Профилът на Борисов изчезна от Facebook

Уточняват дали става дума за хакерска атака
Обновена: 28 авг 2013 19:14 | 28 авг 2013 19:00, Веселина Йорданова
217
Профилът на Борисов изчезна от Facebook
Бойко Борисов. Снимка: архив, БулФото

Истинският профил на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов изчезна от социалната мрежа Facebook, съобщиха за Dnes.bg от пресцентъра на партията.

Още по темата

Профилът на Борисов беше създаден вчера. Възможно е причините той да изчезне да са технически.

От пресцентъра на ГЕРБ уточняват дали става дума за хакерска атака или страницата е била претоварена заради многобройни покани за приятелство, изпратени от симпатизанти. Има и вариант профилът на Борисов да е бил докладван от голяма група хора.

От създаването на профила лидерът на ГЕРБ активно коментира актуалните събития от деня. Фалшивите профили в социалните мрежи станаха много и искам да обявя, че това е единственият истински и зад всичко написано тук стоя аз, написа Борисов в профила си.

От Facebook днес той призова регионалният министър Десислава Терзиева и новият директор на АПИ Стефан Чайков да бъдат незабавно освободени от премиера Пламен Орешарски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
2
 
! Отговори
РИН преди 10 години
и да не се появява повече
152
2
 
3
 
! Отговори
Ганьо Балкански преди 10 години
От мъка по това че профила на Бойко е изтрит аз реших да напиша следните стихове:Бойко,ТИ си истинската светлина,която просвещава и освещава всеки човек,идващ в света,нека блесне върху нас светлината на лицето ТИ ,за да видим в нея непристъпната светлина.Управи нашите стъпки към изпълнение на Твоите заповеди,по заповед на пречистата партия ГЕРБ и на всички Твои дела.СЛАВА НА ПАРТИЯ ГЕРБ!
151
4
 
6
 
! Отговори
ПЕШО АМИГОСА преди 10 години
БОКО МЕ ПОЗНАВА СЛУШАЙ ЕЙ ТИ ПОВЕЧЕ НЯМА НИКОГА ДА СИ ПРЕМИЕР ИЛИ ДЕПУТАТ РАЗБЕРИ ГО
150
2
 
2
 
! Отговори
ЯСНОВИДКА НИКОЛ преди 10 години
ТАЗИ ВЕЧЕР СЕ ОЧАКВА ЛЕКО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ С ЕПИЦЕНТЪР БАНКЯ 4.5 ПО РИХТЕР НЕ СИ ПРАВЯ МАЙТАП
149
4
 
5
 
! Отговори
ГАЙ преди 10 години
ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО ЧЕ ПРОФИЛА НА БОКО ГО НЯМА И ТРЯБВА ДА ПРОТЕСТИРАМЕ МИ ДА ПЛАТИ И ДА СЕ ПОЯВИ ЩОМ ИСКА
148
1
 
11
 
! Отговори
detelina преди 10 години
БРЕЙ,БРЕЙ-ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИТЕ В МОМЕНТА!?ТИ, ДА ВИДИШ-ЧУДО ГОЛЯМО!?АМА,ТЕЗИ ЖУРНАЛИСТИ,НЯМАТ ЛИ ТЕМИ ЗА КОМЕНТАРИТА ЗАНИМАВАТ НАРОДА С ПРОСТОТИИ!?НАПРИМЕР ДА ТЪРСЯТ ПРИЧИНА-ЗАЩО,АДЖЕБА 3МИЛИОНА НАПУСНАХА БЪЛГАРИЯ,ЗАЩО 23 ГОДИНИ ВИНА ИМА-ВИНОВНИ НЯМА,ЗАЩО НЯМА ПОЛИТИЦИ В ЗАТВОРА,КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ ПРЕХОДА,ЗАЩО ЖИВЕЕМ В МИЗЕРИЯ!?
147
2
 
