Виктор към Шамара: Чувстваш ли се новия Веско Маринов?

Музиканти срещу мутрите във властта, "за" и "против" протестите
22 юли 2013 11:30,
243
Виктор към Шамара: Чувстваш ли се новия Веско Маринов?
Шамара на контрапротесите. Снимка: БТА

Двама музиканти – Виктор Стоянов и Михаил Михайлов – Мишо Шамара, спориха за това връщат ли шествията ДАНСwithme Бойко Борисов на власт и защо кабинетът „Орешарски“ трябва да остане да управлява.

След като Шамара упорито защитаваше тезата, че ходи, подкрепя и говори на станалите ежедневни контрапротести само и само да не се върне ГЕРБ на власт, Стоянов шеговито го попита дали се чувства като новия Веско Маринов – певецът напуснал едната кауза, за да застане зад другата.

Позицията на рапъра беше силният му страх, че при нови избори и сваляне на кабинета на Пламен Орешарски ГЕРБ отново ще застанат на водеща позиция във властта.

Още по темата
"Истинският комунизъм бе при управлението на Бойко Борисов, а не сега", аргументира се той.

Шамара обяви, че е стратегически сътрудник на контрапротеста и според него няма да има демокрация, докато Борисов не влезе в затвора.

Той определи участниците в про-Орешарски събитията, като "възрастни хора с носталгия по детството".

Виктор Стоянов пък посочи, че целта на ежедневните протести ДАНСwithme далеч не целят ново овластяване на ГЕРБ.

"Протестът трябва да постигне едно - управляващите да знаят, че няма да имат и ден покой и във всеки даден момент хората могат да излязат при всяка една несправедливост", предупреди той.

По думите му принципът - да подкрепим едните мутри, за да не дойдат другите мутри, е тотално сгрешен.

Стоянов допълни, че протестира против властта заради започнатата от тях подмяна.

"От СДС Орешарски беше изгонен заради лобиране към свой приятел бизнесмен. Първото, което сега направи той, е да промени закона за онлайн хазарта и да гарантира монополите на същия този приятел. Той назначи и престъпник за управител на Софийска област", добави той.

Според Шамара дясното няма потенциал, а властта е свършила много неща за краткото си управление – пенсии, майчински, поевтиняване на тока. Стоянов обаче заключи, че тези мерки са чист популизъм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
26
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГАДНИ МАНИПУЛАТОРИ- ЗАЩО НЕ КАЗВАТЕ КАКВО МУ ОТГОВОРИ ШАМАРА ? ТОЙ ПОПИТА ВИКТОР, КОЙТО МИГАШЕ КАТО ПЛЪХ В ТРИЦИ, ЗАЩОТО ШАМАРА ГО ОБВИНИ В ЯВНО ЛОБИРАНЕ ЗА ГЕРБ, ТА ШАМАРА ГО ПОПИТА- А ТИ НЕ СЕ ЛИ ЧУВСТВАШ КАТО ЯНЕ ЯНЕВ ? ЗАБИ МУ НЕ ЕДИН ШАМАР, НАПРАВО МУ ОТРЯЗА ЕЗИКА ! И ОЩЕ- ПОНЕЖЕ ОНОВА *** ВИКТОР СЕ ИЗПИСА КАТО ГОЛЯМ ДЕМОКРАТ, ШАМАРА ГО ПОПИТА- КЪДЕ БЕШЕ 4 ГОДИНИ ТВОЕТО ЧУВСТВО ЗА СВОБОДА, КОГАТО ЕДНА МУТРА ЯХНА ЦЕЛИЯ НАРОД И ДЪРЖАВА. ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ИЗЛИЗАТ ВСЕКИ ДЕН, ПЪК И НИЕ ПОМНИМ
24
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аха, Мишо Шамара е много *** ,пък ви е преливате от акъл и *** мозък.Ами според всички агенции,при едни бързи избори сега ,в парламента ще са същите партии и евентуално 5-6 от СКАТ ,и 7-8 баш демократи,които ще прегърнат ГЕРБ и ще получите точно пак тях на власт.Останалото са шменти капели.Тук водите спор дали кафявото или черното ла...но е по-вкусно-протестиращите твърдят ,че кафявото и в целофан е по-вкусно,контрапротестиращите пък твърдят ,че черното даже и без целофан е по-вкусно.
23
16
 
12
 
! Отговори
Стефан преди 10 години
Викторе, изложи се с репликата за Веселин М. Преди да отидеш на интервю първо се подготви тогава приказвай. Явно си пропуснал голямото приятелство на В.М. с Ц.Ц.
22
9
 
28
 
! Отговори
ubuntu преди 10 години
Шамара с притенций за най-млад червен пенсионер !
21
1
 
