Кабинетът се държи на един фикус, смята Павлова

"Управляващите карат в насрещното, водят към катастрофа"
Обновена: 7 окт 2013 10:07 | 7 окт 2013 10:07, Камелия Цветанова
107
Кабинетът се държи на един фикус, смята Павлова
Лиляна Павлова. Снимка: Булфото, архив

Бившият министър на регионалното развитие и настоящ депутат от ГЕРБ Лиляна Павлова остро разкритикува настоящoто управление и коментира, че не депутатите на Бойко Борисов провалят заседанията на парламента, а мнозинството.

„Правителството няма подкрепа. Правителството се държи на един фикус и нищо повече”, заяви тя по Нова телевизия тази сутрин, след като миналата седмица лидерът на „Атака“ Волен Сидеров се обърна към депутатите с думите “пазете ни като стайно цвете“, защото се оказа, че без националистите и заради отказа на ГЕРБ да се регистрира парламентът не може да работи поради липса на кворум.

„Управляващите работят на инат. От първия ден имаме един парламент, съставен с манипулации, шмекерии. От първия ден се правят опити чрез методите на диктатурата да се установи работата в парламента. Работата не е нормална, а това те трябва да го осигурят”, заяви Павлова.

Още по темата
Тя се оплака, че мнозинството в парламента иска да смачка опозицията.

„Те направиха парламента неработеща институция за опозицията. Парламентът вече не функционира, те не ходят на работа, не си създават кворума, а искат ние да ходим“, настоя Павлова.

„Те карат държавата в насрещното движение и ще я вкарат в тежка катастрофа, ние трябва много бързо да хванем волана, да завъртим, да отбием и да сложим спирачката“, добави тя.

„Цялостната политика на правителството е провал”, смята Павлова.

Като бивш регионален министър, тя отговори и на обвиненията на настоящия Десислава Терзиева, че пътищата, строени по времето на ГЕРБ, са скъпи и некачествени.
 
„Регионалният министър да свърши малко работа, а не да се занимава с кокошкарски неща”, заяви Павлова. По думите й обвиненията са, защото настоящите управляващи не е имало какво да отчетат за първите 100 дни на власт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
7
 
27
 
! Отговори
Nobi преди 10 години
Нека хората да видят каква *** са герберите. Събрани от кол и въже, добрали се до някой пост и сега с зъби нокти се борят да не изпуснат кокала. Готови са на всичко, да *** ***, да повтарят като папагали всяка глупост на тиквата
27
5
 
29
 
! Отговори
ханъ Крумъ преди 10 години
Лиляно,от снимката е видно,че тази твоя ШИЯ не е от ТУРШИЯ,така че стига ти толкова власт !!!! КАЗАХ
26
3
 
21
 
! Отговори
ах преди 10 години
Горката имнения почнала да изказва, корумпирана паплъч.
25
6
 
22
 
! Отговори
Vania преди 10 години
Мноооого грозна!
24
9
 
45
 
! Отговори
ГЛАС НАРОДЕН преди 10 години
"Тя се оплака, че мнозинството в парламента иска да смачка опозицията"КАКВА ОПОЗИЦИЯ СТЕ КАТО НЕ ХОДИТЕ НА РАБОТА??? ПЪК И АКО ОТИДЕТЕ НЕ РАБОТИТЕ...ИЛИ ХОДИТЕ ТАМ САМО ЗА ДЕПУТАТСКИТЕ КЮФТЕТА НА ОБЯД И ВЕРОЯТНО И ЗА В КЪЩИ СИ ВЗИМАТЕ... НЕ СТЕ ОПОЗИЦИЯ ВИЕ, АМИ СТЕ НЕКАДЪРНА ***, КОЯТО САМО ХАРЧИ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА...
23
7
 
37
 
! Отговори
Павлин преди 10 години
Много противна, нагла и дебела жена. Напомня ми на Фидоската. От къде ги намират в ГРОБ такива недъгави, никакъв финес и грация. Охранено кръгло и дебело лице, врата се слива с главата. Гадост!
22
1
 