10
 
! Отговори
джаста-праста преди 10 години
Ама моля за по-голяма точност при поднасяне на информацията - от вчера има разностранна информация: едни медии казват, че профилът на ББ бил изтрит, а други, че е хакнат. Едно е да ти изтрията фейсбудата, друго е да ти го нахакат. Все пак е крайно забавно, че и в двата случая алегорията е много сила - може да се каже, че и в реалния живот ББ няма профил и го хакнаха.
146
8
 
8
 
! Отговори
Drundera преди 10 години
До Анонимен до 154 продължениеЕдинствената причина да е свален е че на хората им е писнало от тъпите му бисери и са го докладвали! Това е скъпи гербави марки, никой не го е страх от беззъбо куче проста на хората им е писнало от лаят му!
145
7
 
15
 
! Отговори
$ преди 10 години
Профилът му изчезна, сега трябва да му изчезне и анфаста. Въобще да изчезва и да не се появява повече!
144
3
 
10
 
! Отговори
Drundera преди 10 години
До Анонимен до 154Ха скъпи герберчо никой не го е страх от фейса на Борисов всъщност всички се смеят на фейса на Борисов.И нека ви обясня на теб и останалите глупави герболетки. Никой не е хакнал глупавият му фейс нито го е претоварил това няма как да стане. Нито 2-3 почитатели на ден могат да го претоварят, нито хакери ще го хакнат, защото профил във фейсбук не се трие винаги се запазва някъде. А и при промяна на паролата то те уведомява по пощата с която си се регистрирал.
143
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак не сте разбрали.......Той си направи СОБСТВЕН Фейсбук...Профила му/разбирай снимка в профил/ виси на къщата му в Банкя.А приятелите му пишат на дувара......на стената де....срещу такса от 5 лв. .........Чува се от тук от тамче скоро ще продава акции........като онова еврейче.....как му беше името бе,ех....
142
10
 
21
 
! Отговори
enchoss преди 10 години
Това ли ви остана бе Гербери , да си правите интриги във сурат-тефтера... има прфил , хакери драма ами сега... някой е виновен ... може би Станишеш но профила ми липсва.. ала бала... 1.Профили във фейсбук не изчезват никога .... дори закрит профил може да се активира на ново 2.Малоумното предположение за задръстване на кабела да е причината за липса на профил е абсурдна и даже баба ми не вярва..3. Боце *** се се разкарай, краде, граби, нарежда... лъга маза ... отивай някъде се покривай ..
141
5
 
17
 
! Отговори
nafarfor преди 10 години
Брилянтните източници на АФЕРА информираха, че Сретен Йосич тези дни е бил пуснат в петдневен домашен отпуск. Както писа първа АФЕРА присъдата на Йосич изтича и се очаква той да излезе окончателно на свобода. Източниците от извора на АФЕРА са категорични, че Йоца Амстердамеца излиза до 10 сетември и живот и здраве, до края на септември ще посети България.
140
14
 
25
 
! Отговори
зевзек преди 10 години
тоя некадърник знае ли изобщо как се работи с компютър и какво е нет...платил си е да му вършат и тази работа, ть да не остане по-назад от интелигенцията...
139
0
 
22
 
! Отговори
фен преди 10 години
ха ха ха
138
11
 
41
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
То и самият да изчезне хората няма да забележат. Боко спазва принципа на учителя си комуниста Тодор Живков: "Крие се без никой да го търси"!
137
18
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
" заради многобройни покани за приятелство, изпратени от симпатизанти" Голям смях ,и всички сигурно поздравяват майка му.:)
136
11
 
34
 
! Отговори
ИВО преди 10 години
ГОЛЯМ ПРАЗ СТАНАЛО ХОРАТА СЕ ЧУДЯТ ОТКЪДЕ ДА ИЗКАРАТ НЯКОЙ ЛЕВ
135
36
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хи ,хи много ги е страх комунистите от фейса на Борисов.
134
19
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
платен служител на герб поддържа профила, защото тиквата не знае от коя страна се сяда на компа, камо ли да го пуска. Обаче служителя е с работно време до пет часа и после е угасил компа, понее и неговия акъл е толкова, и ето ти *** сензация - профила бил пропаднал! Пропаднал е, ама не профила.