Ходиш на „София Прайд”- затвор и глоба

„Атака” иска санкции за показване на хомосексуална ориентация
190
Ходиш на „София Прайд”- затвор и глоба
Снимка: Булфото, архив

"Атака" предлага лишаване от свобода от 1 до 5 години и глоба от 5 хиляди до 10 хиляди лева за публично демонстриране на хомосексуална ориентация или принадлежност. Вчера депутати от партията са депозирали в деловодството на парламента законопроект за промени в Наказателния кодекс, с които се регламентират санкциите, съобщава пресцентърът на националистическата формация.

Предложението е за добавяне на нов член - 155в : "Който манифестира публично своята или на други хомосексуална ориентация или принадлежност, чрез организация или участие в митинги, шествия и паради или чрез средствата за масова информация и интернет, се наказва с лишаване от свобода от една до пет години и глоба от пет хиляди до десет хиляди лева."

"Атака" за пореден път изразява недоволство от днешния гей парад в столицата, организиран за шеста поредна година.

"Това чуждо на националните ни традиции и морал уродливо явление, се състоя за пръв път през 2008 г. и оттогава до днес се провежда без никакъв адекватен отпор от страна на държавните институции", се казва още в разпространеното до медиите съобщение.

В партията са притеснени и от идеите на хомосексуални активисти за легализиране на бракове между еднополови двойки и осиновяване на деца от тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
5
 
5
 
! Отговори
anti/5/ преди 10 години
кастрация
109
6
 
5
 
! Отговори
Пена преди 10 години
Крайно време е по този въпрос всички - ВСИЧКИ ! - най-после да млъкнете ! ! !
108
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
стига сте лаяли, кажете сега, как беше на парада?
107
6
 
11
 
! Отговори
72790 преди 10 години
Атака както винаги са противоречива партия - лидера им прилича на хомосексуалист, правят хомосексуална политика (напоследък усърдно лапат турската пиперка) а се обявяват против гей проявите .... :) да им се неначудиш ... :)
106
3
 
9
 
! Отговори
Honorik358 преди 10 години
Хора,отделяте прекалено много внимание на шепа индивиди,които не го заслужават.Вместо да им правите кефа като пишете и се дразните,игнорирайте ги напълно.
105
5
 
5
 
! Отговори
амбри преди 10 години
за лудница са всички *** но няма да откажа да погледам сеир на парада
104
5
 
21
 
! Отговори
Боян преди 10 години
- Джон,каква е тази врява навън?- пита лорд Чарлз,пиейки си чая..- Гей парад,сър - отговаря слугата.- А какво искат?- Еднополова любов.- А някой забранява ли им да я правят?- Не,сър,никой не им забранява.- Тогава защо протестират?- Ами,***,сър......................................
103
13
 
18
 
! Отговори
Варна преди 10 години
Атака може да си предлага колкото си иска налудничевите идеи, но трябва да си ***, за да ги подкрепиш в парламента !!! :) Кво са ви виновни хората, като са гей ? Че утре и концлагерите ще поискате да отворят и да ги пълните с тях ! Малоумнници !
102
2
 
5
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
разбира се бсп партиите няма да го приемат тоя закон
101
17
 
13
 
! Отговори
С.С.С.Р преди 10 години
Какви 5 години затвор бе , 50 + , най - малко !!! ****ите трябва да се третират като терористи !
100
9
 
13
 
! Отговори
кибик преди 10 години
До до Румен Леонидов"Снимката е гнуслива! Това е противоестествено! Ще гласувам за Атака "Напомня ти противоестественото поведение на Волен ли ?
99
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сигурно е въпрос на време да се появят и педофилски паради, щото видиш ли и педофилите имат право на съшествование и е дискриминация да ограничаваме "сексуалната им ориентация". А колкото до тия паради, те имат за цел две неща-от една страна набиране на нови попълнения, и другото е демонстрация на това че са недосегаеми, понеже обществена тайна е, че сред самите управляващи е пълно с ***. Лошото е че "управляващите" пък от своя страна са просто слуги на истинските управляващи.
98
15
 
7
 
! Отговори
реформатор от ДБГ преди 10 години
На мен пък са ми симпатични :)
97
5
 
1
 
! Отговори
.. преди 10 години
Turciq se smee sas beelgarskite geiove I lizbeiki.. Mastii dolni i vyzrastni magistralni rabotni4ki TVA e bie gie
96
21
 
18
 
! Отговори
до Румен Леонидов преди 10 години
Снимката е гнуслива!Това е противоестествено!Ще гласувам за Атака
95
6
 
23
 
! Отговори
СЪВЕСТЕН преди 10 години
Прав е Волен, щом и той не показва собствената си хомосексуалност, значи и другите няма да я показват. И на това ли в днешно време му викате извратеност? Нищо, нека Мадона и Бритни да се кълчат и да развяват цици, нека да има *** по тротоарите на София и децата да пушат от 8 годинишни, пък това да обичаш човек да е проблем.....
94
8
 
23
 
! Отговори
Free Thinker преди 10 години
За държава в демографска катастрофа - забраната на пропагандата на хомосексуализма е необходимост. Забравете за морала, става дума за необходимост от просто възпроизводство. При това с хоризонт 2-3 поколения. Като се има предвид какво постига рекламата за други отрови и *** - въпрос на недълго време и скромни инвестиции е да стане модерно да си обратен. А това наред с емиграцията, бедността и колониалната администрация е краят за етнос преживял хилядолетия и дузина свои държави и империи.
93
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БКСъщо и простаците!
92
18
 
7
 
! Отговори
Потребител преди 10 години
Подобна промяна в закона би била глупост и престъпна небрежност.Не закачам "обратните" и очаквам и те да не ме закачат.Нямам проблем и ако живеят заедно - законно или не - но съм против осиновяването на деца от тях.Ако подобна двойка имат собствено дете - единия партньор е биологичния му родител - тогава нямам забележки.Подобни гонения не довеждат до нищо добро.Историята го е доказала.
91
18
 
20
 
! Отговори
БК преди 10 години
Извратените трябва да се убиват с камъни!