28
 
! Отговори
bbb преди 10 години
Ето какво заяви евр(оп)ейската чиновничка Кристалина Георгиева:България трябва да свиква с мисълта, че ще имаме бежанци години наред. Трябва да помислим как ще ги интегрираме, за тяхното здравеопазване, образование и работа у нас.Значи: България трябва да свиква с нещо?Но кой решава с какво трябва да свиква България?Къде е казано, кой определя с какво ТРЯБВА да свиква България?Еврочиновниците от Брюксел, които получават заплатите си от европейските данъкоплатци, което означава и о
21
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дебелата *** пак се изходи неподготвена и фактически и политически. И тя като умния Боко да мълчат и да се готвят за среща при Цацаров за некачествената работа
20
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лиле знаем че го поглъщаш целия на Бочко ,ама поне не гълтай бе ,като си отвориш устенцата все едно Бочко говори !!!
19
8
 
39
 
! Отговори
Хасму преди 10 години
Измекярите от ГЕРБ за сетен път доказват, че освен властта нищо друго не ги интересува. Не ги интересува просешката тояга, до която докараха милиони българи, някои от които се самоубиха показно. Трябва да рушат и пречат, да плямпат всевъзможни глупости навсякъде, та белким се доберат пак до власта. С две думи - пасмина изключително вредна за България. А би трябвало да се учат да бъдат опозиция, щото след някой и друг мандат ще спре да ги лови радара.
18
10
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** гербери! Чакат Борисов да каже нещо, за да започнат да го повтарят като папагали.
17
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
DOBRO UTRO NA VSICHKI DOLNI , MRUSNI I GADNI KOMUNISTI V TOZI SIDE. VASHATA obojaema chervena *** e 4-ti MESEC NA VLAST I POKAZANIATA SA NA LITZE- ZAPLATI 25000LV, PENSII1500LV, TOK 25LV.
16
5
 
27
 
! Отговори
оф преди 10 години
тая пъ да не чуе нещо, папагал
15
8
 
29
 
! Отговори
852 преди 10 години
Какво научавам от последните "интервюта" на Герб.Че всички са некадърни ,лоши и некомпетентни освен тях.И ако те не са на власт държавата ще се разруши,ще пропадне и т.н.Хора вярвате ли го това,че ако мутрата не е на власт държавата ще пропадне.Снощи оплю по най дебилния начин Орешарски,изкара го най некомпетентния човек в държавата -вярвате ли че Орешарски е по некомпетентен от Борисов?И какъв човек трябва да си да излезеш и да оплюваш хората,а себи си да хвалиш-егати тъпотията!Признак на лошо
14
5
 
19
 
! Отговори
Айше преди 10 години
Като фикус си *** моме.
13
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лиляна Дебелият ***,четвърто поколение комунистка си мисли,че никой не знае за комунистическото й битие!?И преди и днес не е нищо повече от една служебна *ва.Цялото министерство знае тази нелицеприятна истина за Лилито.
12
9
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая малко се е пообъркала.Катастрофата стана при управлението на ГЕРБ.Сега не могат да разчистят труповете в икономиката.А кога ще се възстановим от катастрофата ..................един Господ знае.
11
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам с колко намалиха тока новите, но при ГЕРБ се говореше за увеличение от 40% на тока. Сегашните вдигат, детските, минималната заплата, парите за първолак, пенсии.. Никой не споменава, че дори бензина на бензиностанциите падна /феврурари-2013г. управление на ГЕРБ заводска цена на А95Н 2,55лв. а към днешна дата заводската цена на А95Н е 2,23лв. /, . Държавата си взема глътка въздух, въпреки постоянните опити на ГЕРБ да я задушават като пречат на правителството. Дано скоро не се върнат.
10
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ти за какво си се хванала, тл*сто моме? За банан или репичка?!
9
8
 
38
 
! Отговори
аман преди 10 години
Какво да прави Герб в парламента.Слушам ги,та те са толкова боси и некомпетентни.Бръщолевят глупости и само на политика го избиват,ако решат да изтърсят нещо свързано със закони стават смешни защото хич ги няма.Г-жо Павлова много е лесно да се изтъпанчиш да оплюваш без да имаш конкурент до себе си но това е присъщо за журналистите от НТ.Снощи "иконата" ви плю,срещу хилещата се физиономия на Кеворк"големия журналист паднал до дъното на помияра Борисов",пак без опоненти