Полицай с комоцио, бита полицайка, ранени протестиращи

Седем пострадали на снощните протести са преминали през ВМА
Обновена: 24 юли 2013 10:23 | 24 юли 2013 10:07,
37
Полицай с комоцио, бита полицайка, ранени протестиращи
Снимка: Булфото

Седем души, пострадали при сблъсъците снощи, са преминали през Военномедицинска академия, съобщиха от болницата.

Сред тях са трима полицаи и четирима протестиращи.

Един полицай е приет във ВМА с комоцио и контузия на главата. Той е настанен в Неврохирургията. Останалите са имали контузни и разкъсни рани.

Сред пострадалите полицаи е и една жена. Превързани са, изследвани са и са освободени.

По-рано сутринта от "Пирогов" съобщиха, че през техни отделения до сутринта са преминали десет души.

Един човек е приет за лечение. Това е мъж на 38 години със счупена скула. Останалите 9 са с контузии на главата и подкожни кръвонасядания.

Сред пострадалите е имало и мъж, който е бил със сътресение на мозъка, но той е отказал да остане в болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
41
 
53
 
! Отговори
Аз преди 10 години
ако поне в 10 града беше така, бива...ама около 100 човека... и то само в Софияедно такова... на платена акция за по телевизиите
7
26
 
43
 
! Отговори
даа преди 10 години
Не ми философствай,***.Добре знаеш,че полицията е маша в ръцете на управляващите и не се занимава с чудовищната битова престъпност,а се използва за съвсем други цели.Полицията пази престъпниците-това е.
6
23
 
42
 
! Отговори
Dude преди 10 години
Въпроса е, че много малка част от тези така наречени протестиращи, които само чакат да се бият, могат да бъдат наречени нормални
5
40
 
51
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Командването на протеста е по-добро от това на полицията Браво на Ц.Ц. и шпиц-командата на Румен Николов Пашата!- "Мирно протестиращите" софийски "интелигенти" сами си разкъсват дрехите един-други и хвърлха красиви камъни по себеподобните и полицаите... - Буда изрева Избори веднага и Буда-лите изпаднаха в хистерия и искат власт, ВЛАСТ ВЕДНАГА и на всяка цена и няма да се срът пред някаква си кръв или трупове!- В борбата си за власт, ако трябва, труп върху трупа ще редят!Гарантирано от ГЕРБ!.
4
11
 
30
 
! Отговори
До 2 преди 10 години
Заради такива като теб държавата е на това ниво! "Щом едните го правят що и аз да не го правя". *** си! Ами стани терорист-камикадзе и ходи се врзиви някъде. Хората го правят! Умният човек би се разграничил от всичко лошо и би отстоявал позицията си до край! Имаше протестиращи които казаха че има провокатори които безпричинно хвърляли камъни от полицията и са провокирали! За да сляза на твоето ниво - Полицията доста често бие *** така че защо да не те бие и теб!?
3
26
 
48
 
! Отговори
!? преди 10 години
Значи полицаите са пострадали много по-тежко от протестиращите !? : с комоцио в неврохирургия, контузни и разкъсни рани ... това само в БГ може да се случи. Боко добре ги е иструктирал и едните и другите. Цирк.
2
36
 
55
 
! Отговори
даа преди 10 години
Щом *** бият тъпите ченгета,що и нормалните да не го правят?!
1
48
 
83
 
! Отговори
? преди 10 години
Нямаме закони и всеки си прави, каквото му скимне. Как така си позволяват да бият полицаи?! Голяма свободия има у нас. Всичките тези дето имат толкова енергия, да идат да помогнат за миньорите, че там нещата са критични. Борци за правда били!