. СЕРГЕЙ ААА БОЙКО БИЛ СЪС СЪМНИТЕЛНО МИНАЛО . БАРЕКОВ ААА БЮЛЕТИНИТЕ БИЛИ ПОРАЧАНИ ОТ ГЕРБ ПРИГОТВЕНИ ПОДПЕЧАТАНИ И ЗАДРАСКАН Х ЗА ГЕРБ А КВО СЕ ОКАЗВА А...АРЕ ФАК ОФ.
185
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Воленчо, първо си уволни PR-те ,че с тава поведение народа те мрази, твоите хора-също. Смешен си! И един безплатен съвет отмен: Cipralex 2x1t. , Xanax 3x 1t.
184
1
 
13
 
! Отговори
WhenYou преди 10 години
До ФИТНЕС МАСТЪРБрат много гадно са те прецакали. Ама ти си виновен - ти не знаеш ли каква долна мижитурка и лъжец е сидеров та му се вързваш :D
183
8
 
5
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 10 години
#207, Добряк, 90+% на протеста, а и не само, са с някаква партийна позиция. Може да има млади, но предното определено изключва интелигентни. Ако са такива, то значи са продажници в името на лично облагодетелстване - т.е., никаква разлика между тях и политици. Отделно, яките момченца от фитнесите, които сега за по 30 лева се правят на атакисти, както и твоите млади и интелигентни от тълпата насреща, преди 4 години вкупом гласуваха за една всеизвестна мутра и й се кефеха!
182
3
 
17
 
! Отговори
ФИТНЕС МАСТЪР преди 10 години
Аз исках 20 леа и голем ДЮНЕР,казаха нема проблем!Към 11ч ми дадоха 20,ДЮНЕР НЕМАШЕ!Бърим малко тупалка да имаше да разпуснем,инак 20те кинта отлетяха апове за зобане у фитнеса
181
2
 
8
 
! Отговори
WhenYou преди 10 години
До kiroами киро коментирайте бе - докажете тази теза както се доказа за атака - да видиш как ще се коментира.. ама да коментираме на болен сънищата е безпредметно
180
4
 
13
 
! Отговори
до 207 преди 10 години
Ако има нови и различни лица пред прзидентството, то това са платените провокатори на АТАКА, видя се онзи ден как множеството успя да ги изтласка миролюбиво. Бяха очевидно различни и нищо общо с интелигентните хора около тях. Единият от водачите им беше с риза, явно тоу-що купена и облечена, понеже беше с ръбовете от сгъването. Явно човекът не носи такива дрехи, а е махнал кумуфлажа само за митинга. Ако ти си от провинцията, то аз не съм и имам лични наблюдения какви хора ходят на протестите.
179
22
 
6
 
! Отговори
kiro преди 10 години
защо никой не коментира как Г Е Р *** плащат по 50 лв. всяка вечер ХАЙДЕ ДОВЕЧЕРА НА ПРОТЕС !!!!!!
178
13
 
11
 
! Отговори
Добряк преди 10 години
До Анонимен 203Който е ходил на протестите в СФ е наясно, че това са най-готините и интелигентни представители на България===Това само един ГЕРБер може да го напише...Да има млади интелегнтни....Но в последните дни лицата се променят! Ако във първите дни бяха тези със ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ, то във момента са тези със партийна позиция..Това ще рече привърженици на ГЕРБ,СДС,ДСБ,НФСБ и Куневица..А на снимките от снощи се виждат ЛИЦАТА на озлобените футболни платени фенове пред централта на БСП.
177
5
 
7
 
! Отговори
WhenYou преди 10 години
До Другия СчетоводителДокажи го както го доказаха за атака - да го видим не само да ми говориш!
176
18
 
14
 
! Отговори
Другия Счетоводител преди 10 години
А тези от ГЕРБ как плащат и от къде са парите ?За 1500 подскачащи фена на ГРОБ 1500х40лв= 60 000 лвОрганизатори ~ 200х100 = 20 000 лвДраскачи по форумите 500х50= 25 000 лв.Агитките София-Запад минимум 20 000лвНаркодилърите и техния контингент не знае ???~ 105 000 лева без данъци и без отчет на ДЕН. И не са само това...Откраднати са от държавата и от нас!
175
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че то това не е новина. То си беше ясно, само като видиш яките момчета, пък и пици им докарали... няма как да са случайно събрали се поддръжници.Пък навремето и аз гласувах за тази смешна партия. Сега стават само за циркаджии. Ама по-добре, че поне да има и нещо забавно в политическия живот на България.
174
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И пак обвиняват ГЕРБ за всичко, както и с подслушванията. А се знае, че само срещу ГЕРБ излязоха записи, както и само за АТАКА излязоха компромати, че те купуват хора да провокират останалите. Щом Атака си служат с нечестни средства и щом те най-много лаят срещу ГЕРБ, значи ГЕРБ са точно обратното на тях и на методите на АТАКА. Който е ходил на протестите в СФ е наясно, че това са най-готините и интелигентни представители на България. Точно обратното на тези, които са в АТАКА встрани.
173
16
 
8
 
! Отговори
Добряк преди 10 години
До ГЕРБерския Добряк До кога ще пишеш глупости ???Явно това е новата команда на от ГЕРБ плюйт Цацаров за 30лв на ден.. Ясно е че Цецо ти плаща ама чак толкова открита атака не е нормална....След като има съмнения за извършени престъпления ще бъде разследван...Досега нямахме главен прокурор, който да се осмели да подгони корумпираните политици...Появи се първия и ГЕРБавите надодоха вой до небето...След като сте вършили престъпления ще си понесете отговорноста !!!
172
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КАКВИ ПРОТЕСТИ БЕ ,НАЛИ ГИ ВИЖДАМ ВСЯКА ВЕЧЕР КАТО СЕ ПРИБИРАМ ОТ РАБОТА ,СЪБИРАТ СЕ НЯКАКВИ ХИПАРЧЕТА ,НАСЯДАТ ПО УЛИЦАТА ,ПИЯТ БИРИ,ПУШАТ МАРИХУАНА И ДАЖЕ И НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРАТ ,ВАЖНОТО Е ДА СИ ВЗЕМАТ НАДНИКА ЗА ПРОТЕСТА ОТ МУТРАТА ББ И ФИЗКУЛТУРНИКА С АПАРТАМЕНТИТЕ ,НОМЕРА НЯМА ДА МИНЕ С ТЕЗИ ПРОТЕСТИ ,КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАТ ОТ ПРОДАЖНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ,ЗАЩОТО 10-15 ХИЛЯДИ В СОФИЯ НЕ СА 7 МИЛИОНА В БЪЛГАРИЯ ,НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЕ ПРОТЕСТИРАТ ВСЕКИ ДЕН ЗА НЕЩО СИ ,АМИ ХОДЯТ ДА РАБОТЯТ