Ходиш на „София Прайд”- затвор и глоба

„Атака” иска санкции за показване на хомосексуална ориентация
190
Ходиш на „София Прайд”- затвор и глоба
Снимка: Булфото, архив

"Атака" предлага лишаване от свобода от 1 до 5 години и глоба от 5 хиляди до 10 хиляди лева за публично демонстриране на хомосексуална ориентация или принадлежност. Вчера депутати от партията са депозирали в деловодството на парламента законопроект за промени в Наказателния кодекс, с които се регламентират санкциите, съобщава пресцентърът на националистическата формация.

Предложението е за добавяне на нов член - 155в : "Който манифестира публично своята или на други хомосексуална ориентация или принадлежност, чрез организация или участие в митинги, шествия и паради или чрез средствата за масова информация и интернет, се наказва с лишаване от свобода от една до пет години и глоба от пет хиляди до десет хиляди лева."

"Атака" за пореден път изразява недоволство от днешния гей парад в столицата, организиран за шеста поредна година.

"Това чуждо на националните ни традиции и морал уродливо явление, се състоя за пръв път през 2008 г. и оттогава до днес се провежда без никакъв адекватен отпор от страна на държавните институции", се казва още в разпространеното до медиите съобщение.

В партията са притеснени и от идеите на хомосексуални активисти за легализиране на бракове между еднополови двойки и осиновяване на деца от тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
stiga gluposti ste pisali v komentarite. 21 vek sme, do mars 6te hodime, otkrihme mnogo nujni ne6ta v medicinata, NO nikoi ne iska da razbere, 4e ima i onakiva hora. po-dobre tia, otkolkoto pedofilski izvergi, koito posiagat na bebeta i deca.
69
9
 
14
 
! Отговори
цезар преди 10 години
Аз искам тройка с М. Манолова и М. Кунева..ама си мисля: дали пък не съм обратен???
68
4
 
12
 
! Отговори
Килюминати преди 10 години
"Мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разпалиха се с похоти един към други и вършеха срамотии мъже на мъже, та получаваха в себе си отплата, каквато подобаваше на тяхната заблуда" (1:27).
67
10
 
17
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
Eeeeeeeeh, всичката ви Мара втасала та обратните са ви проблема. Абе оставете ги хората на мира бе, задниците са си техни и могат да правят с тях каквото си искат!Голям ***, че си спретнали неква манифестацийка. Нещо пречат ли ви? Ама пак лекичко ви търкалят по наклонената плоскост:)) : хетро-хомо, бедни-богати, София-провинция, граждани-селяни, инетлигенция-работници, българи-турци.........И вие кълвете като шаранчета..;)
66
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕДНО ВРЕМЕ ГОВОРЯ ЗА ПРЕДИ 89 ГОДИНА ТЕЗИ С ЛЕВЕТЕ РЕЗБИ НЕ СМЕЕХА ДА ПАРАДИРА СЪС СЕКСУАЛНАТА СИ ОРИЕНТАЦИЯ.. ИМАШЕ ТАКИВА В СОФИЯ И ТЕ СЕ ПОДВИЗАВАХА ПРЕДИМНО В ГРАДИНКАТА НА ЦЕНТРАЛНАТА БАНЯ НА ХАЛИТЕ. СЕДЯХА ПО ПЕЙКИТЕ И ГЛЕДАХА ДА ЗАКОВЪТ НЯКОЙ НАИВНИК ДА ГИ ИЗЧЕША. МНОГО БОЙ ХАПВАХА И НЕ СМЕЕХА ДА ПАРАДИРАТ. НО СЛЕД КАТО НИ ДОКАРАХА СЛОБОДАТА И ДЕМОХРАЦИЯТА ЛЕВИТЕ РЕЗБИ РЕШИХА ЧЕ СА СВОБОДНИ ДА ПАРАДИРАТ С ***.АСТИЯТА СИ.
65
6
 
25
 
! Отговори
абе ооо преди 10 години
Абе и аз съм хомо,но си седя кротко с приятелчето пием бири,гледаме мач.И не ми е ясно защо някаква порно сценка в центъра на София трябва да отговаря на моите интереси.Или да защитава правата ми.Никък не ми допадат женствени тарикатчета дето никога не се хващали лопата с ръцете си.
64
9
 
28
 
! Отговори
Ботьо преди 10 години
Много хубаво предложение на "Атака",но за съжаление няма да се приеме! Фалшивата днешна демокрация "изисква" толерантност и равнопоставеност,но защо трябва да се прави реклама на хомосексуалноста? По този начин самите "обратни" доказват,че не са нормални хора!
63
19
 
