Полицай с комоцио, бита полицайка, ранени протестиращи

Седем пострадали на снощните протести са преминали през ВМА
Обновена: 24 юли 2013 10:23 | 24 юли 2013 10:07,
37
Полицай с комоцио, бита полицайка, ранени протестиращи
Снимка: Булфото

Седем души, пострадали при сблъсъците снощи, са преминали през Военномедицинска академия, съобщиха от болницата.

Сред тях са трима полицаи и четирима протестиращи.

Един полицай е приет във ВМА с комоцио и контузия на главата. Той е настанен в Неврохирургията. Останалите са имали контузни и разкъсни рани.

Сред пострадалите полицаи е и една жена. Превързани са, изследвани са и са освободени.

По-рано сутринта от "Пирогов" съобщиха, че през техни отделения до сутринта са преминали десет души.

Един човек е приет за лечение. Това е мъж на 38 години със счупена скула. Останалите 9 са с контузии на главата и подкожни кръвонасядания.

Сред пострадалите е имало и мъж, който е бил със сътресение на мозъка, но той е отказал да остане в болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До !?
27
5
 
2
 
! Отговори
цеци преди 10 години
а бе кво ги търпите тези хулигански болкуци бе строшете им главите .избийте им зъбите с4упете им краката и да идат пак да ста4куеат и да правят поразии не ги ли е срам ве4е правят циркаджийска напшата страна бой и само бий млатете и да не ви пука
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а властта не трябва да се сваля с протести , а с избори. Направете своя партия, привлечете членове, симпатизанти , спечелете избори и правете правителство- това е демокрация , а другото e socialisti4eska revolucia...
25
2
 
11
 
! Отговори
Tanya преди 10 години
До Аз100 човека? Проблем със зрението или слаб 2 по математика. Или и двете? И на протестите в София има изключително много хора от провинцията, които в момента живеят в столицата. Аз съм от провинцията и подкрепям протеста. Почти всичките ми познати и колеги подкрепят протеста. За първи път в живота си съжалявам, че не живея в столицата, за да присъствам лично на този достоен протест. ОСТАВКА!!!
24
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЛиндаМного ми се иска да видя как ще се вдигне страната....Като през февруари ли? Може би си права, тогава се вдигнахте за 500 лева сметка, сега се вдигнахме в защита на основни принципи...., но за много хора това е неразбираемо и странно, точно като за теб
23
2
 
11
 
! Отговори
мангалите преди 10 години
кога полицията е била *** бе, разбирачи? колко новини излизат всяка година, че ги смазват по гетата... те нито могат да стрелят, нито да вадят палки срещу ***. УШЕФ СЕ ПОЛЗВА ДА ВАРДИ ПОЛИТИКО-МАФИЯТА!!! никаква полза, не забравяйте, че сме в топа на полицаи на глава от населението и в топа на най-много престъпност и корупция... или с народа или с мафията, да избират страна, аман от тия фуражки...
22
3
 
6
 
! Отговори
dobromirk преди 10 години
Малко е!
21
6
 
25
 
! Отговори
запознат преди 10 години
Единственото по-неработещо нещо от полицията в страната е парламента.
20
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Ivoа властта не трябва да се сваля с протести , а с избори. Направете своя партия, привлечете членове, симпатизанти , спечелете избори и правете правителство- това е демокрация , а другото хаос и анархия.
19
6
 
14
 
! Отговори
Хех преди 10 години
Цитат: "Голям мерак имам да разбия няколко /красиви и умни глави/."Най-много да го поемеш отзад ...
18
17
 
33
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Точно гледам телевизия, някав се пени: "Помощ, бият 13 годишни момичета"..., какво правят тези 13 годишни момичета в 4:00 часа сутринта там?!
17
2
 
4
 
! Отговори
!!! преди 10 години
prokliatie za vsichki,koito si svarshiha perfektno rabotata
16
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тия полицаи нямат лигладни родители децата им и те ще плащат и гладуват един ден както плащаме всички сега осазнаите седо като не екъсно
15
3
 
34
 
! Отговори
georgi.ishkitiev преди 10 години
В момента икономиката ни е в разцвета си, сега хората би трябвало да изкарват най-много и да харчат най-малко. Ще видим какво ще стане зимата, когато ни дойдат големите сметки и се застоим по домовете без работа :-). Тогава наистина този протест ще им се стори симпатичен.
14
33
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако ББ се върне на власт след този театър това което предстои ще е страшно.България ще гори.Голям мерак имам да разбия няколко /красиви и умни глави/.София не е България.
13
3
 
34
 
! Отговори
trz преди 10 години
линда, варна е курортно селище, притежавано от ***. само пламен горанов беше доказателство, че там живеят хора все още, а не гагаузки зомбита, бакшиши и ***.
12
9
 
41
 
! Отговори
Авитохол преди 10 години
Гответе се за гражданска война...Ако не сега, то през зимата, когато излезе първата фактура за ток и парно :)
11
20
 
42
 
! Отговори
Ivo преди 10 години
Ако всички стоят мирно на тези протести как ще свалят власта?Идва ли с кафенце и мирни намерения.Малко и бой трябва.И в Турция се биха и в Гърция,и там ли имаше провокотори?
10
60
 
55
 
! Отговори
Линда преди 10 години
До сега всички протести в столицата ми приличаха на " България търси таланти".Кой да го видят мама и тати, кой да покаже номера си в живота, кой детето си да документира в семейния албум, кой да изяви музикалните си и речевите таланти, кой да покаже колко много знае и как до сега не са оценили. Снощи обаче Талантите на България бяха заменени със сеирджии и платените *** на София.Честито Софиянци, ще ни натресете отново ББ и хайката му гладни ***.Тогава ще се вдигне страната.Помнете Варна.
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
acab!

Спонсорирани публикации