Заедно можем да изведем каруцата, зове Сакскобургготски

Не познавам народ, който да преуспее разделен, смята бившият премиер
222
Заедно можем да изведем каруцата, зове Сакскобургготски
Симеон Сакскобургготски. Снимка: Булфото

Не познавам народ, който да преуспее разделен, заяви бившият премиер Симеон Сакскобургготски, който присъства на церемонията по случай 100-годишнината на ВАС.

"Не познавам нация, не съм срещал нация или народ, който да преуспее, който да постигне целите си, разделен. Това е нещо, което считам за много важно. Мисля, че има много начини да се постигне добруването на обществото", допълни патронът на НДСВ, цитиран от "Фокус".

По думите му ако започнем да търсим допирните точки, вместо това, което ни дели, можем да успеем като народ. "Ако има малко повече диалогичност, взаимоуважение, но и същевременно най–вече да се вслушваме в думите на другия, преди да се изкажем и въобще да положим толерантността", заяви още той.

По думите на Симеон Сакскобургготски  човек трябва да уважава всички, мнението на всеки един.

"И с това желание да видим едно общество, което се обединява, и което може наистина да изведе, ако мога така да се изразя - каруцата. Ако теглим всички в една и съща посока, съм твърдо убеден, че ще се постигне", каза още бившият премиер.

По време на церемонията за празника на Върховният Административен съд Сакскобургготски подчерта, че за него ролята на ВАС е гаранция за едно демократично общество и върховенството на закона е в основните на една държава и най-вече в държава-членка на ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нацията е разделена на две-червена българо-турска буржоазия и останалите.Червената буржоазия се състои от кадри на бившата БКП и ДС от български и турски произход,пребоядисани в различни политически цветове,но изповядващи едно верую-разпределение на богатсвото в техни ръце. Това е дълбоко неморално и никакъв национален идеал не може да обедини българите,докато този проблем не намери решение.
75
5
 
14
 
! Отговори
християнин преди 10 години
Рептилчо, взе си горите, айде стига толкова. А, първо си разцепи кратуната да видим как се сменя чип, а после ние.
74
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може би му се искало да се повози като за последно и да вика дии,даии още малко!?
73
10
 
15
 
! Отговори
pavel преди 10 години
800 dni xa xa xa sme6nik
72
6
 
22
 
! Отговори
999 преди 10 години
как да стане ? Може би както ти направи,от един заклет комарджия затънал в дългове,дойде взема си Имотите които не са твоите ,а дадени пред векове за да ги ползваш,изсече гори които не ти принадлежат направи някои и друг милион и сега акъл си взел да даваш. Имаш късмет че не е на власт някои умен и родолюбив Българин че щеше да си с пръст в *** и нямаше да има и един крадец в тая Държава. И Народа щеше да е грамотен и да има безплатно здравеопазване и силна Армия.
71
8
 
23
 
! Отговори
ами преди 10 години
Откъде изпълзя този червей!Има ли още имоти да граби?
70
7
 
7
 
! Отговори
Valentine преди 10 години
Do 80. To4no taka si e. Vze si dekarite gora I prodava na volia. I pak mu se priiskalo da ni opravia...
69
7
 
29
 
! Отговори
Snorky преди 10 години
Отивай си в твоята родина испанска граблива птицо! Тука нямаме нужда от крадци и национални предатели. Имаме си достатъчно!
68
7
 
30
 
! Отговори
lud преди 10 години
Ети още един политически труп дето се гърчи Тоя нещaстник взе 18 000 декaрa гори и ни опрaви хубaво зa 800 дни Мaрш в небитието Симеончо
67
6
 
28
 
! Отговори
ние преди 10 години
Ние, нашето Благородие,НАРОД БЪЛГАРСКИ, ПИТАМЕ - ДЕДИ,ДЕДИ, КАКВО ТИ ПУКА ЗА ЧУЖД НАРОД? нИЕ НЕ СМЕ ТВОЯ НАРОД - ДАЖЕ И НЕ ЗНАЕМ КЪДЕ Е ТВОЯТ! Ти се постара да ни обединиш, да ни смениш чипа- и успя - обедини ни в глупостта и смени чипа така че мнозина да повярват в т-нар. искрени намерения. А те си бяха такива спрямо семейството ти! Най-добре е да си ходиш в Мадрид, да се обявяваш там за цар на българите, защото ние знаем, че такъв си нямаме. И не искаме! Вземи си и телохранителя! Готин е!
66
6
 
29
 
! Отговори
bg преди 10 години
Само след 800 дни всички българи ще се возите на една нова европейска каруца, но много по-здравословно е да ходите пеша...вервайте ми.
65
5
 
11
 
! Отговори
Do naxalnika tsar преди 10 години
Sled kato vi beshe daden shansa i ne napravixte nishto za Bulgaria osven da se vazpolzvate ot polojenieto si na politik i da yredite nikoi zakoni samo za vasha polza kak ne vi e sram da davate ym i razym. Kradetsa vika drajte kradetsa.
64
4
 
24
 
! Отговори
festo преди 10 години
Б'ах та у мухала ! ! ! Къде се вреш и ти на коня в краката......
63
5
 
42
 
! Отговори
Тошко преди 10 години
Тази МУМИЯ вкара каруцата в гьола - и сега "заедно сме щели да я вадим"!?!?!? Като дойде БСП на власт и КРАДЦИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ СДУШВАТ! ... ***...
62
5
 
30
 
! Отговори
Ван Хелсинг преди 10 години
Тоя `ептен се е увампирил!
61
5
 
24
 
! Отговори
национал-радикал преди 10 години
Каруцата вие я обърнахте одавна! Сега сте си я плащате ама с кръв! ***...цата ви *** долни ***, *** и национални предатели! Предадохте бог и родина! В ада ще горим всички, но това предателство никой няма да ви го прости даже и Бог! Ще ви пометем чак до Брюксел! С нами бог братя!
60
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"зове Сакскобургготски"- Тихо гурел алчен.
59
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Радойчо, несъди по себе си за хората. Жули си ракийката и ако щеш не си сменяй и гащите
58
4
 
10
 
! Отговори
neagorn преди 10 години
Радой, това описание как го направи...докато се гледаше в огледалото ли??а ако си повярвал на тая тъпня - клише с чипа..значи си класически ***
57
5
 
15
 
! Отговори
babet преди 10 години
ИМАХТЕ ЦЯЛ МАНДАТ ЗА ДА НАПРАВИТЕ ТОВА Г-Н ЦАРЮ.....Орел и рак и щука,не зная по каква сполука,такваз им работа дошлада теглят наедно кола.И ето те са впрягат,напъват са, напрягат, ей тъй, че ще са пукнат чак,а пустите кола не мръдват пак.Те можаха покаранай-лесничко товара,но на, орелът кат крилатвсе теглял нависоко,кир Рачо - теглял наназад,а щуката - в дълбоко.Кой крив, кой прав - не знам,Товарът и до нине там.Несговорна дружина - не могат си почина.