12
 
! Отговори
Васко преди 10 години
Първо-гей съм. Второ - тия паради нещо не ми харесват, струват ми се ***. Трето - предложението на атака е абсолютна глупост - и аз не искам хетеросексуалните да ми се мляскат пред мен, дай да накажем и тях - простотия. Кой определи кое е нормално - броя на хората ли? За хетеросексуалните са нормални едни работи, за различните - други. Ако законът се приеме /няма как да се случи, защото противоречи на КРБ/, трябва данъкоплатците да издържат гейовете по затворите, които и без това са препълнени
62
22
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ходиш нa митинг нa Болен Сидеров, отивaш в зaтворa и 20 000 лв глобa която отивa зa бедните.
61
11
 
12
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
Хомосексуалността е изменение на хромозомната клета човек така се ражда всеки може да се роди такъв *** да го привлича същият пол от който е самият той така че сами си правете сметка за всичко останало.
60
6
 
4
 
! Отговори
simar преди 10 години
Съжалявам, но трябва да ходя на кафе, хайде ставам :)
59
6
 
4
 
! Отговори
simar преди 10 години
Ами да, всичко цитирано от теб, софиянец, след като важи за хетеро-браковете, нека важи и за хомо-браковете, още повече ако имат деца. Така всички да се ползват с приетите облекчения и да се защитават интересите на децата. Ще те преваря само, ако споменеш, че при хомобраковете и двамата родители са от един пол - да, но ако в един хетеробрак единият родител почине, тогава отглеждането остава в ръцете на другия, т.е. пак на представител от единия пол само, каквото би било и при един еднополов брак
58
6
 
14
 
! Отговори
до simar преди 10 години
Наследяването на активи и имущество се извършва с предвидените в закона начини. Отглеждането на деца в еднополови семейства неминуемо ще изкриви представите им за света. Децата се създават все още от мъж и жена. Когато почнем да се възпроизвеждаме от епруветки и чрез клониране, въпросите за сексуалната ориентация ще отпаднат сами. А дотогава: Семейство е двойка от мъж и жена с цел създаване и грижа за потомство!!!!! Всичко друго е от сатаната!
57
10
 
18
 
! Отговори
(.)(.) преди 10 години
Е*ати снимката! Тук и деца може да влязат - махнете я, моля ви.
56
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А Лудото ДЖУДЖЕ волен сайдеров се снима ГОЛ и си пуска снимките в нета....Червен нещастен ***!
55
8
 
17
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
до 66 Оптимистчо,такава гледка съм виждал в едно кафе на центъра в София; до ден днешен не съм виждал нещо по-отвратително от това два коча да се целуват публично. Наистина изключително гнусна гледка. И като си представиш, че в това кафе имаше и млади майки с деца.
54
4
 
3
 
! Отговори
simar преди 10 години
Софиянец, идеята за сключване на брак мисля е именно в едни бъдещи (ако изобщо се приемат някога в България такива) данъчни облекчения, наследяване на общи активи и имущество и т.н., а не с идея да за последващо създаване на деца. Не децата са причина за сключване на брак. Такива може и без брак да се създадат.
53
3
 
11
 
! Отговори
Бънди преди 10 години
Не си ли чувал израза " разврата погуби Рим"? Къде съм казал, че хомоСексуализма е виновен за разпада на всички държави? Мисли малко и не чети Евангелието като дявола.
52
5
 
5
 
! Отговори
хм??! преди 10 години
Значи да ви кажа, аз съм мъж на 21 години и винаги ми е било странно какво ли е да си с човек от твоят пол. Бих искал да попитам тук защото май няма по подходящо място за това. Имам си приятелка но тя вече не ме задоволява.. Основния въпрос който ме терзае е дали ако пусна на някое момче и после ще ме обземе мания да обяснявам на всички, че си го слагам с момчета или това се получава само в редки случаи ??? Защото аз не мисля, че всички трябва да знаят с кой си го слагам и за това се притеснявам
51
9
 
24
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
По-отвратителна снимка не можахте ли да измислите? Колкото до предложението на Атака, подкрепям го. Кой какво прави в свободното си време не е нужно да става достояние на всички. Още повече да се натрапва чрез такива показни действия като парадите. Или трябва аз като почитател на хубавите женски гърди да направя парад като под наслов "За повече и по-хубави женски гърди"?!