Кабинетът се държи на един фикус, смята Павлова

"Управляващите карат в насрещното, водят към катастрофа"
Обновена: 7 окт 2013 10:07 | 7 окт 2013 10:07, Камелия Цветанова
107
Кабинетът се държи на един фикус, смята Павлова
Лиляна Павлова. Снимка: Булфото, архив

Бившият министър на регионалното развитие и настоящ депутат от ГЕРБ Лиляна Павлова остро разкритикува настоящoто управление и коментира, че не депутатите на Бойко Борисов провалят заседанията на парламента, а мнозинството.

„Правителството няма подкрепа. Правителството се държи на един фикус и нищо повече”, заяви тя по Нова телевизия тази сутрин, след като миналата седмица лидерът на „Атака“ Волен Сидеров се обърна към депутатите с думите “пазете ни като стайно цвете“, защото се оказа, че без националистите и заради отказа на ГЕРБ да се регистрира парламентът не може да работи поради липса на кворум.

„Управляващите работят на инат. От първия ден имаме един парламент, съставен с манипулации, шмекерии. От първия ден се правят опити чрез методите на диктатурата да се установи работата в парламента. Работата не е нормална, а това те трябва да го осигурят”, заяви Павлова.

Още по темата
Тя се оплака, че мнозинството в парламента иска да смачка опозицията.

„Те направиха парламента неработеща институция за опозицията. Парламентът вече не функционира, те не ходят на работа, не си създават кворума, а искат ние да ходим“, настоя Павлова.

„Те карат държавата в насрещното движение и ще я вкарат в тежка катастрофа, ние трябва много бързо да хванем волана, да завъртим, да отбием и да сложим спирачката“, добави тя.

„Цялостната политика на правителството е провал”, смята Павлова.

Като бивш регионален министър, тя отговори и на обвиненията на настоящия Десислава Терзиева, че пътищата, строени по времето на ГЕРБ, са скъпи и некачествени.
 
„Регионалният министър да свърши малко работа, а не да се занимава с кокошкарски неща”, заяви Павлова. По думите й обвиненията са, защото настоящите управляващи не е имало какво да отчетат за първите 100 дни на власт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
8
 
18
 
! Отговори
AHIL преди 10 години
Обикновените хора, работниците и пенсионерите си харесват правителството. Богатите-не.
47
7
 
24
 
! Отговори
ййй преди 10 години
Тази нещо си е повярвала. Така повишаваше тази сутрин тон ,че ако беше до мен и имах тухла бих и разбил главата. Видите ли нямало нищо нередно да пада облицовката на тунела. Ама ***,ти кога завърши от кога взе да даваш насока на вятъра ,не ти ли идва на ума че през този тунел минават коли с 90 километра в час и може да убие човек ако падне на прозореца и да предизвика катастрофа и после да се набият една дузина коли една в друга. Баща ти като е Полковник от службите да не си 100 кила.
46
7
 
19
 
! Отговори
ТОМА НЕВЕРНИ преди 10 години
Правителството се държи на един фикус и нищо повече-а това *** моме,се държи на една ТИКВА
45
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая все повече заприличва на Фидосова! Гуци, коледа наближавааа.... :)))))
44
7
 
20
 
! Отговори
55 преди 10 години
ЛИЛЕТО ОТНОВА ЗАПОЧНА ДА СЕ ВЖИВЯВА НАЛИ Е КОМУНИСТИЧЕСКО ЧЕДО ТАКА Е НАУЧЕНО ДА ПОВТАРЯ И ПЪДДЪРЖА ТЕЗИТЕ НА ВОЖДА СИ
43
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе фикус, фикус. Нали не се крепи на едно дебело дупе.
42
5
 
24
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
що триете коментари - щото казах, че тая е дебела ли - че то е меко казано?
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 45може да са ми изтъркани, ама барем ползвам гумички, а ти?
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен мечомухобойкото много ми допадна
39
11
 
7
 
! Отговори
БСП преди 10 години
Младото БСП , нали е понеделник, пише простотии яко .Така де трябва да си заслужите заплатите - мишки долни и жалки .
38
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Драйвъраосвен пухкавото и малоумното лили
37
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен мечо преди 10 години
Лиленце, мила хубавице, ти кой по-точно регион разработи? Министерството не се казва пътно строителство, а регионално развитие. В Монтанско хората даже ноктите си изядоха веке. Развивате само мутренски региони и то на определена мутренска групировка, не че бат мухобойко не изби конкурентите си по време на глявно секретарстващ в меверето. Стига си кудкудякала, че и ти не си свършила за един лев работа, а ***... едно котило сте, засрами се и се подложи на зоновата диета.
36
23
 
6
 
! Отговори
БСП преди 10 години
Преброих пишещите мишки от МЛАДЕЖКОТО БСП ,8 *** днес облчват във форума . Те са по екипи и по сайтове разпределени. Да поздравите шефа си- ДОБРЕВ.
35
3
 
24
 
! Отговори
Жулиен преди 10 години
Няма лошо човек да не е достатъчно умен,допустимо е и да не е достатъчно красив,но да няма собствено мнение,да няма лично достойнство и да повтаря като папагал това,което е казал не дотам образования им предводител бб е характерно само за върхушката на герб и безличните им депутати,които потрошиха маса народни пари,за да показват само новите си костюми,когато се изнизват в *** нишка от пленарната зала,рушейки кворума и авторитета на народното събрание.
34
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мдааа,тая Пу..ка *** се цепи в стил Боце-селския.То не бяха Гаргамели сега пък Фикуси.Винету е толкова кух че се отвращавам от нацията ***!!!СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БУГАРИН.
33
16
 
5
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Разбира се, че е така. Имитира се дейност с пари на заем. Това е едно загубено време за България, на власт са антиевропейци и руски лакеи и това е очевадно.
32
2
 
24
 
! Отговори
някойси преди 10 години
Хванете се и работете заедно, независимо кой е на власт. До гуша ни дойде от глупавите ви физиономии и изпълнения. Светът ще се оправи, но много невинни ще пострадат жестоко.
31
5
 
26
 
! Отговори
Драйвъра преди 10 години
Пухкавото Лили пак се изцепи. Много чсно че ще карат в насрешното!!!Когато няма никой отсреща - това е единствения начин да ИЗПРЕВАРИШ влачещите се *** гербери!
30
31
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СЕГА ЗАПОЧВАТЕ ДА ПИШЕТЕ СРЕЩУ ПАВЛОВА,ПРИ ТОВА КОМЕНТИРАТЕ ВЪНШНОСТТА Й.НАЛИ ГИ ИЗБИРАМЕ ЗА ДА ВЪРШАТ РАБОТА,А НЕ ДА СЕ ЯВЯВАТ НА КОНКУРСИ ЗА КРАСОТА,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КОМПЕТЕНТНОСТТА Й,ТЯ Е КОМПЕТЕНТНА И СВЪРШИ МНОГО ДОБРА РАБОТА,СРАВНЕТЕ РАБОТАТА НА СЕГАШНАТА МИНИСТЪРКА.
29
15
 
8
 
! Отговори
БСП преди 10 години
Младото БСП , нали е понеделник, пише простотии яко .Така де трябва да си заслужите заплатите - мишки долни и жалки .