Законът за едни е майка, за други - мащеха!

Петното: Ако ми дадат власт, ще арестувам хората, които раздават пари
Обновена: 23 авг 2013 14:22 | 23 авг 2013 10:11,
129
Законът за едни е майка, за други - мащеха!
Бисер Миланов Снимка: архив, Булфото

Която власт не работи за благото на народа, естествено, че ще бъдем срещу нея. Ние сме за народа, никой не мисли за него. Това каза пред Нова телевизия Бисер Миланов, известен като Петното, от Национално движение „Свобода" .

Той влезе в общественото полезрение с предложението си да съдейства на полицията срещу платени протестиращи,

Бил е осъждан седем пъти, но не смята, че присъдите му са правилни. 

„Тези присъди са следствие на това, че аз се борех с хората, които продават наркотици в държавата. Накрая мен ме изкараха наркобос, която въобще не отговаря на истината“, посочи той.  Според него присъдите му са факт „именно заради хората, които продаваха наркотици и ги закриляха разни полицейски органи“.

Още по темата
В момента не работя нищо, призна Миланов. Водещият Сашо Диков обаче подчерта, че Миланов пристигнал за гостуването си в телевизията с луксозен джип.

„Мой е джипът, едно момче ме беше наело да му върша услуги, за което ми го прехвърли“, поясни Петното.

Така наречените "интелигентни" протестиращи какво са страдали в този живот, че да протестират, запита още той.

„Може ли законът за едни да е майка, а за други да е мащеха. Не може аз да бъда задържан под стража за един шамар, а Цветан Цветанов да не получи същото за всичките си тежки престъпления. Искам арест за Цветанов”, подчерта Миланов. Той призна, че е получавал заплахи в социалните мрежи, но отрече самият той да е отправял такива.

„Ако получа властта, веднага ще арестувам хората, които раздават пари. Ще извадя снимки и доказателства”, отсече Миланов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
77
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Не мога да разбера това което става в Б-я ? Този на снимката не е ли някакъв престъпник за когото пишеха по някое време ? В коя нормална държава един бандюга или престъпник ще влезе в политиката ако не у нас, в коя държава този *** ще се появи в телевизия, къде ще му разрешат толкова интервюта в преса и електронни медии ? Ние ли сме от *** създадени или сме просто природна грешка ?
8
5
 
67
 
! Отговори
жена преди 10 години
Нека му дават трибуна на тоя, както и на другия титан на мисълта - Шамара. По-голяма излагация и жалка картина от новите "леви" няма. Всеки ден, по всички телевизии, а защо не и собствени предавания?
7
2
 
72
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Какви ли са услугите,че се прехвърля луксозен джип като благодарност.Нищо не работи момчето,с какво живее и този джип не върви с вода.
6
3
 
64
 
! Отговори
Пеликана Грую преди 10 години
Кой ще арестуваш ве, мърсол?
5
2
 
78
 
! Отговори
хаха преди 10 години
някво момче го наел...и му платил с джип. хахахаха тоя за какви ни взема? Да не го е наел за поръчково убийство?Той нищо не работи, но кара джип, на който подръжката му на месец е колкото една минимална заплата. Бензин това онова...как стават тия работи без пари?
4
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма нужда от власт. Присъедини се към шпицкомандите на товориш-фьорер и започвай с гражданските арести.
3
3
 
64
 
! Отговори
ГражданинътКарбовски преди 10 години
Кой всъщност е тоя *** , че нещо не го знам ?!?! Прилича ми на лице от "ДРЕВЕН ИНДИЙСКИ ПРОИЗХОД" , което има изключително силно желание и стръв да се намърда в публичното пространство и да "смуче" кинти от някъде! Без значение! Въпроса е да падат кинтаци!
2
3
 
76
 
! Отговори
филип преди 10 години
защо , защо , защо , защо му давате на медия, ефир, статии, внимание на това паразитно създание ???? Просто забравете за него. Парите, от които му се плаща са и ваши !
1
3
 
62
 
! Отговори
Kocha преди 10 години
Какъв е тоя *** ??!?!?