Кокошка, 65-и набор, роден град – Кюстендил

Гавра с червеното острие Мая Манолова в Wikipedia
Обновена: 26 юли 2013 15:48 | 26 юли 2013 15:48,
164
Кокошка, 65-и набор, роден град – Кюстендил
Снимка: Dnes.bg

Страницата на Мая Манолова в Wikipedia осъмна кудкудякаща.

Незнайни зевзеци са подменили снимката на лявото острие с прекрасна и наперена черна кокошчица.

Инак биографията й е същата, родена е в Кюстендил през 1965 г., депутат в 40-ото, 41-вото и 42-рото НС.

Има и любопитни факти като тези например: "В 41-вото Народно събрание Мая Манолова сработва добре и прагматично в законотворчеството с колежката си Искра Фидосова, въпреки че от време на време между двете се разгарят и спорове".

"В област Кюстендил, Мая Манолова е известна освен като политически прагматична, но и като сговорчива депутатка за прокарване на лобистки и корпоративни интереси. Преди успешния старт на политическата кариера на Мая Манолова в БСП тя има обща адвокатска кантора с Петър Паунов, кмет на Кюстендил и неуспял кандидат-лидер на СДС", допълват списвачите.

Личният й живот пък е описан от цветущо, по-цветущо в Wikipedia. Ясно е, че платформата е отворена и всеки може да пише и допълва нея, но нека все пак прочетем.

"През месец май 2011 година се развежда със съпруга си Милен Манолов, който е митничар на ГКПП "Гюешево". След като вече е сама, Мая Манолова се отдава на връзка с колегата си Ангел Найденов – също депутат от левицата, докато в същия момент и той е в процес на развод.

Седмица преди това Манолова категорично отказва да коментира "слухове" за връзката ѝ с Найденов. Поради близостта си с Найденов тя често е става причина за закачливи ситуации в парламента. В един от случаите един от народните представители на управляващите дори не издържа и я пита от парламентарната трибуна: „Как пък не се намери един член, който да ви задоволи“. По време на предизборната кампания за местни и президентски избори през 2011 година, избирателното бюро на БСП критикува връзката между Ангел Найденов и Мая Манолова, които настояват Найденов или да узакони прелюбодеянията си, или да се върне при законната си съпруга д-р Нина Найденова".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
18
 
11
 
! Отговори
ИСТИНАТА ЗА ГЕРБ преди 10 години
Няма по-прости хора от *** !
35
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
evala!
34
12
 
39
 
! Отговори
typipros1 преди 10 години
Спред мен си е червена коошка бих казал *** но те са само бели
33
10
 
33
 
! Отговори
doncho_11 преди 10 години
И на фона на кудкудякащата Манолова идва следната новина: В проекта за управленска програма на правителството е залегнало рестартиране на проекта Белене, стана ясно от представения документ пред Националния съвет на БСП.В глава Спасяване на българската енергетика е записано: При потвърждаване на технико-икономическите характеристики на проекта Белене и прогнозите за електропотреблението в региона и България рестартиране на проекта с ясна финансова структура. "БРАВО на мутро-комунистите
32
47
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Такова отношение е злобно и просташко, а това са признаци на безсилие. Умният човек никога не пада под нивото си!
31
9
 
20
 
! Отговори
Невен преди 10 години
До 35. Човек *** се прегледай, след като гледаш на Мая като на сексуален субект.
30
6
 
6
 
! Отговори
silver преди 10 години
Razgariashia se skandal V New York s kandidat kmeta....baba Mata ako imashe savest shteshe da se skrie ot sveta...
29
13
 
27
 
! Отговори
Ачо петела преди 10 години
Кукуригууууууууу, Мая изоставаме с плана за яйца. Напъни се и така ще увеличим ддс-то в хазната и нема да се актуализира бюджета.
28
15
 
16
 
! Отговори
От Уикипедия преди 10 години
Не е за първи път Днес.бг да се възползват от свободата на редактиране в Уикипедия, за да направят золум, а от него - статия. :)
27
6
 
53
 
! Отговори
Пловдив преди 10 години
Много ме изкефи: Как пък не се намери един член, който да ви задоволи. - това съм го пропуснала
26
11
 
35
 
! Отговори
Citizen преди 10 години
Прилича на проскубана перхидролена кокошка, но ако беше кокошка никой нямаше да я търпи само да кудкудяка, без да снася яйца.
25
5
 
7
 
! Отговори
O.o преди 10 години
До ВИДЯИ теб те видяхме - неандерталски компютърни умения и липсващи такива за правописа. Опитай се да откриеш къде е и за какво служи "Caps Lock". Поразрови се за какво се ползват препинателните знаци и къде се слагат. Може даже да се опиташ да завършиш трети клас , който ти липсва. След това се опитвах да ревеш срещу другите които поне не са неграмотни като теб.
24
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
мда, високо интелигентно :))
23
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До миткоА долен драскач в ДНЕС, колко е? 10лв на ден?
22
9
 
47
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Вчера Майчето демонстрира абсолютна наглост и дебелоочие. Заобградена от кордон полицаи, тя отговори, че това било съвсем нормално излизане от работния ден и протестиращите са си част от тази "нормална гледка". Е аз не знам колко хора така се прибират от работа - да ги пазят по 10-15 полицая, защото иначе протестиращите щяха да я разкостят. Евала Майче, събрали сте се отряд интелЕктуалци там - ти, пияния Миков, льольото Бисеров, Данчо-цайса и Серго съсела
21
12
 
23
 
! Отговори
Гопето преди 10 години
Много точно !!! Браво !! :D
20
10
 
27
 
! Отговори
Гопето преди 10 години
Много точно !!! Браво !! :D
19
48
 
24
 
! Отговори
ВИДЯ преди 10 години
ВИДЯХМЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ "ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ" ПРОТЕСТИРАЩИ ПРОСТАЦИ КАКВИТО СА ДОСТА ПИЕЩИТЕ КАФЕ МИТЕНГУВАЩИТЕ В ПО КЪСНИТЕ ЧАСОВЕ - СЪБРАЛИ СЕ 20 ДУШИ ЧЕ ДАЖЕ И ПО МАЛКО И ЩЕ РЕШАВАТ СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ ГЛЕДАХ ЕДИН ОТ ТЯХ ПРИ Ц.РИЗОВА АМИ ДАЖЕ НЕ БЕШЕ ИЗТРЕЗНЯЛ НЕМОЖА ДА ОТГОВОРИ НА НИТО ЕДИН ВЪПРОС СТАНА ЗА СМЯХ
18
13
 
37
 
! Отговори
B777 преди 10 години
след оставката на парламента, мая щяла да отиде да работи в булгарплод, завеждащ отдела "зрели домати"
17
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
точно това е тя - кудкудякаща червена твар в човешки облик