2
 
! Отговори
:) преди 10 години
До Анонимен 10Драги, първо се научи да пишеш. Въпроси ще задаваш после.
20
5
 
22
 
! Отговори
:/ преди 10 години
шамара да си каже защо толкова мрази герб,бб и цц може да пее/грачи/ гнусни неща и да оплюва Българския трибагреник и когато някой му поиска обяснение затова да започва да крещи и обвинява,тоя *** е срам и за децата си
19
3
 
21
 
! Отговори
bgsoldier преди 10 години
Как може бсп да слагат за свой защитник един тотален ***?! Тая партия вече е умряля от всякаде, точно като избирателите си - там нищо не функционира! ОСТАВКА!
18
3
 
17
 
! Отговори
мишо кравара преди 10 години
Съвсем се е смахнал този мишоК шамара. Явно има някаква лична причина да мрази Б.Б. за да рипа толкова. Сигурно хората на ББ и ЦЦ са превзели някой не до там законен негов бизнес.
17
3
 
23
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Шамара просто отчаяно иска внимание!
16
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шамар ли си, ****нар ли си не те знам какъв си, но си ужасно ***.....подлага на СърГЕЙ.
15
8
 
42
 
! Отговори
Ах този шамар преди 10 години
Шамаре, шамаре, тотално си го закъсал приятелю, кой знае за какви огризки се продаваш.
14
7
 
32
 
! Отговори
tdmils преди 10 години
МИШО,МИШО, УДАРИ СИ СТО ШАМАРА, ЗАЩОТО НАИСТИНА ОБЪРКАЛ СИ ТРАМВАЯ ЗАБЛУДЕНО, ХИТРО КО*ЕЛЕ!!?? ЯВНО РАЗБРА, ЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ТЕ СЛУША, ЗАЩОТО НИЩО НОВО ПРИ ТЕБЕ И СЕГА СЕ МЪЧИШ ДА ИЗПЛУВАШ, НО НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ БСП НЯМА ДА ТИ ПОМОГНАТ ДА ИЗПЛУВАШ, А ЩЕ ТЕ ВМЪКНАТ НА ДЪЛБОКО И НЯМА ДА МОЖЕШ ДА ИЗПЛУВАШ!!! МАЙ СИ СИ ЗАБРАВИЛ ФЕСА??!!
13
4
 
34
 
! Отговори
ubuntu преди 10 години
Шамара няма друг кой да го слуша и затова всеки ден е на контрапротеста сред червените пенсионери !
12
9
 
39
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Мишо Шамара грам понятие си няма от икономика, а защитава БКП, че "вдигнали пенсиите и майчинските и намалили цената на тока". На този *** от километри му личи че е нает от комунистите за клоун. Как ли ще обясни Шамарчето емитирането на външен дълг от 1млрд. без ясна цел и план за какво ще се използва? Как ще обясни Шамарчето кой ще го връща този дълг, след като няма да бъде вложен в нищо градивно, а във вдигане на помощите на *** и крадене от избрани другари?
11
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не обиждайте Веско като го сравнявате с този платен поплювко. Веско има талант, а този смръдльо за нищо не става и затова яко се е подложил на червено-турската групировка.
10
5
 
16
 
! Отговори
Badi преди 10 години
До колкото знам БСП не са му плащат но пак има изгода защото има участие в бизнеси по морето към които ГЕРБ имат интерес и затова реве на умряло. Като цяло каузата му е добра народа е изключително *** всеки от протестиращите пред парламента казва ,че не искал ГЕРБ но няма кой друг да дойде те спечелиха изборите и ако има следващи избори ще ги спечелят още по убедително заради падналия рейтинг на БСП и АТАКА най вероятно (99,99%) няма да имат 121 депутата и ще направят коалиция с ДПС.
9
30
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аз бих попитал въпросния Виктор, за кого е гласувал на изборите. И ако сегашното правителство подаде оставка за кой ще гласува на новите избори. Мисля че въпроса е реторичен, така че платените маниполатори, по-добре да спрът да се излагат.
8
13
 
57
 
! Отговори
BlackMamba преди 10 години
Какво се обръща внимание на някакво ниско, компелсирано, злобно джудже. Този е по- нисък и от средния ръст за жена. Репортерките са по високи от него и могат да му бият шамари без да може този да им посегне с късите си ръчички. Как пък не се обърна внимание на десетките интелигенти и постигнали нещо в живота си хора, които писаха отворени писма и публично заявиха своята симпатия към протестите. Хора от културата, бизнеса, политици и дипломати, ами този *** ни го натрисате всеки ден.
7
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой не скача бил (червен),който скача е к*етен.....
6
16
 
50
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Е*ати кухата лейка е тоя Шамар, очилата дето е сложил да не са от тея дето вървят с нос и мустаци?