Кокошка, 65-и набор, роден град – Кюстендил

Гавра с червеното острие Мая Манолова в Wikipedia
Обновена: 26 юли 2013 15:48 | 26 юли 2013 15:48,
164
Кокошка, 65-и набор, роден град – Кюстендил
Снимка: Dnes.bg

Страницата на Мая Манолова в Wikipedia осъмна кудкудякаща.

Незнайни зевзеци са подменили снимката на лявото острие с прекрасна и наперена черна кокошчица.

Инак биографията й е същата, родена е в Кюстендил през 1965 г., депутат в 40-ото, 41-вото и 42-рото НС.

Има и любопитни факти като тези например: "В 41-вото Народно събрание Мая Манолова сработва добре и прагматично в законотворчеството с колежката си Искра Фидосова, въпреки че от време на време между двете се разгарят и спорове".

"В област Кюстендил, Мая Манолова е известна освен като политически прагматична, но и като сговорчива депутатка за прокарване на лобистки и корпоративни интереси. Преди успешния старт на политическата кариера на Мая Манолова в БСП тя има обща адвокатска кантора с Петър Паунов, кмет на Кюстендил и неуспял кандидат-лидер на СДС", допълват списвачите.

Личният й живот пък е описан от цветущо, по-цветущо в Wikipedia. Ясно е, че платформата е отворена и всеки може да пише и допълва нея, но нека все пак прочетем.

"През месец май 2011 година се развежда със съпруга си Милен Манолов, който е митничар на ГКПП "Гюешево". След като вече е сама, Мая Манолова се отдава на връзка с колегата си Ангел Найденов – също депутат от левицата, докато в същия момент и той е в процес на развод.

Седмица преди това Манолова категорично отказва да коментира "слухове" за връзката ѝ с Найденов. Поради близостта си с Найденов тя често е става причина за закачливи ситуации в парламента. В един от случаите един от народните представители на управляващите дори не издържа и я пита от парламентарната трибуна: „Как пък не се намери един член, който да ви задоволи“. По време на предизборната кампания за местни и президентски избори през 2011 година, избирателното бюро на БСП критикува връзката между Ангел Найденов и Мая Манолова, които настояват Найденов или да узакони прелюбодеянията си, или да се върне при законната си съпруга д-р Нина Найденова".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
9
 
16
 
! Отговори
До Странджата преди 10 години
Голям хубавец си на снимката Странджата. Вашата жалка столетница, ще ви научи как да си останеш зомби и за в бъдеще с мизерната ти пенсия, която ще стигне само за плащане на сметките на тока.
55
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Червена кокошка нахална
54
7
 
20
 
! Отговори
Prrr преди 10 години
Вие, които пишете тук сте или много *** или добре платени соц блогърчета. Не изключвам възможността да сте и двете - нямам друго обяснение за аналогията м.м. - Жана Д'Арк. Може би ви друсат от позитано с неизвестни медикаменти. Дръжте фронта. Но пасаран объркани ***.
53
22
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако подобна простотия е повод за гордост, то протестърите и обслужващите ги *** са последните, които могат да претендират, че били елита на нацията. На гости ми е приятел франзуцин със семейството си, с който гледахме вчера кадрите с Мая Манолова. Коментарът му беше, че не го интересува кой кой е в цялата тази история, просто симпатиите му са на страната на жената, оградена от глутница диви прасета.
52
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-после някой да напише открито истината за Мая. Даже от тоерантност са спестили някои още по-нелицеприятни неща.
51
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най мразим ***. И прости червени ***
50
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 47Няма как да стане. Нашите жени, дъщери и майки не се гаврят с цял народ и не правят провокации в навечерието на избори. За разлика от Мая Манолова. Единственото невярно в статията е, че тя е кокошка, а всъщност е пуйка.
49
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оставете политическите страсти настрана, я да видим коя е по-секси и бихте предпочели да гушнете под чаршафите. Клик на зеленото е за Майчето ... клик върху червеното за кака ви Искра Фидосова :)
48
13
 
12
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Този, който го е направил дано да е използвал прокси, защото при едно запитване от страна на правителството към wikipedia винаги могат да дадат адресите на този, който е сменил снимката. От там да си вземат съдебна заповед за доставчика, доставчика да даде информация за потребителя към този ден и час, и да му разгонят фамилията много брутално.
47
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С това се изчерпват интелектуалните възможности на протестиращитеОсвен да пият кафе и да лягат пред автобуси и трамваи,нищо друго не могат да правят,за това сега работят като кафеняци и лумпениНикой не го интересуват магариите на лумпенитеВидя се колко са жалки. 50 *** крякат и се зъбят на една жена-само за това стига мозъка на "интелектуалците"
46
18
 
12
 
! Отговори
иадсмо преди 10 години
жалки комплексирани малко пишковци гнуся се от вас жената си е излязла с лицето без да се страхува от жалки подобия като вас подозирам как вашите подбудители се подхилкват мазно мазно скрити и потриващи ръце.нещастници
45
17
 
13
 
! Отговори
той сам падна преди 10 години
Уважаеми членове на герб и протестиращи! Защо позволявате на другаря Борисов, (агент Буда), да ви вкарва и вас в гроба? В гроба, който той копа за България три и половина години! И в който гроб той сам падна!
44
8
 
12
 
! Отговори
духовната им храна преди 10 години
Най обичам проституиращите протестиращи, когато с пяна на уста излива тонове помия върху някого. Това много се харесва на ***, които ги гледат по кабеларките. За тях помията е духовната им храна.
43
18
 
8
 
! Отговори
зацикляне преди 10 години
Поради зацикляне, мисленето на протестиращите не подлежи повече на развитие! Затова техните мозъци са изостанали на ниво ембрионално развитие!
42
18
 
4
 
! Отговори
Светица преди 10 години
Мая Манолова е Жана д'Арк! Протестиращите са Инквизицията! През 1920 Жана д'Арк е провъзгласена за Светица! 12 години преди това Инквизицията е ликвидирана!
41
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво, е това вече е една положителна новина.
40
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е помиярско.На тези които се хилят злобно и ехидно им пожелавам някой анонимен ***,да напише такова нещо за техните майки,жени или дъщери.Ще им хареса ли тогава.Това ли е свободата.Да пишеш подличко,скрит зад анонимноста си.ши да чакаш други *** като теб,да те одобряват.Не прави това,което не искаш да правят на теб и близките ти.
39
27
 
13
 
! Отговори
... преди 10 години
Мая им е бръкнала много здраво в задниците щом толкова я мразят.Браво Майче, продължавай да разобличаваш гербуси криещисе зад българското знаме.
38
5
 
17
 
! Отговори
bla-bla преди 10 години
Добре, бе хора. Не Ви ли се струва тъпо да се правят такива коментари и "шегички" с жени, пък и с хора въобще. Манолова била кокошка (червена, зелена...), с голям нос; Иска Федосова била дебела, грозна, Парламентър олекнал след като го напуснала; Цачева била грозна и не знам си каква......В крайна сметка, тези жени не са се кандидатирали за манекенки или за Мис България. Защо не коментираме способностите им според това за какво им се плаща, а не външния им вид, който е без особено значение
37
15
 
8
 
! Отговори
varg преди 10 години
Що не пуснахте статия,когато аз се гаврих със страницата на герб в същата енциклопедия.